elleonora
Ističe se
- Poruka
- 2.419
Moja deca su jos mala pa tako da jos ne traze da koriste net,ja imam stranicu na fb.Imam oko 40-ak prijatelja i sve ih poznajem....meni je zanimljivo jer i prijatelji i rodbina su mi rasuti po celom svetu,neke nisam cula godinama jer nisam znala ni kako da ih trazim a ovako ipak znam da su udati/ozenjeni da imaju 2,3,4 dece,da zive tu i tu,da su se manje ili vise snasli...i volim da vidim njihove slike i stavljam i moje(ne bas zumiranu guzu i rucak kako se krcka)! I sve mogu da vide samo moji prijatelji.
Sto se tice zastite dece od ljudi sa ne bas dobrim namerama,kako vec neko spomenuo,treba im objasniti jasno gde preti opasnost...kontrolisati ih postajuci njihovi prijatelji i podesiti da samo oni mogu da traze prijatelje...da nisu uopste vidljivi na listama,sto se tice fb-a.
Ne znam sta ce postojati kada moji uplivaju u te vode,sigurno im necu braniti ono sto ima celo njihovo drustvo(ako je to u granicama normale)....
Razgovaracu sa njima otvoreno bez uvijanja u celofan,
trudicu se da im ulijem poverenje da mi mogu sve reci,
da budem 24 h/dan na oprezu kao recimo da budemo u istoj sobi ako je u pitanju komp.i net,da ih cekam budna ako je u pitanju neki izlazak(tek toliko da proverim zenice i da li mi isprazne frizider po povratku)...
I molicu se Bogu da mi pomogne da ih sacuvam od kandzi ovog super modernog zivota i mojih gresaka.
Sto se tice zastite dece od ljudi sa ne bas dobrim namerama,kako vec neko spomenuo,treba im objasniti jasno gde preti opasnost...kontrolisati ih postajuci njihovi prijatelji i podesiti da samo oni mogu da traze prijatelje...da nisu uopste vidljivi na listama,sto se tice fb-a.
Ne znam sta ce postojati kada moji uplivaju u te vode,sigurno im necu braniti ono sto ima celo njihovo drustvo(ako je to u granicama normale)....
Razgovaracu sa njima otvoreno bez uvijanja u celofan,
trudicu se da im ulijem poverenje da mi mogu sve reci,
da budem 24 h/dan na oprezu kao recimo da budemo u istoj sobi ako je u pitanju komp.i net,da ih cekam budna ako je u pitanju neki izlazak(tek toliko da proverim zenice i da li mi isprazne frizider po povratku)...
I molicu se Bogu da mi pomogne da ih sacuvam od kandzi ovog super modernog zivota i mojih gresaka.