november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..dodatno ih izlažući agresivnim i seksualnim sadržajima.
..koji ne postoje mimo fejsbuka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..dodatno ih izlažući agresivnim i seksualnim sadržajima.
..koji ne postoje mimo fejsbuka?![]()
najagresivnije na sto sam naisla do sada na fb-u je jedan lik koji mi xy puta do sada
salje poziv za farmu
ponekad se zapitam kuda to ljudi kopaju po fb-u kada uspjevaju da pronadju agresivne seksualne sadrzaje
Postoje naravno, a ti izvoli pa svoju kćerkicu dodatno izloži ovakvim sadržajima i preko FB-a, za slučaj da je nešto propustila u ovim ostalim situacijama!!!
ah, ono o klinkama ili genitalijama? sa 14 godina teme vec obradjeneKada bi čitao malo i prethodne postove znao bi o čemu pričam.
ah, ono o klinkama ili genitalijama? sa 14 godina teme vec obradjene
niti vidim bilo sto mind scarring
Isto.
A posebno mi nije jasno kačenje tuđih slika, bez znanja/dozvole tog nekog.![]()
Šta sve ljudi ne kače na FB, pa to je strašno... Od slika, mislim.
Onako, evolucijski. Čitava hronologija.
Vrtić.
Osnovna škola.
Srednja škola.
Fakultet.
Venčanje.
Slike deteta... Zum male gole guzice.Prepovijanja.
![]()
Isuse!
Nije mi jasna ta potreba, stvarno. Za neke ljude pomislim da su otvorili profil na FB, samo da bi kačili slike i izveštavali o događanjima u svom životu.
Imam profil, ali zaista, zaista, ne znam koji će mi, jer ga uopšte ne koristim.
Samo za kontakt sa 2,3 osobe.
Ne šaljem zahteve nepoznatim ljudima, niti takve zahteve prihvatam.
Gledam da očuvam najminimalniji mogući broj ljudi na frend listi, jer ne volim da mi u bilo šta lično brka ko stigne. Samo ljudi u koje baš, baš imam poverenja tamo stoje.
А зашто је фејсбук посебно тако страшан, а остале ствари на интернету нису?
Мислите ли да дете треба да расте у осамдесетим као ми? Да му дате грамофон и плоче па да буде срећан ко куче у лифту и да не тражи ништа више?
Нама је било дивно, ја се не бих мењала са садашњим клинцима, али илузорно је покушавати задржати време...
Наша деца живе у овом и оваквом времну и мсилим да је посао одговорног родитеља да га ОСПОСОБИ да се безбедно сналази у свему томе, а не да га држи под стакленим звоном и забрањивати му ствари које су део живота свих осталих његових вршњака...
И да - својој деци никад нисам забрањивала Пинк, али сам их отпочетка неосетно усмеравала, ВАСПИТАВАЛА, и никада нису показала интересовање за ту врсту музике и културе....
![]()
A zašto si ,,neosetno usmeravala'' da ne gledaju Pink i ne stvaraju interesovanja za takvu muziku? Pa i to je deo života svih njihovih vršnjaka baš kao i FB...
Nije trebalo da bude duhovito, ozbiljno sam mislila, ima i takvih slucajeva.
Samo smo se pogresno razumeli.
U poslednje vreme sam primetio jedan zanimljiv fenomen a to je da roditelji otvaraju svojoj deci koja imaju ispod 14 godina profile na FB-u, iako to FB kao sajt ne dozvoljava. Moje pitanje za takve roditelje (ako ih ima) je: ZAŠTOOOOOto rade i da li misle da je ta zabrana stavljena tek onako, radi reda?