Facebook

Pa tako ti je to danas.....ajd meni posao vezan za komp i net pa hteo ne hteo moram pola dana da provedem uz isti....mada mi se vec smucio.....dok recimo gledam klinku od sestre....na tom fejsu visi non-stop...letos na raspustu..ustane ujutro..odmah pali kom i pravac fejs....i tu visi do 18h uvece i onda izadje napolje.....i tako napolju 30 stepeni ,lepo vreme....a oni sede ispred kompa drustvo koje i ovako zivi u istom kraju,dvoristu....i dopisuju se umesto da izadju napolje pa mogu tako da lepo pricaju .....Al tako ti to...nacin zivota se menja....kao sto se menja moda i sve druge stvari...

А шта ми радимо овде? :mrgreen:
Што не идемо заједно на излете, планинарења, што се не дружимо по баштама кафића на обали реке и не посећујемо по кућама, него се годинама куцкамо овако? ;):mrgreen:

Што не идемо заједно на излете, планинарења, што се не дружимо по баштама кафића на обали реке и не посећујемо по кућама, него се годинама куцкамо овако? ;):mrgreen:

ma fb je zao...krstarica je doooobra :mrgreen:

ja sam se sinoc bas sokirala kad sam videla da jedan decak od sedam godina ima svoj profil....sokirala sam se jer je malo stariji od mog sina kojeg apsolutno jos ne interesuje niti net niti komp....jos i na mene galami jer mu se cini da sam previse na netu :lol:i sad se ja pitam, sta mu rade one dve sestre od 25/6 godina??? one su mu najverovatnije i otvorile profil i ne znam iz kog razloga......

Pa mogu ja da stavim na profilu da imam 7,17,27.... a isto tako i da imam 77 godina.To što piše koje su godište ništa ne znači...

Pa ja sam sad na kompu zbog posla pa ovde palamudim malo ali cim zavrsim ja palim negde.....a oni slobodni a bleje citav dan na kompu umesto da se zezaju napolju....

Ne vidim u cemu je fb toliko strasan.

Uvek je bilo roditelja koji kukaju na razna "zla" koja vrebaju njihovu decu. Svi se plasimo za svoju decu, ali od zivota ne mozemo da ih zastitimo.

Po meni je to samo osecaj nemoci, kada shvate da nisu u stanju da pravilno upute svoje dete, jer kao prvo oni nisu upuceni u to kako izgleda to zlo.

Imam nalog, koristim ga povremeno i otvorila sam ga bas zato sto imam dete od 12 godina, koje ce kad tad, ako ne kod kuce , onda kod drugarice, isprobati taj fb, pa rekoh bolje da ja upoznam to strasno zlo da bih mogla dete da upozorim sa opasnostima koje joj prete.

Kad sam ja bila dete, u proslom veku;), TV je bio zlo (svasta se tu vidi, boze moj), o diskotekama da ne govorim. Realno, zasto je fb vise opasan od ondasnjih pedofila po diskotekama koji muvaju decu nalivenu akoholom? Pa jos uzivo.

{Za one koji misle da je Face book je opasan, igite na Krstin chat, tu je bezbedno :lol::lol::lol:}

Decu samo treba upozoriti i truditi se da ih naucis sta da rade. Pa kom opanci, kom obojci.
.
I znate sta, shvatila sam da sam matora u momentu kada sam zapocela recenicu sa: "Ova danasnja omladina.........":lol:;)

Bas sinoc ja i mm pricasmo na ovu temu.
Zapravo uopsteno kako je sada strasno ovo, te ono, a kada vratimo film pa i u nasem vremenu je bilo tako samo sto su tada bile druge stvari u pitanju,te shvatis da svako vreme nosi svoje breme, te i ovo.
Tada sam buljla u televizor kada je poceo treci kanal da se emituje non stop, pauzu sam pravila samo kad idem u grad ili kod drugarice, MTV je bio nesto do tada meni nepoznato ali sa pojavom istog na trecem kanalu fascinantno.E sada nasi tako sa netom i naravno facebookom.
Samo mi nije jasno nesto, sto je tolika pomama ispala oko tog facebooka jer ja sam otvorila nalog tamo jos pre godinu dana, mozda i jace, doduse ako sam samo dva puta bila i to je, ali kao da je tek od pre par meseci otvoren, jer tolika fama oko njega a mene zaista smara i ne vidim nista posebno na njemu.Mislim odigras igricu i pitate da li hoces da podelis to sa svima , sta da delim , u prevodu trubis da svi znaju kako si ti igrao/la igricu, ma daj big dil.Mislim bezveze bar meni , ne vidim poentu na njemu, a to i ako imas neke rodjake na strani , mislim van zemlje mozes ih naci pa na msn i skayp da se cujes ako hoces sto je po meni i mnogo bolje od ovog.
Inace mom sinu nisam dala da stavi svoju sliku , iskreno niti visi na njemu, sada tek nece ima zabranu i za vikend :cool:ali gledal sam njegov profl s vremena na vreme, da on ne zna naravno, mada sam mu pre upisa objasnila neke stvari.ispostovao je to i ima samo svoje drugare za prijatelje.Ali kada vidim neke , kazem opet neke, ne sve ,slike od drugarica iz odeljenja ja se zgranem, pa to su poze ne detinjaste vec devojacke, izazovne.E to mi je malo cudno, pa posle se zalimo kako ima pedofila koji napadaju, pa kako ih i nema kada ono nije normalno za taj uzrast ili sam ja omatorela.nesto je.:sad2:

Bas sinoc ja i mm pricasmo na ovu temu.
Zapravo uopsteno kako je sada strasno ovo, te ono, a kada vratimo film pa i u nasem vremenu je bilo tako samo sto su tada bile druge stvari u pitanju,te shvatis da svako vreme nosi svoje breme, te i ovo.
Tada sam buljla u televizor kada je poceo treci kanal da se emituje non stop, pauzu sam pravila samo kad idem u grad ili kod drugarice, MTV je bio nesto do tada meni nepoznato ali sa pojavom istog na trecem kanalu fascinantno.E sada nasi tako sa netom i naravno facebookom.
Samo mi nije jasno nesto, sto je tolika pomama ispala oko tog facebooka jer ja sam otvorila nalog tamo jos pre godinu dana, mozda i jace, doduse ako sam samo dva puta bila i to je, ali kao da je tek od pre par meseci otvoren, jer tolika fama oko njega a mene zaista smara i ne vidim nista posebno na njemu.Mislim odigras igricu i pitate da li hoces da podelis to sa svima , sta da delim , u prevodu trubis da svi znaju kako si ti igrao/la igricu, ma daj big dil.Mislim bezveze bar meni , ne vidim poentu na njemu, a to i ako imas neke rodjake na strani , mislim van zemlje mozes ih naci pa na msn i skayp da se cujes ako hoces sto je po meni i mnogo bolje od ovog.
Inace mom sinu nisam dala da stavi svoju sliku , iskreno niti visi na njemu, sada tek nece ima zabranu i za vikend :cool:ali gledal sam njegov profl s vremena na vreme, da on ne zna naravno, mada sam mu pre upisa objasnila neke stvari.ispostovao je to i ima samo svoje drugare za prijatelje.Ali kada vidim neke , kazem opet neke, ne sve ,slike od drugarica iz odeljenja ja se zgranem, pa to su poze ne detinjaste vec devojacke, izazovne.E to mi je malo cudno, pa posle se zalimo kako ima pedofila koji napadaju, pa kako ih i nema kada ono nije normalno za taj uzrast ili sam ja omatorela.nesto je.:sad2:

Ja i nisam nesto blejao u TV kao klinac vise sam voleo napolje da izdjem. Secam se ono nedelja pre podne ..ustao...i paljba napolje....i do drugara odem da ga pozovem napolje a on gleda muzicki tobogan......ebo te tobogan :D:hahaha:

A sto mu nisi dala da stavi sliku bar na profil??? Odes u opcije i stavis da samo prijatelji mogu da ti vide sliku i ostale podatke u profilu i gotova stvar.

Ja i nisam nesto blejao u TV kao klinac vise sam voleo napolje da izdjem. Secam se ono nedelja pre podne ..ustao...i paljba napolje....i do drugara odem da ga pozovem napolje a on gleda muzicki tobogan......ebo te tobogan :D:hahaha:

A sto mu nisi dala da stavi sliku bar na profil??? Odes u opcije i stavis da samo prijatelji mogu da ti vide sliku i ostale podatke u profilu i gotova stvar.

Sto se tice jurcanja po napolju i toga je bilo, ali kad izmislise taj treci kanal ja imadoh nekih 14-15 gidinica .:roll: , kao malo sam porasla tada :mrgreen:

Jednostavno ne zelim, to su mu i onako drugovi iz skole, pa malo sto ga gledaju po skoli pa sad treba i na fb :roll:, stavio je neku sliku ovako cini mi se iz one igrice WC3.Ma kazem u ostalom i onako slabo ide, sreca te nije nesto zagrizen za to , vise voli da odigra igricu neku ovako .U ostalom ima vremena to mu nece pobeci, mada hvala na savetu u svakom slucaju.;)

Samo mi nije jasno nesto, sto je tolika pomama ispala oko tog facebooka jer ja sam otvorila nalog tamo jos pre godinu dana, mozda i jace, doduse ako sam samo dva puta bila i to je, ali kao da je tek od pre par meseci otvoren, jer tolika fama oko njega a mene zaista smara i ne vidim nista posebno na njemu.

ok...slazem se da mnogi vise nepoentalno na fb-u ali:
-nadjes rodjake/prijatelje sa kojima se nisi videla cula godinama,
-ima dovoljno dobrih grupa - konkretno ja preko jedne dobijam svakodnevna desavanja u vezi sa klubovima/koncertima i muzikom koju slusam
-mrzelo me je da upisujem rodjendane ljudi u mobilni ili neki tefter - na fb-u imam odlican podsetnik

meni je ovo nabrojano sasvim dovoljno i tome mi fb sluzi.

ok...slazem se da mnogi vise nepoentalno na fb-u ali:
-nadjes rodjake/prijatelje sa kojima se nisi videla cula godinama,
-ima dovoljno dobrih grupa - konkretno ja preko jedne dobijam svakodnevna desavanja u vezi sa klubovima/koncertima i muzikom koju slusam
-mrzelo me je da upisujem rodjendane ljudi u mobilni ili neki tefter - na fb-u imam odlican podsetnik

meni je ovo nabrojano sasvim dovoljno i tome mi fb sluzi.

Kao sto rekoh to je ok, nadjes rodjake ali posle mozete preci na msn da se ne ponavljam, jos ako imas cam. eto i da se vidite sto je po meni jos bolje zar ne?
Sto se grupa tice ne zam, moguce, kazem ne zalazim nesto.
A sto se tih rodjendana tice kod mene jos uvek radi papir i olovka , ali kao sto napomenuh ocito sam ja omatorela pa verovatno gledam stvari iz nekog mog ugla.;)

Kao sto rekoh to je ok, nadjes rodjake ali posle mozete preci na msn da se ne ponavljam, jos ako imas cam. eto i da se vidite sto je po meni jos bolje zar ne?
Sto se grupa tice ne zam, moguce, kazem ne zalazim nesto.
A sto se tih rodjendana tice kod mene jos uvek radi papir i olovka , ali kao sto napomenuh ocito sam ja omatorela pa verovatno gledam stvari iz nekog mog ugla.;)

svi mi imamo prijatelje/rodjake sa kojima je 'bolje' da ostanemo u kontaktu preko fb-a :mrgreen:
ok, licno nemam puno rodjaka na fb-u a oni koji su na fb-u su mi dragi ali nemam priliku da ih vidim ali sto se nekih poznanika tice...pa...neki su dovoljni u malim dozama ;)

Jedan dan sam dosao kuci iz skole i bio na Fejsu 13 sati bez prestanka.. Mislim, nisam bukvalno sve vreme sedeo ispred monitora, svirao sam gitaru malo, ali sve to uz prisustvo Fejsa.. Od 12 do 1 ujutru sam bio.. I onda sam se zapitao : Sta radim koji ......?

Obrisao sam, od tad sam online po sat vremena svaki dan, ni toliko.. Mnogo je bolje.. Pre nisam mogao da legnem da spavam a da ne pogledam Fejs.. I mnogo je bolje :D :D :D

Poslednja izmena:
Jedan dan sam dosao kuci iz skole i bio na Fejsu 13 sati bez prestanka.. Mislim, nisam bukvalno sve vreme sedeo ispred monitora, svirao sam gitaru malo, ali sve to uz prisustvo Fejsa.. Od 12 do 1 ujutru sam bio.. I onda sam se zapitao : Sta radim koji ......?

Obrisao sam, od tad sam online po sat vremena svaki dan, ni toliko.. Mnogo je bolje.. Pre nisam mogao da legnem da spavam a da ne pogledam Fejs.. I mnogo je bolje :D :D :D

Обрисао си, па си направио нови? :D

На фејсу сам онилико колико ми је потребно да исчаврљам са далеким(географски) пријатељима, или са ближима да се договорим за кафу.

Када би та деца имала друга интересовања у животу, не би им фејс правио проблем

Обрисао си, па си направио нови? :D

На фејсу сам онилико колико ми је потребно да исчаврљам са далеким(географски) пријатељима, или са ближима да се договорим за кафу.

Када би та деца имала друга интересовања у животу, не би им фејс правио проблеm

Hahahahaha ne ne, nisam pravio novi, niti cu, nego kazem da sam pre bio ceo dan online na fejsu, a sad nisam ni sat vremena online, ali to vreme provedem na krstarici ili nekom drugom forumu, ili procitam novine na internetu :p :p :p :p .. I onda odem offline, uzmem sviram gitaru ili idem napolje :D .. Mnogo korisnije..

Da, bas to.. ;)

Back