Facebook

TheBill Gejts se izgleda izvukao, ali me ne bi čudilo kada bi neko i upucao ovoga 'Cukerbega'!? Zloupotreba podataka može biti katastrofalna za neke ljude! :super:
Bili se nije izvukao ; nego Bilija nisu mogli da uhvate kad je to sve radio jer niko tada nije ni znao sta radi ... a sad je vec kasno kad postoje ovi kao sto je Cuki koji sad kradu kako stignu

Facebookova eksperimentalna funkcija omogućava da se Stories objavljuju na Instagramu

Facebookova eksperimentalna funkcija omogućava da se Stories objavljuju na Instagramu

Facebook je počeo sa testiranjem funkcije, koja će korisnicima konačno omogućiti unakrsno objavljivanje Stories sadržaja sa Facebooka na Instagram. Popularna mreža još od 2017. godine ima opciju da se Instagram Stories objavljuju na Facebooku, ali obrnuta opcija nije bila dostupna.

Istraživači aplikacija su otkrili opciju za eksperimentalni "Share Story to Instagram" taster u okviru podešavanja za Story Privacy, a paljenje ovog tastera aktivira "Share to Story" taster.

Facebook je u međuvremenu i zvanično potvrdio da testira funkciju, kako bi olakšao korisnicima deljenje momenata sa više ljudi. Facebook i Instagram imaju drugačiju korisničku publiku, tako da ukoliko želite da podelite određenu Stories temu sa prijateljima na obe platforme, uskoro ćete imati i tu mogućnost.

Društvena mreža je takođe istakla da će nastaviti da istražuje pojednostavljenja i poboljšanja Stories funkcije na svojim aplikacijama.

Izvor: Engadget

A ljudi, u listi osoba koje mozda poznajem, od oko 20te osobe, ostalim osobama su slova crna, ali ne moze im se uci u profil.Vidi se slika, mogu da se dodaju,pise poruka,ali ne mozes im uci u profil.Tek kad otkucas njihovo ime u pretrazi, e onda mozes da im vidis profil.Dal je to bag u fejsu, ili mozda brauzer baguje?

Ipak ima nešto poštenja u 'Šećerbegovoj' firmi! Blokiranje slobode govora inače spada u nedemokratske metode! Njegovi barem JAVNO priznaju da oni po nekom kriterijumu rade SELEKCIJE komentara! :rotf::rotf::rotf:
fb-selekcija.png

Добар дан, обо није у суштини одговор него питање у вези фејсбука. Мене занима како да ступим у контакт са фејсбук администрадором око профила који је угашен 2016 године, занима ме јер са њега сам постављао објаве у једној групи и коментари на тој објави ме знаимају, Зато ме занима да ли могу и како да контактирам директно у месенџеру, чак сам и на јутјубу гледао да то некако може али ми то није најјасније?

Добар дан, обо није у суштини одговор него питање у вези фејсбука. Мене занима како да ступим у контакт са фејсбук администрадором око профила који је угашен 2016 године, занима ме јер са њега сам постављао објаве у једној групи и коментари на тој објави ме знаимају, Зато ме занима да ли могу и како да контактирам директно у месенџеру, чак сам и на јутјубу гледао да то некако може али ми то није најјасније?
Šta se dogodi kada se pokušaš logirati na taj profil? Kada su meni, u skladu sa 'demokratskim pravilima slobode govora i mišljenja :zcepanje:' zatvarali profil i brisali sve moje sa FB-a, ja sam imao mogućnost da sve moje komentare i objave spremim na makinu.
Nećeš verovati, to je bilo čak nekih 150 MEGABAJTA! Imaju evidenciju i kada sam se i sa koje IP adrese logirao itd...

То није обрисан профил од стране фејсбука, обрисан је од стране мене грешком, никада нисам имао никакве пријаве и жалбе у вези објава поводом мржње и слично. Ја имам само слике са старог профила, то није проблем, али ме конкретно занима једна моја објава у једној групи и конентари на њу, сада ме занима кога могу да контактирам од администратора и како у центру за помоћ да покушам да макар повратим нешто од тих објава.

Poslednja izmena:
То није обрисан профил од стране фејсбука, обрисан је од стране мене грешком, никада нисам имао никакве пријаве и жалбе у вези објава поводом мржње и слично. Ја имам само слике са старог профила, то није проблем, али ме конкретно занима једна моја објава у једној групи и конентари на њу, сада ме занима кога могу да контактирам од администратора и како у центру за помоћ да покушам да макар повратим нешто од тих објава.
1) ako pri tome FB nije brisao sve tvoje objave i komentare, probaj da se registruješ pod DRUGIM imenom, ili sa tuđeg FB-računa potraži svoje staro ime i pretraži objave, uz upisivanje barem jedne reči iz nje.
2) ako su brisali, ne verujem da imaš pravo tražiti da ti omoguće skidanje svih tvojih bivših podataka i objava! Od kuda oni znaju da si ti 'vlasnik' toga? ( možda preko email-adrese i slično)?
laslo1.png

I rezultat kada sam upisao Egipat:

laslo.png

1) ako pri tome FB nije brisao sve tvoje objave i komentare, probaj da se registruješ pod DRUGIM imenom, ili sa tuđeg FB-računa potraži svoje staro ime i pretraži objave, uz upisivanje barem jedne reči iz nje.
2) ako su brisali, ne verujem da imaš pravo tražiti da ti omoguće skidanje svih tvojih bivših podataka i objava! Od kuda oni znaju da si ti 'vlasnik' toga? ( možda preko email-adrese i slično)?
Pogledajte prilog 731943
I rezultat kada sam upisao Egipat:

Pogledajte prilog 731945
Једино да им дам мејл адресу и да видим да ли ће ми одобрити, само једино што ме мучи је то што на фејсбуку не знам коме да се обратим и како, само кад би неког администратора могао да нађем да га питам. Ја сам Чак сам мог садашњем профила који имам од 2019 покушао наћи објаву са старог, једино што сам успео да нађем да ме је неко споменуо, моје име и презиме јер било са јаобијом словима написано у споменутој објави, али моја објава из 2014 године није нађена.

Једино да им дам мејл адресу и да видим да ли ће ми одобрити, само једино што ме мучи је то што на фејсбуку не знам коме да се обратим и како, само кад би неког администратора могао да нађем да га питам. Ја сам Чак сам мог садашњем профила који имам од 2019 покушао наћи објаву са старог, једино што сам успео да нађем да ме је неко споменуо, моје име и презиме јер било са јаобијом словима написано у споменутој објави, али моја објава из 2014 године није нађена.
OK! Znači da su brisali sve tvoje objave i komentare! A to je i smisao 'brisanja profila' na zahtev korisnika! Skrivaju svoje stare objave jer ne žele da to pročitaju neki drugi kasnije itd....
Jesi li Deaktivirao, ili Brisao svoj nalog?

Ево овде прилога 2 слике, једна је објава са јутјуба која објављена 15.04,2019 исто дан када сам садашњи профил направијо а друга веча слика је објава 27.01.2014, и ако профил носи исто име, тај профил који носи објаву из 2014 је Обрисан 2016
IMG_20200716_203115.jpg
Screenshot_20200716_201952.jpg

Ја то знам да кад обришеш профил да се све твоје објаве са група и страница Бришу и да нико то више неможе да погледа, али пошто знам да Фејсбук никад ништа не брише са својих сервера и ако људи бришу своје објаве и сбоје прифиле трајно, ја сам се понадао да некога ако успем да могу да контактирам око тога, и та моја објава из 2014 је исто била из јануара 2014, само почетком месеца.

Ја то знам да кад обришеш профил да се све твоје објаве са група и страница Бришу и да нико то више неможе да погледа, али пошто знам да Фејсбук никад ништа не брише са својих сервера и ако људи бришу своје објаве и сбоје прифиле трајно, ја сам се понадао да некога ако успем да могу да контактирам око тога, и та моја објава из 2014 је исто била из јануара 2014, само почетком месеца.
Vidi ovde, nešto piše u tom smislu, na dnu: "Ako ste izbrisali korisnički račun ili se pak nikada niste registrirali, učinite sljedeće"
https://www.facebook.com/help/212802592074644?helpref=search&sr=52&query=podaci brisanog profila&search_session_id=ce4ed50c1f392a3423abc380c7ada2df

Хвала, ако не успем онда нема везе. Ја тај стари налог који сам имао од 2009 до 2016 кад сам га обрисао, тада још нисам много знао како да рукујем са опцијама, само сам успео албуме са сликама да сачувам на рачунару, а остало не. А што се тиче те објаве из 2014 године, ту сам погрешио, макар да тај један важан коменар на тој објави, да сам га сликао или записао на неки папир, али сад је годтово.

Poslednja izmena:
Facebook Messenger i Instagram dobijaju integrisanu razmenu poruka

Facebook Messenger i Instagram dobijaju integrisanu razmenu poruka

Facebook je objavio nove funkcije, koje će integrisati iskustvo razmene poruka za kompanijine dve popularne aplikacije - Messenger i Instagram. Korisnici obe platforme će sada moći da komuniciraju jedni sa drugima bez potrebe da se prebacuju između aplikacija. Pored razmene poruka između platformi, nove funkcije omogućavaju i audio i video pozive.

Korisnici dve platforme mogu da odluče da li žele ili ne žele da povežu Instagram sa Messengerom na svojim telefonima. Pored integrisane razmene poruka, korisnici će moći da jedni drugima šalju "hibride Boomeranga, emotikona i selfija", pod nazivom selfi stikeri.

fb2_17.jpg

Još jedna nova funkcija, koja će biti dostupna korisnicima koji se odluče za povezivanje dve platforme za razmenu poruka, jeste Watch Together. Korisnici će moći da sa svojim prijateljima, u video pozivima, gledaju video klipove sa IGTV-a. Tu je i novi chat mod, pod nazivom Vanish Mode, a korisnicima omogućava da šalju poruke koje se same brišu. Implementirana je i mogućnost prilagođavanja prozora za razgovore izborom različitih šema boja.

Druge nove funkcije uključuju poboljšane kontrole razgovora, kao što su blokiranje i prijavljivanje korisnika, kao i odlučivanje ko može da vam šalje poruke.

Novo integrisano Instagram-Messenger ažuriranje trenutno pristiže korisnicima na selektovanim tržištima, a Facebook obećava da će ostatak sveta ažuriranje dobiti uskoro.

Izvor: Neowin

Јадан је Фб, Једини форум који нема форматинг текста.
Даље, колико се људи пређе па кликне Ентер и оде порука или коментар. Раније си могао да подесиш да ли то радиш Енттером или Сенд. Сада јок. Мораш да ккликнеш Шифт Ентер да би прешао у нередни ред,
Даље: Фб је подгузна мува "дубоке државе". Цензура гора него кдо Стаљина Знам особе које су неколико пута добијале обавештење: . Наш проверивач, факрграф.хр је закључио да ви ширите лажне вести .
А људи само преносили линкове.
Посебно су осетљив ако неко пише против вакцина гејтса, кона ит. .
Шта да кажем, макартизам у најгорем облику, само умотан у обланде.

Јадан је Фб, Једини форум који нема форматинг текста.
Даље, колико се људи пређе па кликне Ентер и оде порука или коментар. Раније си могао да подесиш да ли то радиш Енттером или Сенд. Сада јок. Мораш да ккликнеш Шифт Ентер да би прешао у нередни ред,
Даље: Фб је подгузна мува "дубоке државе". Цензура гора него кдо Стаљина Знам особе које су неколико пута добијале обавештење: . Наш проверивач, факрграф.хр је закључио да ви ширите лажне вести .
А људи само преносили линкове.
Посебно су осетљив ако неко пише против вакцина гејтса, кона ит. .
Шта да кажем, макартизам у најгорем облику, само умотан у обланде.
Marketing je cudo ;)

Back