Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.485
Biras manje zlo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako će i biti, tvrdi Baba Vanga: Kada muslimani postanu VEĆINA u mnogim EU-državama, istospolni će biti 'zločinci', a bigamija zakonom dozvoljena!Onda bigamija.
Pitanje je da li ce oni postati vecina i kako ce se ovo sa migrantima zavrsiti i do kada ce uopste svet postojati( ne zezam se). To je kod njih u islamu dozvoljeno ali ne vidim nikakvo racionalno objasnjenje sto bi to postojalo.Tako će i biti, tvrdi Baba Vanga: Kada muslimani postanu VEĆINA u mnogim EU-državama, istospolni će biti 'zločinci', a bigamija zakonom dozvoljena!![]()
??? Jedna žena se brine o deci, druga o kući, treća o prehrani, a istovremeno sve prema potrebi i kako koju ne bole glava!Ako mene pitas ni jedno ni drugo nije normalno, nisam za istopolne brakove ali nisam ni za bilo kakav vid poligamije sta ce ti to?
Ozbiljno razmisljam, to ne treba da postoji. Jedini razlog zbog kojeg mislim da to opstaje je njihov sebicni nagon ka zadovoljenju svojih potreba i to je to.??? Jedna žena se brine o deci, druga o kući, treća o prehrani, a istovremeno sve prema potrebi i kako koju ne bole glava!![]()
Gde ti živiš? Kod muslimana žene sede kod kuće i štancaju decu na 'gajbe'! A ove 'zapadnjačke' sve češće nekakve feminističke politike, teranje karijera, ravnopravnost sa muškima i slično!? A decu će valjda da kupuju u Maksi-marketima?Pitanje je da li ce oni postati vecina i kako ce se ovo sa migrantima zavrsiti i do kada ce uopste svet postojati( ne zezam se). To je kod njih u islamu dozvoljeno ali ne vidim nikakvo racionalno objasnjenje sto bi to postojalo.
Tvoje mišljenje. Ali je to mnogima u redu, 'religijski' opravdano bla, bla... Ima li neko koji to zna bolje da objasni?Ozbiljno razmisljam, to ne treba da postoji. Jedini razlog zbog kojeg mislim da to opstaje je njihov sebicni nagon ka zadovoljenju svojih potreba i to je to.
Nisi izgleda procitao deo u kojem sam rekao da je pitanje da li ce svet postojati do tog trenutka. Takodje postoje i neki muslimani koji su na zapadu i koji su se utopili u to razmisljanje. Ne kazem oni jesu u manjini i pored njih i dalje ima mnogo vise tradicionalih muslimana nego hriscana. Mada vecina dece koje se otmu u Srbiji zavrse na zapadu...Gde ti živiš? Kod muslimana žene sede kod kuće i štancaju decu na 'gajbe'! A ove 'zapadnjačke' sve češće nekakve feminističke politike, teranje karijera, ravnopravnost sa muškima i slično!? A decu će valjda da kupuju u Maksi-marketima?![]()
Na svetu ima vise zena nego muskaraca, zene duze zive i manje ih ubijaju bolesti. U islamu je, koliko mi je poznato, sramota da zena bude usedelica i onda kad to povezes sa prvom recenicom dobijes da je bolje biti udata za coveka koji je vec ozenjen nego biti sama.Tvoje mišljenje. Ali je to mnogima u redu, 'religijski' opravdano bla, bla... Ima li neko koji to zna bolje da objasni?
zašto ne bi postojao i nakon što PROPADNE i ova TRULA zapadnjačka civilizacija, kao i mnoge druge koje su ISTRUNULE i same sebe uništile!? Globalni svet, isto njesra kao i Rimsko Carstvo, samo na većoj površini!Pitanje je da li ce oni postati vecina i kako ce se ovo sa migrantima zavrsiti i do kada ce uopste svet postojati( ne zezam se). To je kod njih u islamu dozvoljeno ali ne vidim nikakvo racionalno objasnjenje sto bi to postojalo.
A po tvome istopolni brakovi treba da postoje ili je to manje zlo ?Ozbiljno razmisljam, to ne treba da postoji. Jedini razlog zbog kojeg mislim da to opstaje je njihov sebicni nagon ka zadovoljenju svojih potreba i to je to.
Ne treba da postoje, vec sam rekao.A po tvome istopolni brakovi treba da postoje ili je to manje zlo ?
Pa valjda zato sto su duduciКако се дудуци у Фб не запитају: За неколико дана милиони корисника вратили стари изглед, значи нови не ваља, зашто им га намећемо ?
Isto kao: Zašto nam nameću Win 10 kada je i XP bio sasvim dobar, samo ga je trebalo još malo ispolirati!Ја јутрос уградих Реверт, све ради као раније. Десна страна је празна, али нема везе, и била је празна. Шта ће ми ту део списка "френдова". Замисли, имаш их 5.000 и шта ти значи неколико њих на том списку десно.
Како се дудуци у Фб не запитају: За неколико дана милиони корисника вратили стари изглед, значи нови не ваља, зашто им га намећемо ?
Искрено, не знам да ли ово мислиш збиља или си ироничан, пошто сам ја овде више пута тврдио да је Iks-Pe стабилнији и поузданији од седмице и посебно од десетке. Сва ра усавршавања су мало битне ситнице.Isto kao: Zašto nam nameću Win 10 kada je i XP bio sasvim dobar, samo ga je trebalo još malo ispolirati!![]()