Quantcast

Facebook

M4j4

Aktivan član
Poruka
1.810
Tamo su svi lepi u komentarima. Sto moraju sestre, drugarice, najblizi jedni drugima da napisu "lepa si, lep si". U redu je "imas lepu haljinu, lepa ti je kosa", pa i "lepa ti je slika" ali ispade da su svi na svetu lepi. To "lepotice" je obavezno. To me nervira.
Aaaaa, ti si sigurno lepa i mlada!
Ja svojim ženskim (a nekad i muškim, ako osetim da im je potrebno) često dajem kako bih rekla "komplimente podrške", znaš kad vidim koliko je truda uloženo na šminku, frizuru itd. A lepa reč ne košta ništa :)
 

takebr

Početnik
Poruka
3
Dobar dan, imam problem sa sajtom turisticke agencije u kojoj radim. Naime, neko nas je na FB prijavljivao, tako da sada na fb stranicu agencije ne mogu da dijelim članke sa sajta.Kada postavljam preko statusa, dobijam odgovor "This post goes against our Community Standards on spam", a kada hoću direktno sa sajta da šerujem članak, dobijem povratnu informaciju "Your message couldn't be sent because it includes content that other people on Facebook have reported as abusive. Pritom, sadržaj koji smo do tada šerovali, nikako nije uvredljiv. Može li neko da me posavjetuje, šta da radim? Kontaktirala sam kompaniju koja nam održava sajt, ali nisu mogli da riješe problem. Takođe sam slala fb, preko help i request rewiv, i nema pomoći.
 

tab503

Buduća legenda
Administrator
Poruka
47.602
onda se obrati njhovoj tehnickoj podrsci i smaraj dok ne odgovore..

inace da i gogole i fb umeju da budu osetljivi na zalbe..ne ulaze u njih jer ne zele da se mlate oko toga pa da posle popiju neku tuzbu a na zapadu su velike odstete tako da..ako te je neko prijavio..razmisli zasto .. da li je to konkurent uradio da napakosti tebi (onda imas onova na zalbu, posto oni proveravaju zalbe) ili ste stvarno nekome dosadjivali.
 

takebr

Početnik
Poruka
3
Ne znam koliko puta sam prijavljivala problem Facebook-u. Nisam nikome dosađivala, samo sam šerovala aranžmane sa sajta agencije, kao što to svi drugi rade.

Znači, nema pomoći dok FB to ne otkloni?
Mislila sam nešto može u samom sajtu da se promijeni.
 

Sabonis

Domaćin
Poruka
4.174
Da li jos nekom danas brljavi fejs? Kod mene na dva telefona i preko kompa taj jedan jedini nalog vecinu svojih slika ne mogu da vidim.Neki prijatelji su mi beli tj. ne mogu da vidim njihovu naslovnu sliku niti bilo koju sliku u galeriji sve je belo, a kad otvorim sliku nema nista,crnilo,a vide se samo lajkovi i komentari.Pazite nije to brauzer da se zeznuo, nego i na aplikaciji je isto.Da li je to do njih,tehnicki nesto ili je nesto drugo?
 
Top