- Poruka
- 118
ja nemam facebook nalog zato sto smatram da mi netreba , a za vas ne znam posto je fb po meni cisto gubljenje vremena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego ne znam sta se ovo desava,ja posaljem nekom poruku,pise mi message sent,ali taj nikad ne primi ili barem ne procita? Da li je uopste poruka poslata s obzirom da mi je spor net? Da li mozda njegov fejs to sortira u folder other s obzirom da mu nisam u prijateljima? Sreo sam coveka i pitam jel si primio poruku na fejsu,kaze ne.
E ovako, imam problem pa cu pitati ovde da ne pravim novu temu. Napravili smo neki grupni chat na fbu i sad ja izadjem i drug me vrati ali kao da me uopste nije vratio. Pise da sam u chatu ali ne mogu nikako da pisem niti da vidim sta ostali pisu... A nece ni da me izbaci s chata, kad se klikne na ono dugme ukloni kao da nisi ni kliknuo? pomoc? vec sam reportovao fbu kao da cu imati neke pomoci od njih ali eto..
Da li je moguće ograničiti da objave nekih prijatelja na mom Profilu ne vide drugi prijatelji?
Za ono što ja postavljam mi je jasno šta mogu da uradim, ali za ovo ne.![]()
Nije moguće![]()
Da pojedincima zabranis da vide objave pojedinih ljudi na tvom zidu nije moguce izvesti.
Jedino sto mozes da uradis je da odredjenim ljudima zabranis da vide objave svih prijatelja na tvom zidu.
![]()
Zna li neko kako se na FB napraviti nevidljivim?
Kad ulogujem pocnu da me bombarduju porukama, izludjuju me, na mogu da obavim ono zbog cega sam ulogovao.
U Skype-u, Gmail-u, Outlook.com-u itd. mi je ta opcija vise nego vidljiva, a na FB se ubih trazeci.
Unapred zahvalan.![]()