Facebook

Kada na fb otvorim neki profil obično odmah iskoči "Pošalji zahtev za prijateljstvo."
Kod nekih toga nema, kako onda da pošaljem zahtev?

Trebalo bi da svi imaju... e sad, možda su ti korisnici stavili da samo prijatelji prijatelja mogu poslati zahtev, ili niko. Pa oni samo šalju kome hoće, nisam baš siguran, ali mislim da ima i ta opcija.

Imam problem sa četom.

Naime, pošto sam deaktivirao, a potom reaktivirao profil, dešava se da neki prijatelji ne mogu da odgovore na poruku. Dakle, ide seen, ali ne mogu da odogvore. To se dešava samo sa nekoliko ljudi.

I prošli put je bilo nešto slične (pre godinu dana), koliko se sećam samo je proradilo posle nekoliko nedelja, je l zna ko do čega je i šta činiti?

da li samo ako deaktiviram i iskljucim ceo profil , dali samo tako je moguce da ,onom SA druge strane ,,se ne prijavljuje nasa prepiska_ ili postoji neki drugi nacin_?
imam jednog prijatelja koji je deaktivirao jedan svoj profil,i moja komunikacija sa tim profilom ,,apsolutno ne postoji,,nista sto smo pisali ikad,

da li samo ako deaktiviram i iskljucim ceo profil , dali samo tako je moguce da ,onom SA druge strane ,,se ne prijavljuje nasa prepiska_ ili postoji neki drugi nacin_?
imam jednog prijatelja koji je deaktivirao jedan svoj profil,i moja komunikacija sa tim profilom ,,apsolutno ne postoji,,nista sto smo pisali ikad,

Iako se deaktivira profil prepiska i dalje ostaje, s tim da ne piše ime korisnika već "Fejsbuk korisnik"!

Postoji li način da se sve ranije objave prebace sa javno vidljivih na privatne?
Ili sve mora posebno da se vraća... :aha:

Screenshot_1.jpg

Jel postoji mogucnost da se na fb stanicama, dakle ne profilu, nego stranicama vide starije objave DRUGIH? Od kada su promenili dizajn stranice pre oko 2 godine samo čuva poslednjih nekoliko objava korisnika na stranici, ali starije ne mogu da se vide nikako.

ma nije moj profil dao bi im disteraju oci da je moj:mrgreen:

Traže te podatke. Neka slika ličnu kartu ali da se vidi ime. prezime datum rođenja i slika. Ostalo im nije potrebno...

Evo šta hoće
Које типове ID-а Facebook прихвата?
Идентитет можете да потврдите на 1 од 3 начина. Кад прослеђујете документацију, сакријте све личне информације које нам нису потребне за верификовање вашег идентитета (нпр. број кредитне картице, матични број социјалног осигурања). Подразумевано шифрујемо повезивање особа са мрежом Facebook, укључујући ID-ове које нам шаљете. Информације о ID-у бришемо када се верификација доврши.
1. опција: ID који је издала влада
Један ID који је издала влада који садржи име и датум рођења или ваше име и фотографију. Неки примери су:

• Пасош
  • Гласачка ID картица
  • Возачка дозвола
  • Извод из матичне књиге рођених
  • Извод из матичне књиге венчаних
  • Службена документација за промену имена
  • Племенска идентификација или статусна картица
  • Картица личног осигурања или осигурања возила
  • Зелена карта, дозвола боравка или документација за усељење
  • ID који влада издаје особама које нису возачи (нпр. инвалидност, SNAP картица, лична карта)
2. опција: Две опције које нису владине
Два различите обрасца ID-а са следеће листе. Имена на ID-овима морају да се подударају. Један од ID-ова мора да укључује фотографију или датум рођења који одговара информацијама на профилу тако да можемо да потврдимо да сте власник налога.
Одаберите нешто од следећег:

• Пошта
  • Чек
  • Дозвола
  • Картица за превоз
  • Рачун за комуналије
  • Кредитна картица
  • Ученичка ID картица
  • Чланска картица библиотеке
  • Листић за плату
  • Ђачка књижица
  • Медицински картон
  • Извод из банке
  • Картица социјалног осигурања
  • Потврда о запослењу
  • Одрезак претплате на часопис
  • Фотографија из школског албума (скенирана фотографија или скенирана страница из годишњег школског албума)
  • Члански ID (нпр. картица пензионера, чланство у синдикату, пословни ID, професионални ID)
3. опција: Други начин за потврду
Ако немате ID који приказује право име и фотографију или датум рођења, можете да обезбедите додатни ID да бисте нам помогли да ускладимо ваш Facebook профил. За ову опцију отпремите три ID-а:

• Два различита облика ID-а из Опције 2 која приказују право име.
  • Један додатни ID који укључује датум рођења или фотографију која одговара информацијама на вашем Facebook профилу. Овај ID може да буде из Опције 1 или 2, а име на њему се не подудара са друга два ID-а која сте проследили. Налогу нећемо додати име или друге информације са ID-а.

cekaj sto to nekom traze nekom ne,meni nisu trazili i bole me bas uvo da bi dao

Traže iz nekog razloga da se potvrdi identitet. Obično biva kad neko pokuša da hakuje profil pa oni skontaju da ta osoba nije vlasnig istog, pa ga blokiraju dok se ne dokaže čije..

Fora tipa da ja znam tvoju šifru, pa oni ne znaju da li sam ja vlasnik ili ti.

Back