Facebook

Da li neko zna zbog čega ne mogu da vidim ceo razgovor sa nekim u porukama na fb? Piše mi da je razgovor započet juče, a nije već pre godinu dana.
Arhiva poruka sa ostalim prijateljima je u redu.

Šta bi to moglo biti? Da li prijatelj može da obriše razgovor pa da ni ja više ne vidim poruke ili je samo neka trenutna blokada u pitanju?

Nego ne znam sta se ovo desava,ja posaljem nekom poruku,pise mi message sent,ali taj nikad ne primi ili barem ne procita? Da li je uopste poruka poslata s obzirom da mi je spor net? Da li mozda njegov fejs to sortira u folder other s obzirom da mu nisam u prijateljima? Sreo sam coveka i pitam jel si primio poruku na fejsu,kaze ne.

Nego ne znam sta se ovo desava,ja posaljem nekom poruku,pise mi message sent,ali taj nikad ne primi ili barem ne procita? Da li je uopste poruka poslata s obzirom da mi je spor net? Da li mozda njegov fejs to sortira u folder other s obzirom da mu nisam u prijateljima? Sreo sam coveka i pitam jel si primio poruku na fejsu,kaze ne.

Upravo to a on ne obraća pažnju...

Da li neko zna o čemu se ovde radi?
Pojavljuju mi se tuđe slike u pozadini (i na mom i na profilima drugih).

954843_1507124136235146_4671750628626230974_n.jpg

E ovako, imam problem pa cu pitati ovde da ne pravim novu temu. Napravili smo neki grupni chat na fbu i sad ja izadjem i drug me vrati ali kao da me uopste nije vratio. Pise da sam u chatu ali ne mogu nikako da pisem niti da vidim sta ostali pisu... A nece ni da me izbaci s chata, kad se klikne na ono dugme ukloni kao da nisi ni kliknuo? pomoc? vec sam reportovao fbu kao da cu imati neke pomoci od njih ali eto..

Da li je moguće ograničiti da objave nekih prijatelja na mom Profilu ne vide drugi prijatelji?
Za ono što ja postavljam mi je jasno šta mogu da uradim, ali za ovo ne. :aha:

- - - - - - - - - -

E ovako, imam problem pa cu pitati ovde da ne pravim novu temu. Napravili smo neki grupni chat na fbu i sad ja izadjem i drug me vrati ali kao da me uopste nije vratio. Pise da sam u chatu ali ne mogu nikako da pisem niti da vidim sta ostali pisu... A nece ni da me izbaci s chata, kad se klikne na ono dugme ukloni kao da nisi ni kliknuo? pomoc? vec sam reportovao fbu kao da cu imati neke pomoci od njih ali eto..

Jesi li uspeo da rešiš problem sa četom?

Zamolio bih vas koji imate Facebook da glasate, nama bi puno znacilo, pogledajte link:
https://www.planetasport.rs/facebook/jelka/index.php?tmpl=details&share=true&id=137
Udjite na galeriju ucesnika i potrazite nasu sliku koju vam saljem, trenutno smo na drugoj stranici, a vodimo se pod imenom Slobodan Novakovic.
Dovoljno je samo kliknuti na "Glasaj" i to je to.
mala-slika-1.jpg

Ne moze se samo glasati preko mobilnog i tableta, mora se glasati preko kompjutera.
Pridruzite se nagradnoj igri, zabavno je.
Hvala vam svima puno unapred!

pre neki dan sam naa tabletu instalirala neki novi browswr,,izasla na fb preko njega
otisla na neki profil prijatelja,,,,i gore mi se pojavio menv,,,da li hocu da vidim sta je taj odredjeni prijatelj komentarisao ,,koje slike
koje slike je lajkao,,,bilo je jos par stvari,,,e sada ,,,postoji li neka forma quertza koju ja mogu na googlu da ispisem i da mi izadje isto ,,,rezultati ,,npr,,,sta je sve neki prijatelj moj ,,,komentarisao...iyd..

pre par meseci sam napravio fejs i ne kosistim ga puno odem ponekad na neku grupu zbog obavestenja...
pre nesto vise od mesec dva mi je nestala ona traka sa desne strane koja pokazuje lampice ko je off, ko on
nestala je sama od sebe, jel zna neko sto i kakao mogu da je vratim?
poz

Facebook: Šta sa profilom pokojnika?

Fejsbuk je svojim korisnicima ponudio više opcija kako bi mogli da odluče šta će se posle njihove smrti desiti sa njihovim profilom. .

119736287554dcd4f25ce8d238709555_orig.jpg
Najveća društvena mreža na svetu saopštila je danas da će korisnici moći da izaberu osobu koja će posle njihove smrti upravljati njihovim profilom.

Dosad su profili pokojnika mogli da budu brisani na zahtev porodice ili prijatelja, ili da budu pretvoreni u "profile sećanja", ali bez mogućnosti logovanja.

U skladu sa novom politikom Fejsbuka, osoba koja je nasledila profil imaće pristup fotografijama i javnim postovima, ali ne i privatnim porukama koje će i dalje biti pod zaštitom.

Ove mogućnosti će u početku biti dostupne samo korisnicima u SAD, a kasnije i u drugim zemljama.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2015&mm=02&nav_id=957638

Sve sto imam,ostavljam samom sebi :hahaha:

Imam problem sa facebook aplikacijom za mob. tel.

Naime, koristio sam je do pre 2-3 dana, radila je delimicno dobro, a onda je dosao neki update, koji ja nisam mogao da ubacim. Odlucio sam da obrisem aplikaciju pa da je skinem opet, medjutim, posle toga nisam mogao nikako da je skinem. Za vreme procesa instalacije prijavljuje mi poruku "aplikacija zahteva komponentne koje nema vas uredjaj", nesto tako.

Ne znam u cemu bi mogao biti problem. Ako je neko imao slican problem, i resio, neka podeli ovde..

Ovako imam jedan problem...

Ne zelim da jedan od mojih facebook prijatelja vidi moja sklopljena prijateljstva,
ne zelim da vidi moju listu prijatelja,
ne zelim da vidi moje objave,
ne zelim da vidi moje slike tj one koje cu ba kacim u skorije vreme, ili ako je moguce kako da podesim da vidi samo one slike koje odobravam...

Zvuci cudno ali ne mogu da objasnjavam, jedan od razloga jer ne zelim da jedna osoba bude povredjena itd...

Kako ja sve to da podesim i da li je to moguce?

Zna li neko kako se na FB napraviti nevidljivim?

Kad ulogujem pocnu da me bombarduju porukama, izludjuju me, na mogu da obavim ono zbog cega sam ulogovao.

U Skype-u, Gmail-u, Outlook.com-u itd. mi je ta opcija vise nego vidljiva, a na FB se ubih trazeci.

Unapred zahvalan. ;)

Back