Facebook

Očisti History u web pretraživaču ali ne za poslednji sat nego komplet...

picture1-3.png
picture2-1.png

Kako da stignem do ove opcije? Hvala!

Pozdrav svima.

Da li je moguce kompletan album ili makar jednu fotografiju prebaciti iz albuma/fotografija prijatelja ili omiljenih/likes medju svoje fotografije na Facebook-u? Ili sa vremenske linije/timeline (svoje, prijateljeve ili omiljenih)?

Unapred zahvalan.

Da, ali time ih postavljam na svoj timeline. Ja bih hteo da ih sacuvam u albumu medju svojim fotografijama, pa da li postoji direktan nacin ili moram prvo da ih dowloadujem na svoj PC, pa odatle uploadujem na Facebook?

Da, ali time ih postavljam na svoj timeline. Ja bih hteo da ih sacuvam u albumu medju svojim fotografijama, pa da li postoji direktan nacin ili moram prvo da ih dowloadujem na svoj PC, pa odatle uploadujem na Facebook?

U album ne, na vremensku liniju da. Mozes da tagujes sebe ali opet nece otici u album vec u "fotografije na kojima si ti" u album idu samo fotografije koje si ti postavio "tvoje fotografije"
mislim da tako funkcionise

OK, hvala vam. Bas i nije tako praktican taj Facebook, tehnologija 21, veka me odavno razocarala, sve je jeftinije ili besplatno, ali kvalitet je za plakanje.

Tagovnje cu drugi put da pogledam, sad sam gotov.

OK, hvala vam. Bas i nije tako praktican taj Facebook, tehnologija 21, veka me odavno razocarala, sve je jeftinije ili besplatno, ali kvalitet je za plakanje.

Tagovnje cu drugi put da pogledam, sad sam gotov.

Ja mislim da je to politika poslovanja, jer ipak treba razgraniciti licne fotografije i fotografije drugih korisnika. Sto se tice prakticnosti, to je problem danasnjeg vremena jer svako mora da prati nove trendove ili da pravi izvesne promene (i ako nisu potrebne) da bi ostao u poslu kojim se bavi.

Sto se tice prakticnosti, to je problem danasnjeg vremena jer svako mora da prati nove trendove ili da pravi izvesne promene (i ako nisu potrebne) da bi ostao u poslu kojim se bavi.

Tu se u potpunosti slazem s tobom, ne samo u tehnologiji, vec i u ekonomiji i politici, diktirani bankama koje zele samo veci profit, bacaju gradjane u frku, a ni sami ne znaju sta im je krajnji cilj, ali to nije tema za ovaj topik.

Kako da uredim profilnu sliku? Kad stavim sliku na profil, pa idem na edit thumbnail, malo mrdnem sliku i nastane haos. Ako sam, recimo, na slici cela ja i mrdnem sliku tek toliko da mi se noge vide do kraja, kad kliknem "finish" (ili shta vec), profilna slika mi s epostavi tako da mi se, recimo, vide SAMO sise. A nisam od ONIH cura, nego hocu normalnu profilnu. Shta da radim?

Back