Facebook

Ja sam ovo probala ali nisam uspela, verovatno nisam nešto dobro uradila.
Može li neko da mi objasni?

"Hello, my FB friends: I want to stay PRIVATELY connected with you. I post shots of my family that I don't want strangers to have access to. However, with the recent changes in FB, the "public" can now see activities in ANY wall. This happens when our friend hits "like" or "comment" ~ automatically, their friends would see our posts too. Unfortunately, we can not change this setting by ourselves because Facebook has configured it this way. PLEASE place your mouse over my name above (DO NOT CLICK), a window will appear, now move the mouse on “FRIENDS" (also without clicking), then down to "Settings", click here and a list will appear. REMOVE the CHECK on "COMMENTS & LIKE" and also "PHOTOS". By doing this, my activity among my friends and family will no longer become public. Now, copy and paste this on your wall. Once I see this posted on your page I will do the same. Thanks!"

Molim da mi neko pomogne ako znate kako da iskljucim opciju da me fb obavestava preko mejl adrese
greskom sam aktivirala neka obavestenja, a sad ne mogu da n adjem opciju kako da ih iskljucim

Мрзим фејсбук и кајем се што сам га икад направио и једина ствар која ме везује за њега је једна група која има везе са факсом, где сви постављамо корисне информације... планирао сам да деактивирам налог али да пре тога оставим нешто за контакт са колегама, толико да се могу поруке разменити а да је свима доступно, да ли има неко идеју шта бих могао да искористим?

Molim da mi neko pomogne ako znate kako da iskljucim opciju da me fb obavestava preko mejl adrese
greskom sam aktivirala neka obavestenja, a sad ne mogu da n adjem opciju kako da ih iskljucim

Podesavanje naloga > Obavestenja > e-adresa
screenshot001dk.png

Мрзим фејсбук и кајем се што сам га икад направио и једина ствар која ме везује за њега је једна група која има везе са факсом, где сви постављамо корисне информације... планирао сам да деактивирам налог али да пре тога оставим нешто за контакт са колегама, толико да се могу поруке разменити а да је свима доступно, да ли има неко идеју шта бих могао да искористим?

Izmeni svoje podatke(ime, godiste, zanimanje...) , izbrisi prijatelje, slike .... blokiraj sve sto ti ne treba i nece te biti na fejsu

Mislim da se pojavom facebook-a i ostalih drustvenih mreza citavo drustvo potpuno izmenilo.Sa njima su se pojavile Stanija,Soraja,Blondi i ostale,nazovi,starlete koje su postale uzor gomili praznoglavih,nezrelih tinejdzerki.Iste te tinejdzerke postavljaju svoje provokativne slike na drustvene mreze gde ih SVAKO moze videti i upotrebiti kako pozeli sve u cilju da jednog dana i njih zapazi neki imucni dasa ili menadzer pa da i one budu slavne i poznate.Tu najvecu krivicu snose roditelji koji svoj deci otvaraju "profile" cim se rode i omogucuju im pristup internetu kada bi "ne ljuti se covece" i "corave bake" trebalo da budu vrhunac njihovog znanja.

Igraćemo "pucačine" na Facebook-u

Kada je nWay počeo lansirao mračnu igru “ChronoBlade” na Facebook-u prošle godine, ova firma bila je sigurna da je izvukla “džek pot”. Sada je u planu još 10 takvih igara.

Facebook je najavio da će u ovoj godini imati još 10 visoko kvalitetnih igara koji odgovaraju ukusima takozvanih “okorelih gejmera” – atipičnoj publici kojoj se ne dopadaju igre kakav je “Farmville”.

“U narednoj godini ljudi bi mogli potpuno da promene mišljenje o Facebook igrama”, kaže Šon rajan, šef odeljenja za partnerstva sa proizvođačima igara u toj kompaniji.

Facebook će imati igre “iz prvog lica”, onlajn igre za više igrača, strategije koje se igraju u realnom vremenu i sve one vrste koje očekuju ljubitelji igara.

Više od četvrtine od 1,06 milijardi korisnika ove mreže igra igre, što znači da je ovo jedna od najvećih gejming zajednica u industriji, a Facebook misli da još ima prostora za širenje.

Na leto će se pojaviti “pucačina” “Offensive Combat” i strategija “Stormfall: Age of War”, a ostaje da se vidi kakvim će još igrama najveća društvena mreža počastiti svoje korisnike.

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2013&mm=02&nav_id=683168

Zdravo svima. Imam problem sa fejsbukom. Naime, hvatam wireless signal i internet mi je odlican, sve sajtove otvara, samo fejsbuk nece. Izbaci mi sledece:
Веза са хостом www.facebook.com је прекинута.Ево неких предлога:
Учитајте поново ову веб-страницу касније.
Проверите везу са Интернетом. Поново покрените све рутере, модеме или друге мрежне уређаје које можда користите.
Додајте Google Chrome као дозвољени програм у подешавањима заштитног зида или антивирусног софтвера. Уколико је то већ дозвољени програм, покушајте да га избришете са листе дозвољених програма и да га поново додате.
Уколико користите прокси сервер, проверите подешавања прокси сервера или контактирајте администратора мреже да бисте се уверили да сервер функционише. Уколико мислите да не треба да користите прокси сервер, прилагодите подешавања проксија: Идите у Chrome мени > Подешавања > Прикажи напредна подешавања...> Промени подешавања проксија... > LAN Settings (Подешавања локалне мреже) и опозовите избор у пољу за потврду „Use a proxy server for your LAN“ (Користи прокси сервер за локалну мрежу).Грешка 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Веза је враћена на почетне вредности.
Ponekad i hoce da udje, ali baguje mnogo i vrlo brzo me opet izbaci. Problem nije u mom kompjuteru zato sto i ostali koji su nakaceni na isti wireless imaju isti problem. To traje vec desetak dana. Resetovao sam ruter 1000 puta i opet isto. Molim za pomoc. Pozz :)

Imam veliki problem sa facebook nalogom. Naime, ne znam kako da podesim da mi objave na zidu vide PUBLIC, tj. svi, i oni koji mi nisu prijatelji, i zeleo bih da znam zasto je to tako? U pitanju je to da nemam uopste opciju za tako nesto, i mogao li bih da znam zasto je to tako i kako to mogu da ispravim? Znaci imam opcije prijatelji prijatelja, prijatelji, samo ja, rucno, a kod rucno isto ne mogu podesiti za sve, samo za specificne ljude, ali ni tu ne mogu ukucati ime onog kog zelim da vidi, a nije moj prijatelj, ni prijatelj mog prijatelja. E sad, resenje sam pronasao u opcijama dole, a to su bliski prijatelji, poznanici, pa stranica skole, i oblast iz koje sam.

A ja sam postavio prvo da mi vide poznanici, pa da mi vide iz jedne skole (osobe koje nemam u prijateljima), pa osobe iz oblasti, ali isto tako ne prijatelji. I voleo bih da mi kazete ovde da li je onda moguce da mi objave na zidu vide te osobe iz tih oblasti, iz te skole, i da mi definisete sta znaci da mogu videti poznanici, ponovo moras biti prijatelj sa nekom osobom da bi ga smatrao poznanikom, jel da? Ja sam mislio da je to osoba koja mi je ikada tokom aktivnosti mog profila bila moj prijatelj...

Molio bih vas da sto pre odgovorite, ako je ikako moguce. Unapred hvala i zaista bih vam iskreno i do neba bio zahvalan na pomoci ukoliko bi je ovde dobio. Ovo mi je zaista vazno. :)

Imam veliki problem sa facebook nalogom. Naime, ne znam kako da podesim da mi objave na zidu vide PUBLIC, tj. svi, i oni koji mi nisu prijatelji, i zeleo bih da znam zasto je to tako? U pitanju je to da nemam uopste opciju za tako nesto, i mogao li bih da znam zasto je to tako i kako to mogu da ispravim? Znaci imam opcije prijatelji prijatelja, prijatelji, samo ja, rucno, a kod rucno isto ne mogu podesiti za sve, samo za specificne ljude, ali ni tu ne mogu ukucati ime onog kog zelim da vidi, a nije moj prijatelj, ni prijatelj mog prijatelja. E sad, resenje sam pronasao u opcijama dole, a to su bliski prijatelji, poznanici, pa stranica skole, i oblast iz koje sam.

A ja sam postavio prvo da mi vide poznanici, pa da mi vide iz jedne skole (osobe koje nemam u prijateljima), pa osobe iz oblasti, ali isto tako ne prijatelji. I voleo bih da mi kazete ovde da li je onda moguce da mi objave na zidu vide te osobe iz tih oblasti, iz te skole, i da mi definisete sta znaci da mogu videti poznanici, ponovo moras biti prijatelj sa nekom osobom da bi ga smatrao poznanikom, jel da? Ja sam mislio da je to osoba koja mi je ikada tokom aktivnosti mog profila bila moj prijatelj...

Molio bih vas da sto pre odgovorite, ako je ikako moguce. Unapred hvala i zaista bih vam iskreno i do neba bio zahvalan na pomoci ukoliko bi je ovde dobio. Ovo mi je zaista vazno. :)

Molim za odgovore. Hitno su mi potrebni. :(

Upravo to imam, sem public, koja kao da je u zemlju propala. I prijatelji osim korisnika (može li neko da mi objasni šta to znači? )

Nema ni ispod onog ˇvidi sve listeˇ, bukvalno nigde, a u podešavanja privatnosti ja ušao, samo je sad drugačije kod mene, kao da ulazim u opcije i nema nikakvih slikovnih prikaza kad tu klikćem, kao na slici, levo od ovog natpisa ˇKo može videti moje stvariˇ. Trebam prvo ući u podešavanja privatnosti pa tek opcije videti.

Pomagajte molim vas. :(

I prijatelji osim korisnika (može li neko da mi objasni šta to znači? )

Misliš poznanika. ;)

Ljude koje ne poznaješ dovoljno dobro (znači znaš ih npr. samo sa neta a nisi ih upoznao uživo, ili se znate samo iz viđenja a niste bliski) možeš da obeležiš kao poznanike. Odeš na profil te osobe, dovedeš strelicu do dugmeta "Prijatelji" i otvori ti se padajući meni gde možeš da štikliraš opciju "Poznanici." I kada nešto objaviš pod naznakom "Prijatelji osim poznanika", osobe koje su obeležene kao poznanici neće to videti.

Misliš poznanika. ;)

Ljude koje ne poznaješ dovoljno dobro (znači znaš ih npr. samo sa neta a nisi ih upoznao uživo, ili se znate samo iz viđenja a niste bliski) možeš da obeležiš kao poznanike. Odeš na profil te osobe, dovedeš strelicu do dugmeta "Prijatelji" i otvori ti se padajući meni gde možeš da štikliraš opciju "Poznanici." I kada nešto objaviš pod naznakom "Prijatelji osim poznanika", osobe koje su obeležene kao poznanici neće to videti.

Ajoj, ja ćorav pa ne videh, hvala na ispravci :lol:

Ali stvarno meni se čini kod brata mog, na njegovom profilu da piše ˇprijatelji osim korisnikaˇ, pa sam tako zapamtio, ali nema veze, svakako to nije bitno za moj profil sad.

A čekaj, POZNANICI, su uvek osobe koje ti moraju biti i prijatelji, jel tako?

A ne npr. i neki koji ti nekada jesu bili prijatelji na fb ali si ih obrisao ili su oni tebe?

Back