gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Ipak nas videDa li nasi fb prijatelji vide da smo na fb ako nismo prijavljeni na chat?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak nas videDa li nasi fb prijatelji vide da smo na fb ako nismo prijavljeni na chat?
Ipak nas videda li znate kako da sakrijemo da smo na fb?
Facebook uveo oznaku 'Provjerene stranice' za službene fan stranice slavnih
Facebook odsad ima posebnu oznaku za autentične stranice slavnih osoba. U objavi za medije objasnili su da će službene stranice
(uskoro i profili) nositi epitet ‘Verified Page’ te prepoznatljivu kvačicu u plavom
![]()
resila sam problem pa da obavestim ako nekoga zanimaIpak nas videda li znate kako da sakrijemo da smo na fb?
ako je za nekoga vidljivo to sto lajkujes, videce i tvoj lajk, ali ako tome nema pristup, onda se ne vidi
sve sto je javno na necijem zidu, svi vide i vide i kad lajkujes
ako lajkujes nesto sto je ograniceno samo na necije prijatelje, onda vidis ko su vam zajednicki prijatelji i oni vide
ne mozes da iskljucis da te niko ne vidi
samo ti mozes da iskljucis cije aktivnosti ne zelis da pratis, ali ko ce pratiti tvoje mozes samo na ovaj nacin da ogranicis
- - - - - - - - - -
resila sam problem pa da obavestim ako nekoga zanima
nije dovoljno sto ste iskljuceni sa ceta, oni koji su ukljuceni i dalje vide da ste tu. Da biste se od njih sakrili, morate specificno da ih navedete u podesavanjima ceta
ne bulazne...Ma ne vidi, ne znam šta ovi bulazne...
jedino da lajkujes slike koje tvojoj devojci nisu dostupneSkroz mi je glupo nemam nikakvu privatnost jer ako lajkujem sliku neke drugarice moja devojka vidi lajk i onda imam problem.
Ja samo zelim da moji prijatelji vide moje objave, na mom zidu ali ne i moje kometare kod drugih prijatelja pogotovo ako nisu zajednicki.
Da li ima ta opcija ?
ne bulazne...
mozda je ostavila ukljucen fbJa sam baš gledao na svom profilu. Kada uključim ćaskanje vidi se i određeni broj prijatelja pored kojih ne gori lampica dakle nisu online. Ali čini mi se da su to oni sa kojima se najviše dopisujem ili čije profile često posjećujem,komentarišem objave i slično. Neki dan mi se među tim koji nisu online pokazivao i prijatelj za kog sam 100% siguran da nije na internetu. Ili pokazuje mi se djevojka za koju 100% znam da je u tom momentu na predavanjima ili da spava.
Meni je cet stalno iskljucen godinama, a onda mi je jedna osoba rekla da me vidi na svom spisku sa zelenom tackom. Proverila sam i zaista je vidljivo da sam na fb iako nisam na cetu. Mislim da je to od ovih najnovijih izmena izgleda fb-a. Proverite. Kada sam naknadno specijalno iskljucila neke ljude sa liste za cet, vise ne mogu da vide kad sam tu.
- - - - - - - - - -
mozda je ostavila ukljucen fb
probaj sa nekim da budes off, a ukljucen na fb i neka ti kaze da li se vidi
pitanje je bilo kako da se ne vidi da smo online, a ne kako da se ne vide objaveSve što je potrebno da uradiš jeste da kao i obično u "kutiju" za status napišeš ono što ti je na umu. Razlika je u tome što NE treba da klikneš na dugme Post, već na dugme ispred - Friends i izlistaš mogućnosti.
Klikni na Custom i biće ti ponuđene dvije opcije; prva da podesiš ko će moći da vidi tvoj post i druga ko neće moći da ga vidi. Preostaje samo još da uneseš odgovarajuća imena.
pitanje je bilo kako da se ne vidi da smo online, a ne kako da se ne vide objave
Ne, moje objave vide moji prijatelji, ali ne vide kada sam online ako sam ih iskljucila sa chataZnam ja kakvo je pitanje bilo ali mislim da ti ne razumiješ šta sam napisao...ako ti diktiraš ko će da vidi tvoju objavu, samim tim si odredila i ko će da vidi da li si online...