Facebook

Kad postavljaš neki video, sliku, ili komentar na "Zidu" pre nego što ga objaviš imaš mogućnost da to uradiš: javno, za prijatelje, samo za sebe a ima i opcija sa točkićem tzv ručno - to klikneš i upišeš ime onoga za koga ne želiš da bude vidljivo... :)
Isti princip je i za albume!

Eto to je sve, ako si na to mislio ;)

molim vas hitno mi treba odgovor. Bio sam u zatvorenoj grupi i odjednom sam prebrisan. Zatim me je jedan clan vratio posto sam ga zamolio . Adminitrtor ne pise ko je . E sad ko je to mogao da uradi. Jel SAMO ADM ili SVAKI CLAN grupe

Kad postavljaš neki video, sliku, ili komentar na "Zidu" pre nego što ga objaviš imaš mogućnost da to uradiš: javno, za prijatelje, samo za sebe a ima i opcija sa točkićem tzv ručno - to klikneš i upišeš ime onoga za koga ne želiš da bude vidljivo... :)
Isti princip je i za albume!

Eto to je sve, ako si na to mislio ;)

Ne nisam na to mislio. Postiji i onaj desni prozor iznad chata, u kojem se ispisuju objave... Ono tipa sta sam lajkovao.... itd (sta trenutno radim), Interesuje me kako tu da limitiram pojedine....

Не знам колико је везано за ФБ.. али да не отварам нову тему.

На Formspring-у како се шаље приватна порука? Али да је буквално "порука" а не да му окачим на "зид", односно да само ја и он видимо (и питање и одговор) да ли је то уопште могуће? И да ли је за то потребан налог?

Хвала унапред!

Nekoliko dana imam problem da udjem u svoj profil,cak i sve sto je u vezi sa facebook ne mogu da otvorim,ako i uspem,igrice ne mogu da pokrenem kao i cetovanje,pokazuje mi da je veza u prekidu,a drugi sajtovi rade bez problema,molim pomoc.

Zna li neko zasto mi je slika za profil mutna kada uploadujem?
Slika je u punom kvalitetu kada kliknem da je vidim u vecoj rezoluciji, ali onaj mali kvadratic na profilu izgleda kao da sam u PS blurovao.

Kad udjem u svoj profil (timeline) u onim malim kvadratiticma gde su prijatelji (na tajmlajnu) se pojavljuju skoro sve isti likovi (u gornjem pravougaoniku 6 prijatelja i u donjem 8) da li neko zna zasto se pojavljuju bas ti likovi?

Jedno pitanje u vezi fb. Na profilu mi iskacu neke cudne reklamne poruke, nesto tipa goole pays her 170 $ on day i sl, i sa strane gde stoje preporuke za prijatelje i na timeline-u. skenirao avastom i kaze da je sve ok kao i nekim online scanom,www. mccafee.com, sto je pepoucio i sam facebook. Te reklame ne mogu da sklonim nikako. Da li neko zna o cemu se radi?

Evo kako mi izgleda to na profilu:
P6100001.jpg
P6100003.jpg
P6100004.jpg

Jedno pitanje u vezi fb. Na profilu mi iskacu neke cudne reklamne poruke, nesto tipa goole pays her 170 $ on day i sl, i sa strane gde stoje preporuke za prijatelje i na timeline-u. skenirao avastom i kaze da je sve ok kao i nekim online scanom,www. mccafee.com, sto je pepoucio i sam facebook. Te reklame ne mogu da sklonim nikako. Da li neko zna o cemu se radi?

Instaliraj Adblock plus.

Joj ljudi, molim vas pomagajte :(
Dao sam jednom prijatelju admina na mojoj fb stranici, tj. dao sam mu "menadzera", da bi i on mogao da dodaje admine.I logicno mi bilo to da kad ima menadzer na stranici, mogu sebe da uklonim, i cim sam pokusao, fb me izbacio i ovo sam dobio.
aaaa.jpg

Kad sam kliknuo Continue, pisalo je ovo:
2.jpg

sad sta da radim, od tad sam instalirao sistem najmanje 5 puta.
Medjutim, probam ja da instaliram XP, kad ono, crk'o mi cd rom, onda nekako ponovo win7, imao sam butabilan usb.
I evo me dokle sam sad dogurao. Pocecu da verujem u ovo oko petka 13-og. :(
Ljudi ako neko zna kako da resim, ili koliko treba da cekam, pomagajte molim vas :worth:
Koristim taj profil vec 2 godine, imam 950 prijatelja, ko zna sta sam sve tamo imao. Hvala vam unapred.

Joj, sta da zaboravim, vec sam napravio novi, i tu imam zabranu od 14 dana da saljem zahteve za prijateljstvo, pretetao sam. :D
A i posle ovoga sto se desilo, probao sam 3 puta da resetujem pass i probao da udjem jedno 20puta, valjda to ne smeta.
U svakom slucaju, hvala ti puno :)

Joj, sta da zaboravim, vec sam napravio novi, i tu imam zabranu od 14 dana da saljem zahteve za prijateljstvo, pretetao sam. :D
A i posle ovoga sto se desilo, probao sam 3 puta da resetujem pass i probao da udjem jedno 20puta, valjda to ne smeta.
U svakom slucaju, hvala ti puno :)

Neee, nemoj to da radiš! :rtfm:
Samo nepotrebno produžavaš blokadu! :aha:
Ostavi sve tako kako jeste od danas u 16.30h do sutra u npr 17h. Tako će se sve brže rešiti!

U svakom slučaju, nema na čemu! ;)

ps.Ako si otvorio još jedan Profil ti si onda baš pravi zavisnik od Fejsbuka :aha:

Poslednja izmena:
Oke, necu ulaziti :P
A morao sam jos jedan profil, ima tu mnogo ljudi sa kojima sam u kontaktu svaki dan. :)
Nego, vidim po netu, nekima ne vracaju po nekoliko meseci :eek:
Jel postoji neki nacin da im posaljem mejl?

Evo sta mi je stiglo na mail. Ovo Rema GFX je stranica na kojoj sam mu dao admina, a meni skinuo.
A ovaj Wel Come, je taj kome sam dao. Da li da pokusam da se ulogujem, ili da cekam veceras do 17h. :)

Poslednja izmena:

Back