Facebook

543223_10150917116388798_1609550883_n.jpg

Najnovija vest-Priskluskuju se mnogi gradjani sa facebooka

Meni ne mogu nista, ja preko fejsa ne pricam... Nista nema da cuju... :lol:

Jel to neka nova podela, gradjani sa fejsbuka i gradjani sa tvitera... :lol:

Nije nista novo da se neko prati ili da se prikupljaju podaci sa fejsa... Ali, ne treba biti paranoican... I da bi vas neko pratio treba da postoji razlog... Niko nije toliko dokon da prati Milivoja iz Nerodimke i njegovog kuma Grdimira iz Jalovista... :lol:

Danas mi je (ne znam zbog cega) blokirao Profil...

Odlucila sam da promenim sifru zbog toga, medjutim nije mi stigao reset kod na mejl a ja ne mogu da udjem nikako na Profil :(

Da li neko zna sta bi to moglo biti i koliko moram da cekam da mi stigne taj kod na mejl? :(
Mnogo me to nervira i jako sam zabrinuta da li cu opet moci da imam taj Profil... :(

Alt + 1 ☺
Alt + 2 ☻
Alt + 3 ♥
Alt + 4 ♦
Alt + 5 ♣
Alt + 6 ♠
Alt + 7 •
Alt + 8 ◘
Alt + 9 ○
Alt + 10 ◙
Alt + 11 ♂
Alt + 12 ♀
Alt + 13 ♪
Alt + 14 ♫
Alt + 15 ☼
Alt + 16 ►
Alt + 17 ◄
Alt + 18 ↕
Alt + 19 ‼
Alt + 20 ¶
Alt + 21 §
Alt + 22 ▬
Alt + 23 ↨
Alt + 24 ↑
Alt + 25 ↓
Alt + 26 →
Alt + 27 ←
Alt + 28 ∟
Alt + 29 ↔
Alt + 30 ▲
Alt + 31 ▼

Naime, od danas mi u pretrazi poruka ne prikazuje vise sve poruke, vec samo one ispisane na pocetku dopisivanja, u decembru i pocetkom januara. Zeleo bih saznati kako to da promenim??? Jako mi je bitno, i zeleo bih napomenuti da u tom dopisivanju postoji jako puno poruka. Unapred hvala, i molim sto pre za pomoc. :(

Naime, od danas mi u pretrazi poruka ne prikazuje vise sve poruke, vec samo one ispisane na pocetku dopisivanja, u decembru i pocetkom januara. Zeleo bih saznati kako to da promenim??? Jako mi je bitno, i zeleo bih napomenuti da u tom dopisivanju postoji jako puno poruka. Unapred hvala, i molim sto pre za pomoc. :(

Može li meni neko nekako pomoći? Pomoć mi je zaista potrebna, unapred hvala. :(

Ima jedna nejasnoca u vezi FB-a... Imao sam na jednom profilu 813 prijatelja,i ja udjem sledeci dan,kad ono 917 o.O niti sam koga dodavao,niti sam slao zahtjeve... Nikako da skontam zbog cega to... Unaprijed zahvalan...

Nisi jedini kome se to dešava, ali niko ne zna razlog. :aha:

Razlog je jako prost, dovoljno je samo da pogledas listu prijatelja... Sigurno si tokom svog fejsbukovanja imao prijatelje koji su deaktivirali nalog... Sada su ti svi oni koje si dodavao a vise nisu na fejsu u listi prijatelja... I kada kliknes na njihovo ime (profilna slika ne postoji), dobices sledece obavestenje...

This account has been deactivated. Only you can see ... on your friends list. You have the option to unfriend ...

Razlog je jako prost, dovoljno je samo da pogledas listu prijatelja... Sigurno si tokom svog fejsbukovanja imao prijatelje koji su deaktivirali nalog... Sada su ti svi oni koje si dodavao a vise nisu na fejsu u listi prijatelja... I kada kliknes na njihovo ime (profilna slika ne postoji), dobices sledece obavestenje...

Da , bas to

Kao što znamo na FB -u postiji i onaj desni gornji prozir sa skorašnjim objavama... Pitanje je kako da limitiram svoje objave da se ne prikazuju u tom prozoru npr. za pojedine prijatelje - gde se to podešava... Znači samo taj prozor gornji desni je problem (iznad chata)...? pozdrav

Back