Ilinoida
Domaćin
- Poruka
- 4.843
Da li zna neko kako se može ograničiti tagovanje kod određenih osoba? Npr. da te ne taguju oni koje ne želiš da te taguju na slici?
Hvala unapred na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li zna neko kako se može ograničiti tagovanje kod određenih osoba? Npr. da te ne taguju oni koje ne želiš da te taguju na slici?
Facebook je nedavno uveo nekoliko novina, od kojih se jedna odnosi na to ko može da vidi post koji objavljuješ. Znači, kada pišeš neki status na tvom zidu, ili postavljaš pesmu sa Youtube-a ili bilo šta slično, imaš u donjem desnom uglu tog "prozorčeta" u kome to pišeš da podesiš ko može da vidi to što objavljuješ; opcije su ti "public", "friends" i "custom". Svaki post koji namestiš da je vidljiv sa "public" biće vidljiv na tvom zidu i onima koji ti nisu prijatelji. Dakle, jedini način da tvoj zid kompletno sakriješ od očiju onih koji ti nisu prijatelji je da svim postovima na tvom zidu podesiš vidljivost na "friends".Da li neko moze da mi pomogne. Pokusavam vec danima da zatvorim wall za ljude koje ne poznajem, I lepo mi je ceo profil bio zatvoren osim slike i par podataka.(grad, datum rodjena...) E sad uspela sam da zatvorim fotografije, informacije, ali wall ne uspevam nikako. Moze da ga vidi ko hoce. Pokusavala ja nesto, ali meni to nista nije jasno. A lepo vidim nekim ljudima lepo zatvoreni profili. Pa ako neko moze da pomogne,
Zelim da mi samo prijatelji vide wall. I kako ja to da izvedem.
Jel zna neko kako u ovom novom FB da se ukloni kad postujes da se zna "mesto odakle pises poruku" ? (u onom delu "post") npr. poslata poruka Novi Sad, Serbia i sl....
Imas tu malo ispod posta jednu ikonicu, drugu po redu, samo kliknes na nju.
koliko treba da cekam da bih ponovo mogao da saljem zahteve.Овај захтев не може се послати
Да ли лично познајеш овог корисника? Да би се спречила злоупотреба Фејсбука, овај захтев не може бити послат. Да сазнаш више, посети Help Center. Ако сматраш да видиш ову поруку грешком, можеш да report the problem.
imam veliki problem
koliko treba da cekam da bih ponovo mogao da saljem zahteve.
posto mi ne pise na koliko sam blokiran.
hitno mi treba pomoc...imam 592 prijatelja
i mozda sedmicno saljem oko 5-6 zahteva, a fb imam 1 i po god. ako nesto znaci
ctrl +
CTRL + 0.