Facebook

otvoris svoj profil na fb
ispod pesme imas polja: like add to share,
kliknes na share
kada ti se otvori polje kliknes na polje F (logo fb) i tada ce ti se otvoriti jedno polje sa leve strane sa tvog profila i tu kliknes SHARE ili PODELI (zavisi koji ti je jezik na fb) i to je to.

a mozes i jednostavnim copy/pastom linka iznad pesme na youtube-u.

javi da li je uspelo :)

Da li neko moze da mi pomogne. Pokusavam vec danima da zatvorim wall za ljude koje ne poznajem, I lepo mi je ceo profil bio zatvoren osim slike i par podataka.(grad, datum rodjena...) E sad uspela sam da zatvorim fotografije, informacije, ali wall ne uspevam nikako. Moze da ga vidi ko hoce. Pokusavala ja nesto, ali meni to nista nije jasno. A lepo vidim nekim ljudima lepo zatvoreni profili. Pa ako neko moze da pomogne, :worth::worth:
Zelim da mi samo prijatelji vide wall. I kako ja to da izvedem.

Da li neko moze da mi pomogne. Pokusavam vec danima da zatvorim wall za ljude koje ne poznajem, I lepo mi je ceo profil bio zatvoren osim slike i par podataka.(grad, datum rodjena...) E sad uspela sam da zatvorim fotografije, informacije, ali wall ne uspevam nikako. Moze da ga vidi ko hoce. Pokusavala ja nesto, ali meni to nista nije jasno. A lepo vidim nekim ljudima lepo zatvoreni profili. Pa ako neko moze da pomogne, :worth::worth:
Zelim da mi samo prijatelji vide wall. I kako ja to da izvedem.
Facebook je nedavno uveo nekoliko novina, od kojih se jedna odnosi na to ko može da vidi post koji objavljuješ. Znači, kada pišeš neki status na tvom zidu, ili postavljaš pesmu sa Youtube-a ili bilo šta slično, imaš u donjem desnom uglu tog "prozorčeta" u kome to pišeš da podesiš ko može da vidi to što objavljuješ; opcije su ti "public", "friends" i "custom". Svaki post koji namestiš da je vidljiv sa "public" biće vidljiv na tvom zidu i onima koji ti nisu prijatelji. Dakle, jedini način da tvoj zid kompletno sakriješ od očiju onih koji ti nisu prijatelji je da svim postovima na tvom zidu podesiš vidljivost na "friends".

E sad, pošto bi bila prava noćna mora juriti svaki post i menjati mu ta podešavanja, Facebook je uveo jednu opciju "Limit the Audience for Past Posts", kojom se pristupa preko Account -> Privacy settings, a koja navodno radi upravo to - svim starijim postovima menja nivo vidljivosti. Ja tu opciju nisam do sad koristio (doduše i nemam potrebe da je koristim), ali iz onoga što sam pročitao tamo, zaključujem da se odnosi na taj tvoj problem.

BTW, koliko vas je posetilo Help centar na Facebook-u? Tamo ima objašnjeno gotovo sve vezano za Facebook. Čak su i sistem pretrage i kategorizacije pametno izveli, tako da ne morate mnogo da lutate da bi došli do željene teme. Jedino ako ne znate engleski pa da vam bude problem da razumete šta tamo piše... -.-

Ljudi imam jako gadan problem sa chatom koji me zeza duze vreme... Prijatelji mi se zale da non stop se palim i gasim na chatu, poruke koje oni meni salju mi stizu u inbox, a ono sto ja njima posaljem uglavnom kasni. Menjao sam i internet pretrazivac i vratio stari chat ali nista.. Cak sam i profil deaktivirao na nedelju dana, ali ni to nije pomoglo :D.... JEl ima neko ideju kako moz' se resi ovaj problem? Hvala

Da li neko zna zasto nece na mi se ucita Fronter Ville (sada ima neki nov naziv) Stigne do samog kraja( ostane jos malcice) i onda nece
Pokusala sam Mozilli, operi,google chrom...sve i dlaje nece
A kad bi otisla kod brata koji zivi odmah iznad mene (na spratu) onda radi

Zna li neko kako i na koji nacin, u ovim novim fb podesavanjima, ograniciti ili potpuno ukinuti mogucnost da drugi komenatarisu nase postove? Dakle, iskljuciti mogucnost komenatrisanja na svom zidu. Ranije je to bilo jako jednostavno podesiti. Sad se ne snalazim bas najbolje. Unapred hvala.

imam veliki problem
Овај захтев не може се послати
Да ли лично познајеш овог корисника? Да би се спречила злоупотреба Фејсбука, овај захтев не може бити послат. Да сазнаш више, посети Help Center. Ако сматраш да видиш ову поруку грешком, можеш да report the problem.
koliko treba da cekam da bih ponovo mogao da saljem zahteve.
posto mi ne pise na koliko sam blokiran.
hitno mi treba pomoc...imam 592 prijatelja
i mozda sedmicno saljem oko 5-6 zahteva, a fb imam 1 i po god. ako nesto znaci

Moze li mi ko pomoci u vezi Face-a?Imam problem sto mi se stranice prikazuju umanjene(slova,fotke,lista za cet,apsolutno sve).Taj problem mi se pojavio pre nekoliko meseci koristeci Mozillu i posto sam mislio da je do pretrazivaca,poceo sam da koristim Google Chrome.Kad sam promenio pretrazivac,funkcionisalo je u redu sve do danas,kada se isti problem pojavio i u vezi sa Chrome-om.Niti znam kako i zasto se tako nesto desava,jos gore,nemam pojma kako da resim taj problem.Niti sa jednim drugim sajtom (bilo da je Mozilla, bilo Chrome) nemam nikakav problem,tako da mi deluje logicno da ne moze biti do rezolucije(kao sto je navedeno na stranici Pomoc kod Face-a)

Back