Facebook

FB Inbox mi se promenio pre jedno 10ak dana i uzasno me nervira.
Naime, skladisti mi poruke sa chata u inbox sto me uzasno nervira... :roll:

Zna neko jel se to moze promeniti i na koji nacin ?

Pozdrav,
MITM

:kpozdrav:

Ja sam to promenio pre mozda mesec i vise dana...
Jezivo je, sve sto je bilo na cetu ide u inbox, tako da ako mi nesto posle zatreba neki link ili slicno ne moram opet da ga trazim, nego samo pogledam tu...

Ne moze se promeniti.

Pa ne razumem zbog čega su imali potrebu da uvode tu novinu. Mislim, mogli su da je uvedu, ali kao dodatnu opciju koju bi korisnik sam birao, ali i kada izabere korisnik da mu se sačuva istorija sa chat-a, da se to sačuva na korisnikovom računaru u vidu datoteke, a ne na njihovim serverima. Ne pričam ovo zbog narušavanja privatnosti korisnika ili nešto treće, nego smatram da samo nepotrebno dodatno opterećuju svoje servere.

Pa ne razumem zbog čega su imali potrebu da uvode tu novinu. Mislim, mogli su da je uvedu, ali kao dodatnu opciju koju bi korisnik sam birao, ali i kada izabere korisnik da mu se sačuva istorija sa chat-a, da se to sačuva na korisnikovom računaru u vidu datoteke, a ne na njihovim serverima. Ne pričam ovo zbog narušavanja privatnosti korisnika ili nešto treće, nego smatram da samo nepotrebno dodatno opterećuju svoje servere.

Kao i za sve novine dosad na FB, prvo se svi žale, zatim se naviknu, i niko ne bi mijenjao.

Pokušaj se navići na to, šta je tu je;)

Facebook i nije tako losa stvar, samo ponekad izaziva zavisnost :)

A ja smatram da je baš suprotno, da velika većina Facebook-a ne služi ama baš ničemu što se ne može raditi u stvarnom životu, a da ni ne spominjem prokleti Farmville i fanatike koji prave po 5-6 lažnih profila da bi sebi slali poklone ili šta god. Fuj.
Jedina dobra stvar sa Facebook-om je to što sam stvorio lak kontakt sa ljudima koje uopšte ne poznajem lično, već sam ih upoznao preko neta na drugim mestima.

Nema leave group, samo video sam youtube.
Evo print screen.

20a6k5u.png

Poslednja izmena:
FB Inbox mi se promenio pre jedno 10ak dana i uzasno me nervira.
Naime, skladisti mi poruke sa chata u inbox sto me uzasno nervira... :roll:

Zna neko jel se to moze promeniti i na koji nacin ?

Pozdrav,
MITM

:kpozdrav:

Ne moze da se promeni ;) msm ne moze da se vrati kao sto je pre bilo.
Oko nove godine bilo je prijavljivanje za facebook mail. Ja sam to citao, da li na svetu kompjutera ili negde drugde ne secam se, i prijavim se ja za to. I ono dobijem @facebook.com mail, ali i takav inbox. Od tada je proslo vise od 5 meseci, a neki tek sada to prvi put vide o.O
E sad prednost novog inboxa po meni je, sto imas attachment, mozes da primas e-postu sa drugih servisa ( gmail, yahoo mail...), isto tako i sa fb-a da saljes mailove na neke adrese koje nemaju veze sa fb. E jedino mi se ne svidja sto onaj chat ostaje u inbox-u, ali nema veze, navikao sam se :lol:
Inace e-mail adresa ti je kao i korisnicko ime i posle ide @facebook.com Ima i onih koji nemaju registrovano korisnicko ime, pa im nije odobren mail, ali cim ga registruju dobice. I stari izgled chat-a, inbox-a ostaje sve dok ne registruju korisnicko ime.

Фејсбук опет шпијунирао кориснике

Компанија „Симантек“, једна од водећих светских корпорација у области заштите компјутерских система, оптужила је Фејсбук да је „случајно“ омогућио оглашивачима да приступају профилима корисника, читају пошту, гледају слике и имају увид у друге приватне податке милиона људи.

http://www.alternativnevesti.com/in...irao-korisnike&catid=63:veliki-brat&Itemid=26

Ne znam koliko je ovo tacno, ali je cinjenica da se u posledje vreme mnogo prica o tome da FB nesto mulja.Te prvo Asanz, pa sad ovo...

Back