Nije je blokirala. Da jeste, ona tu osobu ne bi ni videla na Facebook-u; iz njenog ugla bi izgledalo kao da ta osoba uopšte nema nalog na Facebook-u (ovo iz iskustva pričam, jer me je do sada blokiralo par njih i znam kako stoje stvari). Ovo je tipičan slučaj preopterećenosti njihovih servera. Probaj da koristiš najnoviju verziju Firefox-a, a evo zbog čega ti to i savetujem:
Firefox, pre nove verzije 4, je imao poteškoća pri radu sa Facebook-om. Naime, kako vršite navigaciju kroz sajt, tj. kako otvarate nove strane (npr. nečiji profil, strana za poruke,...), u adress bar-u (to je ona linija gde se unosi web adresa) se formira neobična adresa. Npr. ako se trenutno nalazite na stranici sa adresom "facebook.com" i rešite da otvorite stranicu neke grupe sa nazivom "Grupa", vaša adresa bi izgledala otprilike ovako: "facebook.com/?#!/Grupa", a ako iz te grupe rešite da se vratite nazad na glavnu stranu, onda će vam adresa izgledati ovako: "facebook.com/?#!/". Primetio sam da ta grupa simbola "?#!" mnogo prave problem oko ažurnosti prikaza novih informacija na Facebook-u i takođe sam primetio da, ako ručno uklonim te simbole iz adrese i osvežim stranicu, dobijam normalan prikaz stranice sa svim najnovijim informacijama koje prethodno nisam mogao da vidim. Ne znam tačno zbog čega je to tako, ali pokazalo se da je to uzrok. Novi Firefox je ispravio problem sa tim simbolima i sada svaka stranica ima normalnu adresu i nove informacije se uvek odmah prikazuju.
Nadam se da sam bio jasan u velikoj meri i da će ovo pomoći mnogima.