Facebook

Zdravo svima, imam dva problema:
PRVI:
imao sam ranije neki programcic na fb-u sa kojim sam mogao da vidim koji prijatelj me je obrisao, blokirao, kod kog prijatelja sam na cekanju, koji prijatelji su obrisali svoj nalog..
pre nedelju dana comp mi je bio na servisu i serviseri su obrisali taj program zajedno za mozzilom..

DRUGI:
hocu da promenim ime i prezime, ali sam iskoristio tih nekoliko pokusaja sto je dozvoljeno, cekao sam mesec dana i opet nemogu da promenim, da li je ikako moguce opet da se promeni ili ti stari pokusaji da se izbrise..

hvala unapred

Zdravo, Ovako stavio sam jezike koje znam i kada hocu da stavim d arazumem svedski ne mogu imam samo opciju understand sweedish and norwegian a ja bih da napravim da ima samo understand swedish. kako to mogu da uradim, da dodam svoj... mislim kako su neki stavili ,,makedonski ;)'' sa smajlijem? valda tako mogu i ja napravim svoj zar ne?

:dash:na mom kompu ne radi cet,nije do kompijutera ,vec samo na mom nalogu cet ne radi ,odnsno radi u smislu da ja vidim ko je na cetu ali mene ne vide .izbrisala sam stari nalog i otvorila novi ali isto ,sta da radim

:dash:na mom kompu ne radi cet,nije do kompijutera ,vec samo na mom nalogu cet ne radi ,odnsno radi u smislu da ja vidim ko je na cetu ali mene ne vide .izbrisala sam stari nalog i otvorila novi ali isto ,sta da radim

Ja te ne pratim nikako ?
Kazes prvo ,,na mom kompu ne radi cet,nije do kompijutera'' a onda ,,izbrisala sam stari nalog i otvorila novi ali isto'', znaci ako si izbrisala stari a otvorila novi i isto ti se desava znaci do tvog racunara je nesto, nadam se da imas flash player na racunaru...
A da nisi mozda nesto iskljucila u opcijama chata slucajno ?

jel moze meni neko da pomogne?
ne mogu da ubacim neke simbole u ime..npr &...a vidim da ljudi imaju to...niko ne zna da mi kaze kako..pise mi The name contains invalid characters. zna li neko? :)

jel moze meni neko da pomogne?
ne mogu da ubacim neke simbole u ime..npr &...a vidim da ljudi imaju to...niko ne zna da mi kaze kako..pise mi The name contains invalid characters. zna li neko? :)
Pa možda su uveli novo pravilo da ni jedno novo ime ne može sadržati te specijalne karaktere, a ti kod kojih si videla takva imena, verovatno ih imaju odavno takve i možda njih neće terati da preprave te stvari u imenima.

Ne, nego moj zid na profilu. Juce je ko malo proradio, pa su postovi bili redovni, ali danas opet ista prica. Citao sam malo na Help na FB o tome, ima jos dosta ljudi koji se zale na taj problem. Obicno dugo traje i niko ne zna kad ce fb rijesiti taj bug.

Pa kad vas ima zilion na tom sajtu, pa ne stižu serveri da obrade silne informacije:mrgreen:

A kako stizu da obrade milion tudjih informacija, a moje nikako?
Pa jednostavno nikako da dođeš na red. Sve zavisi od bandwitdh-a i kapaciteta njihovih servera, kao i koliko simultanih konekcija može baza da im podrži. Što je više zahteva - veća verovatnoća za zagušenje, u kome će takođe vrlo verovatno neki od zahteva da budu i odbačeni. Imaj strpljenja.

Nije je blokirala. Da jeste, ona tu osobu ne bi ni videla na Facebook-u; iz njenog ugla bi izgledalo kao da ta osoba uopšte nema nalog na Facebook-u (ovo iz iskustva pričam, jer me je do sada blokiralo par njih i znam kako stoje stvari). Ovo je tipičan slučaj preopterećenosti njihovih servera. Probaj da koristiš najnoviju verziju Firefox-a, a evo zbog čega ti to i savetujem:

Firefox, pre nove verzije 4, je imao poteškoća pri radu sa Facebook-om. Naime, kako vršite navigaciju kroz sajt, tj. kako otvarate nove strane (npr. nečiji profil, strana za poruke,...), u adress bar-u (to je ona linija gde se unosi web adresa) se formira neobična adresa. Npr. ako se trenutno nalazite na stranici sa adresom "facebook.com" i rešite da otvorite stranicu neke grupe sa nazivom "Grupa", vaša adresa bi izgledala otprilike ovako: "facebook.com/?#!/Grupa", a ako iz te grupe rešite da se vratite nazad na glavnu stranu, onda će vam adresa izgledati ovako: "facebook.com/?#!/". Primetio sam da ta grupa simbola "?#!" mnogo prave problem oko ažurnosti prikaza novih informacija na Facebook-u i takođe sam primetio da, ako ručno uklonim te simbole iz adrese i osvežim stranicu, dobijam normalan prikaz stranice sa svim najnovijim informacijama koje prethodno nisam mogao da vidim. Ne znam tačno zbog čega je to tako, ali pokazalo se da je to uzrok. Novi Firefox je ispravio problem sa tim simbolima i sada svaka stranica ima normalnu adresu i nove informacije se uvek odmah prikazuju.

Nadam se da sam bio jasan u velikoj meri i da će ovo pomoći mnogima.

Nije je blokirala. Da jeste, ona tu osobu ne bi ni videla na Facebook-u; iz njenog ugla bi izgledalo kao da ta osoba uopšte nema nalog na Facebook-u (ovo iz iskustva pričam, jer me je do sada blokiralo par njih i znam kako stoje stvari). Ovo je tipičan slučaj preopterećenosti njihovih servera. Probaj da koristiš najnoviju verziju Firefox-a, a evo zbog čega ti to i savetujem:

Firefox, pre nove verzije 4, je imao poteškoća pri radu sa Facebook-om. Naime, kako vršite navigaciju kroz sajt, tj. kako otvarate nove strane (npr. nečiji profil, strana za poruke,...), u adress bar-u (to je ona linija gde se unosi web adresa) se formira neobična adresa. Npr. ako se trenutno nalazite na stranici sa adresom "facebook.com" i rešite da otvorite stranicu neke grupe sa nazivom "Grupa", vaša adresa bi izgledala otprilike ovako: "facebook.com/?#!/Grupa", a ako iz te grupe rešite da se vratite nazad na glavnu stranu, onda će vam adresa izgledati ovako: "facebook.com/?#!/". Primetio sam da ta grupa simbola "?#!" mnogo prave problem oko ažurnosti prikaza novih informacija na Facebook-u i takođe sam primetio da, ako ručno uklonim te simbole iz adrese i osvežim stranicu, dobijam normalan prikaz stranice sa svim najnovijim informacijama koje prethodno nisam mogao da vidim. Ne znam tačno zbog čega je to tako, ali pokazalo se da je to uzrok. Novi Firefox je ispravio problem sa tim simbolima i sada svaka stranica ima normalnu adresu i nove informacije se uvek odmah prikazuju.

Nadam se da sam bio jasan u velikoj meri i da će ovo pomoći mnogima.

Vrlo moguce...

Back