Facebook - Online Dating

Moja drugarica uzela od keve onaj notes il' kako se vec zove, ne znam. i ona tu sakuplja statuse i pise ih tu..

eno cela sveska puna ljubavnih statusa, i tako kad ode kuci ili u skoli na fonu :S, pa stavlja te statuse na facebook, a najsmesnije mi je to sto kad joj niko ne lajkuje status ona ga obrise xD

dodju klinke i isto tako pricaju o statusima. tipa: ja sam imala vise lajkova od tebe na onom statusu, ova druga pa ti si mi ga ukrala, treca vec razmislja kad dodje kuci sta ce da stavi na status.. serem ti se ja u facebook! :)..

jao, tako dve moje drugarice..pricaju one koja je imala najvise lajkova u zivotu na statusu..i ova jedna kaze: imala sam najvise 50ak lajkova za onaj status ...(isprica taj prosvetljeni stih xD), i ova duga kaze: cek da zapisem da stavim i ja sutra isti taj status da vidimo ko ce vise lajkova da ima :lol:
i stvarno ga stavi sutra :lol:

Vala i meni je fejs olaksao studiranje i nasao ribu. Pre par meseci me startovala riba mrtva pijana u kaficu i kao jesi ti S.S.(moji incijali)? Ja reko jesam,okle me poznas sele? Ona pa znam te z fejsa imas me za prijatelja videla sam da slusas Jhonija Kesha i ti si jednini lik koga poznajem a da njega slusa. Ja se razbijam od njega. Ja: pa dobro,lepo. Ona e ti se meni mnogo svidjas,ja sam malo pijana i to... Ja reko ne smeta mi,ne moras da se stidis,nisi jedina,ja sam navikao da me ljudi sa fejsa startuju nocu po kaficima. Ona,e idem da nosim ovo pice,pa cemo se cuti na fejsu. I stvarno smo se sutra culi i smuvali,ali na kratko. Pukli smo posle par dana!:(
Do duse ja sam poceo da serem mnogo da prodajem neke price u koje ni sam ne bih poverovao,ali ajd. :lol:

Ma cudo je sta sve ne mogu odraditi preko fejsa :)
zato ni slikama ne treba verovati,iako se mnogi na to vade XD
4920.jpg

6415.jpg

hahah slike pobedjuju..! znaci.. strasno..

Moja drugarica uzela od keve onaj notes il' kako se vec zove, ne znam. i ona tu sakuplja statuse i pise ih tu..

eno cela sveska puna ljubavnih statusa, i tako kad ode kuci ili u skoli na fonu :S, pa stavlja te statuse na facebook, a najsmesnije mi je to sto kad joj niko ne lajkuje status ona ga obrise xD

jao, tako dve moje drugarice..pricaju one koja je imala najvise lajkova u zivotu na statusu..i ova jedna kaze: imala sam najvise 50ak lajkova za onaj status ...(isprica taj prosvetljeni stih xD), i ova duga kaze: cek da zapisem da stavim i ja sutra isti taj status da vidimo ko ce vise lajkova da ima :lol:
i stvarno ga stavi sutra :lol:
Treba to sve u radni logor, da lomi kicmu u nekom kamenolomu 14 sati dnevno , jedan obrok dnevno u vidu neke razvodnjene ovsene kase i spavanje na drvenim klupama , pa bi se dovelo to u red i izlecilo od fejsa.

Back