Facebook experience..

$ta znam. Nije lo$ taj fejsbuk. Adduju me chesto najlep$e zhene sveta, a i ja njih. Od zanimljivosti...
Dzuskao sam pro$log leta na jednom splavicu kad u neko doba vecheri primetim da me $meka dotichna ****.. nekako neuobichajeno prodorno i dugo.. $ta cu siroma.. Nastavljam da dzuskam sa ortatjima i drugaricama i povremeno pogledujem da li je ona pacijentkinja prestala da me fiksira kad ona po starom.. mami me pogledom i osmehom.. gleda me ko vuchica.
I gledala me tako.. gledala.. a meni glupo da se izdvojim od kruzhoka i da joj pridjem da je pitam za zdravlje i telesnu tezhinu kad... ode pola ekipe i ostadosmo mi najneumorniji i najrazbiveniji. Ostade soc i talog ovog dru$tva na splavicju te ja iskoristim priliku i pridjem joM.. kazhem. Dobro veche mlada damo, vama na usluzi. A ona.
Pa ti me zajebava$, pa ti me ne poznaje$, pa jel ti zna$ ko sam.. Pa se ja pogubih od tripa.. nisam vi$e bio siguran ni u svoje ime.. I tako.. nije htela da mi kazhe kako se zove jedno 15 minuta, a ja nemam pojma odakle je znam. Na kraju se ispostavi da smo se addovali na fejsu i da smo chatali & imali prichu i kako to vec biva krenemo polako sa splavicja i kod mosta ona se dohvati mog glavicja. Susret je bio fatalan. Druzenje smo nastavili na Kali$u.. blajvala mi pi$u..
Iskulirao sam taj dan na Lidu, razmi$ljao da ne dobijem od ugriza sidu. I tako.. lezhim na Lidu kad stizhe porukica od nje "Gajba mi je prazna, matorci na putu, jahala bih tvoju, dugu kitu krutu".
Ortaci chestitaju na pristiglom SMSu, zalivamo pivom. Uveche sam kod nje u praznoj gajbi da sluzhim civilno.
Ponovili smo to jo$ jedared, ali sam bio na oprezu jer su emocije pochele da vr$e upliv u njeno nejako zhensko telo, a ja skoro iza$ao iz neke veze pa nisam mogao da nastavim da joj pruzham usluge.Mozda se naljutila. Ako ovo chita, ona je fina devojka, a ja baraba.. kriv sam. Ne poklanjam srce svima iako u meni jo$ ljubavi ima.

Mislim da je super stvar,svako moze pronaci osobu koja je zanima,ima raznih programa za upoznavanje itd ... Nema inace previse razlike sa realnim zivotem,koliko se glumi uzivo,toliko i preko fb i koliko ima otvorenih osoba toliko i u pravom zivotu.Ja sam imao srece ali sam te trudio dosta,upoznao sam bio na pocetku jednu devojku sa kojom sam se zabavljao i ostali smo prijatelji.A od novembra sam upoznao moju sadasnju devojku,satima smo se dopisivali i priblizili se.Posle mesec dana sam je upoznao kad sam dosao u Srbiji tokom zime u januaru i posle joj spremio vizu da dodje u aprilu.Ostala je kod mene 25 dana,bili smo zajedno,upoznala moje roditelje i deo porodice,obisli ceo pariz,proveli se.... Dolazim opet ovo leto u Srbiji i bicemo opet zajedno,trebam ja sad da upoznam njene ... Imamo dosta zajednickih planova,zavoleli smo se. Mada nema od tog fb nista ako se ne otvaras i ako previse dizes sebi cenu,sto rade 97% ljudi narocito na nasoj mrezi.Ima dosta luzera i luzerki ali vredi kopati,isplati se kad tad.

Mislim da je super stvar,svako moze pronaci osobu koja je zanima,ima raznih programa za upoznavanje itd ... Nema inace previse razlike sa realnim zivotem,koliko se glumi uzivo,toliko i preko fb i koliko ima otvorenih osoba toliko i u pravom zivotu.Ja sam imao srece ali sam te trudio dosta,upoznao sam bio na pocetku jednu devojku sa kojom sam se zabavljao i ostali smo prijatelji.A od novembra sam upoznao moju sadasnju devojku,satima smo se dopisivali i priblizili se.Posle mesec dana sam je upoznao kad sam dosao u Srbiji tokom zime u januaru i posle joj spremio vizu da dodje u aprilu.Ostala je kod mene 25 dana,bili smo zajedno,upoznala moje roditelje i deo porodice,obisli ceo pariz,proveli se.... Dolazim opet ovo leto u Srbiji i bicemo opet zajedno,trebam ja sad da upoznam njene ... Imamo dosta zajednickih planova,zavoleli smo se. Mada nema od tog fb nista ako se ne otvaras i ako previse dizes sebi cenu,sto rade 97% ljudi narocito na nasoj mrezi.Ima dosta luzera i luzerki ali vredi kopati,isplati se kad tad.

ja sam se javio Marijani Micić i rekla mi je : Zdravo :)

Back