Dita°
Primećen član
- Poruka
- 959
pet society. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))))
Хихи. Деси ти мени?ja rešavala pre dva dana "koja si đoletova žena - pesma"
ispalo mi da sam ljerka.
"a kad se spusti moja dragana,
k'o ruska balerina laganaaaa"
međutim, upozorili su me da ne berem višnje previše.![]()

Хајде поитај, па да видимо шта ће две Љерке да направе овде.sledeće sedmice, obećavam.
iskrslo mi nešto, trebalo je večeras da dođem,
ali moram da ostanem, imam nešto da obavim sutra.![]()

Па послала си ми захтев.a znala sam, 'tico!![]()

Jooojevo,ja rešavam one glupe kvizeve,da mi kažu kakva sam i to![]()
a ja ih pravim 

Mislim da je super stvar,svako moze pronaci osobu koja je zanima,ima raznih programa za upoznavanje itd ... Nema inace previse razlike sa realnim zivotem,koliko se glumi uzivo,toliko i preko fb i koliko ima otvorenih osoba toliko i u pravom zivotu.Ja sam imao srece ali sam te trudio dosta,upoznao sam bio na pocetku jednu devojku sa kojom sam se zabavljao i ostali smo prijatelji.A od novembra sam upoznao moju sadasnju devojku,satima smo se dopisivali i priblizili se.Posle mesec dana sam je upoznao kad sam dosao u Srbiji tokom zime u januaru i posle joj spremio vizu da dodje u aprilu.Ostala je kod mene 25 dana,bili smo zajedno,upoznala moje roditelje i deo porodice,obisli ceo pariz,proveli se.... Dolazim opet ovo leto u Srbiji i bicemo opet zajedno,trebam ja sad da upoznam njene ... Imamo dosta zajednickih planova,zavoleli smo se. Mada nema od tog fb nista ako se ne otvaras i ako previse dizes sebi cenu,sto rade 97% ljudi narocito na nasoj mrezi.Ima dosta luzera i luzerki ali vredi kopati,isplati se kad tad.

Управо решила један.Joooja ja ih pravim
![]()

A meni Depeche Mode prokomentarisao fotkuja sam se javio Marijani Micić i rekla mi je : Zdravo![]()
i nedavno je dobio blizance
))))A meni Depeche Mode prokomentarisao fotku![]()
Doduše, ispostavilo se da je Depeche Mode grčki pandur koji se, igrom slučaja, preziva Patrolisi nedavno je dobio blizance
))))

Ај пошаљи неки захтев па да се упоређујемо.I, šta sam ti rekla?![]()

Неееее. Не чини то себи....ej, a kako se ide na fejzbuk...?![]()

...igram ja, otjesh da budemo drugari...?Igra li iko mafia war?![]()