light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
meni se par puta desilo da mi stigne request uz poruku-video sam te danas tu i tu,nosila si to i to...![]()
stvarno?
pa ja uopste nisam popularna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni se par puta desilo da mi stigne request uz poruku-video sam te danas tu i tu,nosila si to i to...![]()

stvarno?
pa ja uopste nisam popularna![]()

mada ja sam imala fejsbuk manijaka i to osobu koju znam vec duze vreme koja samo koristi taj fb da spijunira druge ljude sta rade i dahce tamo po statusima,gleda stalno profil i to sve i kad se meni skurcilo ja ga izbrisala i tipa sutradan mi odma stize novi request,sto znaci da konstanto proverava profil medju tih nekoliko stotina ljudi koje ima medju prijateljimana kraju ga stavila na block posto je instistirao da mi bude prijatelj u vise navrata
![]()
((i...jesi prihvatila?![]()

ako me ne dodas,bice prava gre'otavideo sam te i ti si zena mog zivota![]()

)))

nisam...
al posle se desila još jedna igra sudbine...
tamo gde idem na aerobik,naletim na jednog od "tih"...tačnije,on na mene...i ispostavi se da momak radi odmah pored tog fitnes kluba
a još i lepo izgleda...a i studira...što znači,pametan je![]()

mislim, lajt, moram da reagujem sad na ove javne prozivke,
ja sam tebe prihvatila još pre 3 - 4 dana,
a to što si ti izgubljena nije moja krivica.)))
jeee, vidi je, još hoće i blesavom da me napravi.![]()

pa jesam...ako si ti ludi Milojkopa startuj me![]()

nisam...
al posle se desila još jedna igra sudbine...
tamo gde idem na aerobik,naletim na jednog od "tih"...tačnije,on na mene...i ispostavi se da momak radi odmah pored tog fitnes kluba
a još i lepo izgleda...a i studira...što znači,pametan je![]()

i ti si pametna isto![]()

pa jesam...ako si ti ludi Milojko
a ako nisi...ko zna ko je![]()
![]()

Eto vidis nikad se ti neces udati
Jadna ja 
pa onako
a još mi taj i horoskopski paše,ma sudbina![]()
na prvi 
izgleda da jesam ludi milojko sas brci![]()

joooj..sad cu da ti gvirim u profil,a tamo je sigurno i ona slika gde se drzis za..vrsnjakinje![]()
a joj