- Poruka
- 6.360
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel obnazene?
![]()
jel obnažene?

Још више компромитујуће...![]()

Fejs je neopisiva šitara.Jedino što vredi je poker, i poneki kvizić. Ma ******** preko Neta je šitara.
![]()
))))ali..ti nista ne kapiras,pa pise da ce da idu u Afriku da sade papriku![]()
Ja tamo ne obitavam...nemam profil a i ne treba mi...

Evo sta se desilo jednom mom drugu
Pre neki dan je bio negde gde se ceka red,bas dugo se ceka..i sad u tom cekanju..on primeti jednu devojku,a primeti i da je ona njega primetila i tako..gled,gled...vir,vir i to..
Medjutim...ambijent je bio malo bizaran,t.j morbidan,sa sve gomilom penzosa pride...i nisu ostvarili nikakav kontakt,sem tog vizuelnog..
Nju prozovu pre njega,ona zavrsi to sto je imala i ode..
I sad..on se smorio najstrasnije bas bas,sto joj nije prisao i sve..ali kad je dosao kuci..,
proradi njegov dijamantski um,seti se njenog imena i prezimena,jer je cuo kad je prozvana,ukuca u facebook i taadaaa..nadje je..njoj je profil bio private i on joj posalje zahtev i ceka...dok je cekao..razmisljao je...sta ako je 3p,t.j. sta ako se is3povao da je i ona osetila isto sto i on kad su gled,gled...vir,vir i te 4e
Ali..ne lezi vraze...stize mail da je zahtev prihvacen,kuc,kuc...tuc muc,sa poruka predju na neki messinger i eto...sad idu u Afriku da sade papriku
I tako...kakva su vasa iskustva sa facebook-om,pri tom ne mislim na kuckanje sa babom na samrti iz Bugarske,masovno add-ovanje kojekakvih morona,a ni na igranje pokera i to..![]()
@Tema: Uglavnom na Fejsu imam ljude koje lično znam, mada ima i onih drugih...
Nemam neko specijalno iskustvo... Mada ima jedan drugi sajt odakle sam upoznao neke u RL-u![]()
ovo je pocetak jednog divnog prijateljstvaE, našao sam ti profil na Fejsu.![]()

:
I tako...kakva su vasa iskustva sa facebook-om,pri tom ne mislim na kuckanje sa babom na samrti iz Bugarske,masovno add-ovanje kojekakvih morona,a ni na igranje pokera i to..![]()

meni je sve isto na fejsu i ovde.
mislim, kad je profil u pitanju.
i slike i podaci i sve.
dobro, samo što na fejsu imam i malo fotki iz srednje škole.![]()

I ja...ja igram pet society![]()

koji ?
www. upalime. com

?