моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.574
a možda bi trebalo, mislim, ako hoću da se udam.
))) 
))) 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))) 
ja nemam nijednu sliku sa vršnjakinjama.![]()

a možda bi trebalo, mislim, ako hoću da se udam.)))
![]()
Evo sta se desilo jednom mom drugu
Pre neki dan je bio negde gde se ceka red,bas dugo se ceka..i sad u tom cekanju..on primeti jednu devojku,a primeti i da je ona njega primetila i tako..gled,gled...vir,vir i to..
Medjutim...ambijent je bio malo bizaran,t.j morbidan,sa sve gomilom penzosa pride...i nisu ostvarili nikakav kontakt,sem tog vizuelnog..
Nju prozovu pre njega,ona zavrsi to sto je imala i ode..
I sad..on se smorio najstrasnije bas bas,sto joj nije prisao i sve..ali kad je dosao kuci..,
proradi njegov dijamantski um,seti se njenog imena i prezimena,jer je cuo kad je prozvana,ukuca u facebook i taadaaa..nadje je..njoj je profil bio private i on joj posalje zahtev i ceka...dok je cekao..razmisljao je...sta ako je 3p,t.j. sta ako se is3povao da je i ona osetila isto sto i on kad su gled,gled...vir,vir i te 4e
Ali..ne lezi vraze...stize mail da je zahtev prihvacen,kuc,kuc...tuc muc,sa poruka predju na neki messinger i eto...sad idu u Afriku da sade papriku
I tako...kakva su vasa iskustva sa facebook-om,pri tom ne mislim na kuckanje sa babom na samrti iz Bugarske,masovno add-ovanje kojekakvih morona,a ni na igranje pokera i to..![]()
?varaš me?

ali..ti nista ne kapiras,pa pise da ce da idu u Afriku da sade paprikuАу па ово је баш хард кор онлине дејтингМислим оно... немам ја ништа против тога, напротив врло ми је драго ако је њима супер, ал' оно... више сам за фејс-то-фејс варијанту... виртуелна комуникација ме БАШ смара...
Дуго сам бојкотовао ФБ али сам га на крају морао отворити из неколико разлога, али то није важно сад... али нисам имао непознатих френд риквестова... а што се тиче генерално виртуелних ''искустава'' имао сам неколико, ал' шта знам... и дан данас жалим што није било по фејс-то-фејс принципу![]()

).

stvarno?
pa ja uopste nisam popularna![]()

Кад ти је фотка у профилу као да си управо масакрирала омању школу у Немачкој...
А имаш довољно фотки на којима си фина, лепа и слатка, каква заиста и јеси...![]()

nem ja nisam fotogenicna
))))pa dobro mozda imash neke druge kvalitete))))

nem ja nisam fotogenicna

a jok nemam ni te![]()

Не лажи...
Имам ја неке фотке које могу да те демантују...
Немој да качим...![]()

pa ja vjerujem da sigurno korektno pushish.![]()
Не лажи...
Имам ја неке фотке које могу да те демантују...
Немој да качим...![]()

?