Fa Fa la si mi ti Fa la ti

Uopste ne samo sifra nego I kada je neko bolestan ,invalid etc maltene mu nabijaju kompleks da je ta osoba kriva zbog toga sto je invalid recimo.ne svi ali puno ljudi.
Ako mi neko kaze skoci u bunar I skocim ok sam sam kriv ali ako npr se bunar ne vidi I upadnem u njega sto sam ja kriv?ima ljudi koji kazu sam si kriv...budale

Osudjuju a vecina da je dozivela deo toga bi prsla I ubila se garantujem znaci samo 5posto od necega sto mi se desilo 90posto moje familije bi se samoubilo ali kad je drugi u pitanju to je nista sitnica.bah svasta sam se naslusao ali ovo sam siguran.ljudi koji nisu prosli nista njihovi problemi su uhaaa a tvoji nista

Ovo moje je staro ja cu da prepisem deo sto mi jos u pocetku bilo.
"Iz razgovora sa ispitanikom I uvidom u raspolozivu med dokumentaciju relevantno je sledece:psihicke smetnje datiraju od povratka sa ratista a manifestuju se kao povlacenje,sklonost impulsivnom reagovanju,teskoce u zaspivanju,kosmarni snovi,flasch back fenomeni,koji remete njegovo svakodnevno funkcionisanje....
Pise jos svasta I na kraju,
Imajuci u vidu podatke o premorbidnom funkcionisanju I testovne pokazatelje moze se govoriti o trajnoj promeni licnosti usled katastroficnih iskustava

A što ne biste opisali malo vašu dijagnozu?
Emotionally unstable personality disorder
Personality disorder characterized by a definite tendency to act impulsively and without consideration of the consequences; the mood is unpredictable and capricious. There is a liability to outbursts of emotion and an incapacity to control the behavioural explosions. There is a tendency to quarrelsome behaviour and to conflicts with others, especially when impulsive acts are thwarted or censored. Two types may be distinguished: the impulsive type, characterized predominantly by emotional instability and lack of impulse control, and the borderline type, characterized in addition by disturbances in self-image, aims, and internal preferences, by chronic feelings of emptiness, by intense and unstable interpersonal relationships, and by a tendency to self-destructive behaviour, including suicide gestures and attempts.

Personality (disorder):
  • aggressive
  • borderline
  • explosive

Osudjuju a vecina da je dozivela deo toga bi prsla I ubila se garantujem znaci samo 5posto od necega sto mi se desilo 90posto moje familije bi se samoubilo ali kad je drugi u pitanju to je nista sitnica.bah svasta sam se naslusao ali ovo sam siguran.ljudi koji nisu prosli nista njihovi problemi su uhaaa a tvoji nista

Evo mene majka tera da prestanem da pijem lekove. Kaže ti nisi lud, ja te bolje znam od doktorke, ona ne bi kljukala svoje dete lekovima.

A ja kad sam jednom prestao da pijem lekove izašao sam iz kuće u pidžami šetao gradom i pričao sam sa sobom. Potpuni gubitak svesti da postoje drugi ljudi.

OK, hvala. Pitaću na pdf zdravlje. Možda neko odgovori.On i jeste pretrpeo povredu glave,pre operacije... usled saobraćajnog udesa.Tešku povredu.
Е ако је траума главе тог типа, онда је могуће.

Немогућност да се извуче уживање из свакодневних активности
Повлачење из друштвених догађаја и људског контакта
Расположење се креће у распону од љутње до фрустрације до кривице
Висок ниво стреса и анксиозности
Ноћне море и поремећени обрасци спавања, попут несанице
Нови страхови или фобије који се развијају (попут страха од вожње у ауту)
Депресија
Пост трауматски стресни поремећај

Е ако је траума главе тог типа, онда је могуће.

Немогућност да се извуче уживање из свакодневних активности
Повлачење из друштвених догађаја и људског контакта
Расположење се креће у распону од љутње до фрустрације до кривице
Висок ниво стреса и анксиозности
Ноћне море и поремећени обрасци спавања, попут несанице
Нови страхови или фобије који се развијају (попут страха од вожње у ауту)
Депресија
Пост трауматски стресни поремећај
On voži i dalje, nema straha od vožnje. Za ostalo, ne znam.Osim da povremeno pije lekove.

On voži i dalje, nema straha od vožnje. Za ostalo, ne znam.Osim da povremeno pije lekove.
Nije zezanje sa mozgom. Znam za devojcicu iz osnovne skole koja je bila skroz ok sa zdravljem, udario je auto i nakon toga je intelektualno zaostala i mislim da je ili otisla u skolu za decu sa specijalnim potrebama ili nije vise ni isla. Tuzno je to.

Back