Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovu temu kročite da upišete svoju F šifru, potom kratko objašnjenje o čemu se radi i onda možemo da se tešimo i razgovaramo.
(Ja nemam registrovan F. Ali sigurno je tu bilo anksioznosti, depresije.)
(Svaki pokušaj spama biće brisan! Prvo F pa razgovaramo!)
Uglavnom.zar svako ima tu dijagnozu - F ?
Pa ne, ali ti koji nemaju nisu welcome ovde.zar svako ima tu dijagnozu - F ?
Uglavnom.
Šalim se. Može i neka druga, bolest ne bira!
Pa ne, ali ti koji nemaju nisu welcome ovde.![]()
Odi kod psihijatra na razgovor, ako ti upiše F u karton, dobrodošao si, ako ne, ništa.normalni nisu poželjni ovde
reci mi kako da steknem uslov da budem poželjan...ovde ?
Šteta!normalni nisu poželjni ovde
reci mi kako da steknem uslov da budem poželjan...ovde ?
Odi kod psihijatra na razgovor, ako ti upiše F u karton, dobrodošao si, ako ne, ništa.
I nemojmo biti tako gordi. We are all mad here.![]()
bio sam kod psihijatra ali nigde nije upisao dijagnozu F
sad sam se zabrinuo...da li sam ja jedini ovde normalan !?![]()
Izgleda.bio sam kod psihijatra ali nigde nije upisao dijagnozu F
sad sam se zabrinuo...da li sam ja jedini ovde normalan !?![]()
Moraće Disco da proveri šta piše u pravilniku.Ako je dozvoljeno, onda je to u redu.naravno da jeste...ludi diskriminišu normalne
Moraće Disco da proveri šta piše u pravilniku.Ako je dozvoljeno, onda je to u redu.
Ne...samo je teško ostati normalan!danas je kuul biti nenormalan i lud...sve ti je oprošteno
Ne...samo je teško ostati normalan!
Nije stvar u borbi. Ljudi nisu ludi, samo imaju drugačiji " metalni sklop ličnosti". Mozak ne funkcioniše na isti način, kao kod normalnih ljudi. Neko je sa tim rođen, neko zapati kasnije kroz život. Nehumano je te ljude nazivati ludacima, samo zato što imaju dijagnozu. Ti sa šiframa su manje opasni i po sebe i po okolinu. Mnogo više je onih sa "crnom brojkom"-jer normalan si dok jednom ne odeš lekaru i dobiješ "šifru"!A takvih je danas mnogo više, nego onih sa dijagnozama.to je linija - manjeg otpora...prepuštanje
Nije stvar u borbi. Ljudi nisu ludi, samo imaju drugačiji metalni sklop ličnosti. Neko je sa tim rođen, neko zapati kasnije kroz život. Nehumano je te ljude nazivati ludacima, samo zato što imaju dijagnozu. Ti sa šiframa su manje opasni i po sebe i po okolinu. Mnogo više je onih sa "crnom brojkom"-jer normalan si dok jednom ne odeš lekaru i dobiješ "šifru"!A takvih je danas mnogo više, nego onih sa dijagnozama.
Hoću reći... mnogo je normalnih koji samo misle da su normalni!Da je tako ovaj svet bi bio čarobno mesto iz bajke.hoćeš reći da su normalni - najopasniji ,
ili im fali samo dijagnoza da uđu u F protokol ?
Hoću reći... mnogo je normalnih koji samo misle da su normalni!