- Poruka
- 942
Pa balavac tek se ispilio iz jajeta a dosao je tu da mi vileni..treba neko da ga spusti na zemlju!!!!!!Garwor:To Andjelcicu, konacno da se slozimo. Klinji treba ocitati lekciju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa balavac tek se ispilio iz jajeta a dosao je tu da mi vileni..treba neko da ga spusti na zemlju!!!!!!Garwor:To Andjelcicu, konacno da se slozimo. Klinji treba ocitati lekciju.

Pa da..mali klinja ne moze da se sam da se brani...ipak je on dete McLarena a Ron Denis je tata...tako da sta drugo moze da se ocekuje??????Garwor:Isamarao bi njega Glavonso, ali bi ga crnja odmah tuzakao Ronu denisu.

te za to dajem bonus 60% (to je i za slučaj sudara Alonso-Lewis)intra:U redu je može do početka kvalifikacija, jedino nije u redu što nema ni jednog McLarenate za to dajem bonus 60% (to je i za slučaj sudara Alonso-Lewis)
ops: Ali ces zato dobro proci na kladionici. :wink:vanja.n:pa nema mclarena zato sto su u krizi..... predpostavljam
da ce se to reflektovati u nedjelju na stazi... 8-)
a ako grijesim j..i ga kriva procjenaops:
pozdrav
A Masini tata i mama ti ne smetajuGarwor:malo nervira i sto vodi svu zivu rodbinu na trke, sad pa sad snimaju mu tetku, rodjaka, brata...samo da bi stvorili novog heroja engleske, sve to polako postaje sick, i pocinje da smeta.

ništa fernando je bio blizu pogodio je sve vozače samo da ih je malo permutovao bilo bi to bullseye ovako solidnih 7 poena, drugo mjesto pripada Masinom fanu i on osvaja 6 bodova, treći sam jelte ja sa 5 bodova, po 4 boda osvajaju Andjelčić, UltraZvuk i DB 06, Reglia i Vanja osvajaju po 3, a Garwor 2
A sto mene nema nigde???I ja sam zensko drago mi je!!!!intra:Dakle, baš urekoše trku te prošle godine bilo 40 preticanja ovo-ono, da ne puče gumaništa fernando je bio blizu pogodio je sve vozače samo da ih je malo permutovao bilo bi to bullseye ovako solidnih 7 poena, drugo mjesto pripada Masinom fanu i on osvaja 6 bodova, treći sam jelte ja sa 5 bodova, po 4 boda osvajaju Andjelčić, UltraZvuk i DB 06, Reglia i Vanja osvajaju po 3, a Garwor 2
Ukupni poredak:
1. Ja sa 53,10
2. Andjelčić sa 49,66 bodova
3. Garwor 45,17
4. DB 06 39,90
5. bojan p 37,40
6. brera 31,50
7. Reglia 31
8. fernando 25
9. UltraZvuk ima 20
10. gt500 16
11. Superbird 8,45
12. vanja.n 7,4
13. jomini 6
14. M.Schumacher 5
15. Mensel 4
16. ikksx 2
Tako stoje stvari pet trka pred kraj, zakuvalo se opasno još da bojan, brera i još neki nisu propustili da tipuju nešto mi se javlja da bi bili dobri.