F1 kladionica

intra:
fernando je bio blizu pogodio je sve vozače samo da ih je malo permutovao bilo bi to bullseye ovako solidnih 7 poena,

Tako stoje stvari pet trka pred kraj, zakuvalo se opasno još da bojan, brera i još neki nisu propustili da tipuju nešto mi se javlja da bi bili dobri.

Sreca vasa pa sam se ukljucio tek od 8.trke,inace bi bilo - Ja pa pet mesta prazno pa svi ostali. :grin:
"U drugom delu sezone' jedino je Garwor bolji od mene za 2 poena.

intra:
Dakle, baš urekoše trku te prošle godine bilo 40 preticanja ovo-ono, da ne puče guma :( ništa fernando je bio blizu pogodio je sve vozače samo da ih je malo permutovao bilo bi to bullseye ovako solidnih 7 poena, drugo mjesto pripada Masinom fanu i on osvaja 6 bodova, treći sam jelte ja sa 5 bodova, po 4 boda osvajaju Andjelčić, UltraZvuk i DB 06, Reglia i Vanja osvajaju po 3, a Garwor 2
Ukupni poredak:

1. Ja sa 53,10
2. Andjelčić sa 49,66 bodova
3. Garwor 45,17
4. DB 06 39,90
5. bojan p 37,40
6. brera 31,50
7. Reglia 31
8. fernando 25
9. UltraZvuk ima 20
10. gt500 16
11. Superbird 8,45
12. vanja.n 7,4
13. Masina fanica 6 :D
14. M.Schumacher 5
15. Mensel 4
16. ikksx 2

Tako stoje stvari pet trka pred kraj, zakuvalo se opasno još da bojan, brera i još neki nisu propustili da tipuju nešto mi se javlja da bi bili dobri.
kako je lep osecaj videti sebe na drugom mestu..stvarno je super ovde pri vrhu..a vama dole kako je???? :):):):) Ja, Intra i Garwor posmatramo sa visina..kako je lepo biti u muskom drustvu...:) A vama kako je?????

e lako je vama pricati o bodovima kad ste od starta sampionata na kladionici......
ja se iskreno sada samo zagrijavam za narednu sezonu :razz: .... na ovom forumu sam evo zadnje cetiri trke ...... tako da se jos uhodavam....eto tako

Jedna hrabra prognoza,resio sam da prokockam sve pare:

GP Italy:

1.F.Alonso
2.K.Raikkonen
3.R.Kubica
4.G.Fisichella

Head to Head:
1.Massa 1.80 - Hamilton 1.80 5 poena
2.Raikkonen 1.70 - Alonso 1.90 5 poena
3.Kouvalainen 1.70 - G.Fisichella 1.90 10 poena
4.N.Heidfeld 1.55 - R.Kubica 2.15 5 poena

Back