F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj, bananice, moram da naucim da pravim tu smesu... Ide agar-agar u raznim formama + arome, bas cu da pogledam Petine recepte, ima ih super. Kad smo kod biljnih recepata, moram sutra da kupim mleko od lesnika, smor mi da pravim (priznajem) a ukus je... Popicu ga... :rumenka: k'o Goca bananice. ;)

'Q noc. :cao:

Dobila sam Plazma keks :srecna:
sd ce padne torta :aha:
a trenutno je aktuelan sa mlekom :zjede:
Ej... i ja sam fan plazme... I baš mi je bez veze kad je nemam u kući - bez obzira što je ima u svakoj radnji.
Zanimljivost: Moji dečaci više vole "Bevitu" u mleku!
Znala sam da se šalim na račun toga i kažem mami: "Ćuti... kapital su nam uštedeli!" (jer je kilogram "bevite" malo skuplji od 150g "plazme"... a njima kilogram treba za 3 obroka. Nekad ne potraje ni toliko)

'Bar dan. Mrtva trka, troumim se koje da mesim za sutra, mami za rodjendan, dronjavu pitu (masna korica za tart premazana pekmezom, odozgo sneg od belanaca i na vrhu izrendan deo onog testa i seckani orasi), ili Minjin tart sa sljivama (slican ovom prvom samo umesto pekmeza idu sljive i fil od zumanaca a na belanca ne idu orasi i rendano testo) ili Eurokrem stangle (kao klasicni patispanj pa sa kakaom i mlevenim-necim, moje dete navija za kokos, a odozgo premazan kremom). Ona sama pravi urmasice.

- - - - - - - - - -

Ej... i ja sam fan plazme... I baš mi je bez veze kad je nemam u kući - bez obzira što je ima u svakoj radnji.
Zanimljivost: Moji dečaci više vole "Bevitu" u mleku!
Znala sam da se šalim na račun toga i kažem mami: "Ćuti... kapital su nam uštedeli!" (jer je kilogram "bevite" malo skuplji od 150g "plazme"... a njima kilogram treba za 3 obroka. Nekad ne potraje ni toliko)

Da, Plazma je uvek bila skuplja. Ali nesto nikad nisam bila ljubitelj Bevite. A za moj rodjendan se oduvek znalo: Plazma torta dupla mera, bez zele bombona, suvog grozdja i ostalih sarenisa.

Zdravo Pajče :cao:
Koliko ja znam nije se niko razveo ,kod nas vlada ljubaf :lol:.

Da se upišem u klub i ja volem Plazmu ..ne u torti, nego vako da je jedem..torte više volim one otrovuše sa oradima čokoladom lešnicima :lol:
I baš sam umorna, načisto mi se srozao prEtisak umalo se ne uspava u 19h :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back