F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde da lajkujemo i sirimo dalje

https://www.facebook.com/zivotinje.rs

„Tokom akcije „Jedan lajk – jedan obrok“, koja se efikasno sprovodi već godinu dana, do sada smo uspešno donirali oko 2.5 tone hrane za životinje širom Srbije. Osim građana, koji su lajkovali našu Facebook stranicu, u velikoj meri zahvalnost za ovu akciju dugujemo kompanijama Delta DMD i Happy Dog doo, kao i Blicu, našem medijskom partneru.“, poručuju sa portala zivotinje.rs

Nakon što su Vesnini psi, zahvaljujući portalu zivotinje.rs, dobili oko 1000 obroka, nastavlja se potraga za azilom koji će posetiti u narednom periodu. U tome im i dalje možete pomagati, jednostavnim klikom, odnosno lajkovanjem Facebook stranice – zivotinje.rs.

'Bar dan. Macici uspesno preseljeni na "tajnu" lokaciju na tavanu komsijske stale, Milica ucveljena a sama je kriva, nije mrdala od njih. :lol:

Inace, jutros mi je kasnio autobus ka gradu, zakasnila sam kod dr pa sam sat ipo cekala i ceo dan sam u zaostatku. A veceras jos i idemo u kafanu (dobro, restoran, al' ista g*** ako mene pitate, verovatno cu ostati gladna pa sam unapred nervozna), dobro, povod je lep-mmov bratanac diplomirao na psihologiji bas-bas u roku, skoro da i nije bio apsolvent, a i rodjendan mu je. Svaka mu cast.

E, lepe vesti i lepo se provedite.......i ponesi da jedeš :lol: :zag:

Dobra ideja. :lol: Al' dobro, valjda ce biti garnirunga, prosle godine u Milosevom konaku na zlatnoj svadbi tatinih ujaka i ujne sam bolje prosla ja nego oni sto su jeli meso, carska mesavina i peceni krompiri su bili apsolutno savrseno peceni, dok je rostilj bio... Nije bio los ali jeli su i bolji. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back