LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
hahahahaha ooooooo pa ti uživaš ondaK 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

......rupa pored fontane opet iskopana i još jedna pored belog jorgovana...
....kad sam rekla jutros aaaaaaaaaaaaaaa.....pobegoše
....gospodin nije smeo da dodje na doručak.....pozovem jednom, drugi put...nećeš? ok......sklonim..
Mara je jela
....kamenje na mestu.....idem posle posla u rasadnik Marković, a ima još jedan na Ledinama, da kupim dve polegle ptuje i zasadim oko fontane....ne mogu da gledam to ruglo oko nje jer su sve živo ugazili i izeli
...pa će se ćeramo 
Šinteri.
Razumem o čemu pričaš.
Kao i kod ljudi, i kod pasa postoje različiti karakteri.
Kao i ljudi, i psi imaju vodju koji komanduje i svojom snagom i karakterom daje osnovnu crtu čoporu. Ostale jedinke prate vodju. U ovom slučaju radi se o nepotrebnoj agresivnosti nad mačkama.....ali, da li samo nad njima? Ako agresivnost postoji, a postoji, pitanje je samo kad će agresija biti primenjena na nekom drugom a ne samo na mačkama, jer agresivnost se nikako agresivnošću ne leči, već samo pojačava. Ona nije suzbijana, eskalirala je i sad je nemoguće zaustaviti je.
Ti psi nisu za azil, isuviše su napadni.

Pa ja mislim da ima......msm, nisam znala da je ukinuto
Prošle zime smo mi ovde u Zavodu imali problema sa lutalicama..znaš da su svako jutro po nekog gricnuli ..pogotovu one koji su dolazili malo ranije u odnosu na ostatak nas zaposlenih.. Daklem svaki dan smo ih zvali--I oni svaki dan dolazili i odnosili po jednog.. Onog opasnog su gađali i tek kad su ga uspavali odneli ga.. Deo čopora je ostao ali oni više nisu pravili probleme..
Smočila......maki oprao fontanu, zamenio vodu, ja povadila sve kamenčiće i sad lepo naredjala, njima zaklonila kablove da se ne vide.....od 4 sijalice dve ne rade......pitati majstor Mrkija, on je ekspert za elektriku.....i kamenje iz fontane koje stalno vadi i raznosi po avliji kojekuda.......ako li mi povadi ono kamenje, di sam se sat trtila, d izvinete, naglavačke da poredjam.....ima ga ubijem na licino mesto
![]()
Srecom (njegovom) ima slabije kandze od vrana pa nema stete. Uglavnom, u'vatim ja njega onda za kozu na vratu i uvalim ga u vodu do brade. Ovaj put radoznalost nije ubila macku al' zamalo i to da bude!
Figurativno..ne radi ništa..sem što prlja suđe i pravi lom po kući![]()
Šinteri.
Razumem o čemu pričaš.
Kao i kod ljudi, i kod pasa postoje različiti karakteri.
Kao i ljudi, i psi imaju vodju koji komanduje i svojom snagom i karakterom daje osnovnu crtu čoporu. Ostale jedinke prate vodju. U ovom slučaju radi se o nepotrebnoj agresivnosti nad mačkama.....ali, da li samo nad njima? Ako agresivnost postoji, a postoji, pitanje je samo kad će agresija biti primenjena na nekom drugom a ne samo na mačkama, jer agresivnost se nikako agresivnošću ne leči, već samo pojačava. Ona nije suzbijana, eskalirala je i sad je nemoguće zaustaviti je.
Ti psi nisu za azil, isuviše su napadni.
bilo nekih prica, ne znam koko je tacno
imam slab net, preko mobilnog, i tesko mi otvara sajtove, jel to ovo? http://www.veterinabeograd.rs/index.php?page_id=429&lang=srpski
il moram jos da guglam![]()
Prošle zime smo mi ovde u Zavodu imali problema sa lutalicama..znaš da su svako jutro po nekog gricnuli ..pogotovu one koji su dolazili malo ranije u odnosu na ostatak nas zaposlenih.. Daklem svaki dan smo ih zvali--I oni svaki dan dolazili i odnosili po jednog.. Onog opasnog su gađali i tek kad su ga uspavali odneli ga.. Deo čopora je ostao ali oni više nisu pravili probleme..

ma jok, teško se sedi..oću kući..dosadno bre
sve sam novine iščitala