Vako ide priča
Dodjemo danas kući jako rano, oko 17,45. Otvaram kapiju a mara stoji podalje....vidim čudna mi....kad ona mukica otekla sva jer je vijala ose....njuška joj bila kao u boksera

otromboljena debela gornja usna ...što je smešna bila

sad je to splaslo
Udjem u kujnu da brzionski ispržim piletinu sa pavlakom makiju koji mora da ide dalje, kad se otud iz svoje sobe dere moj tatko kao da sam u centru naselja a ne na 3 metra od njega
Utanjim ono meso i otidnem si.....on poče od kulina bana da priča, kako eto, samo njemu i
njegovim psima tako nešto moćže da se dogodi......reko, jezdimire ubrzaj pržim meso

"Dobro....ja sam danas išao u poštu da podignem pare ali to sve ćerko brzinom zvuka

da kuća ne bude sama .....mnogo dobar čuvar ...Maca istovari sa ljudima pod njegov prozor čitav kamiončić skele u delovima....lupnjava, priča....ovaj nema pojma...

i sednem ja na trem da prebrojim i složim pare...podgo sam 20000 (koji će mu moj al ajd..ionako brka pare)....pseta oko mene sede.........kad

duuuunuuuuuuuuu veeetaaaaaaaaaaaar.......sve se razlete po dvorištu

.....skupio sam ....i Mara i mrki su mu pomagali ......Mari sam izvadio 200 dinara iz usta i to je pocepala (pokazao mi tui novčanicu) a 500 dinara mi fali i to mora da je ovaj debelguzan pojeo