F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za dobro jutro eFovcima , link do .....:)

More omatorih totalno, sve sam zaboravio, tj nisam ni znao kako da postavljam sa yu-tube.:hahaha:
Molim oprostaj, narocito da me se ne pecka od strane gospodarice Lafa od Sebe.:mrgreen:

Naravno da mm zna, to je čista logika i iskustvo.
savet.....samo nek drži tako i nek razmotri ideju da izadje iz pdv ako mu ikako delatnost dozvoljava, tj. da ne mora zbog prirode posla da bude pdv obveznik.
Ako radi samo sa fizičkim licima njima i nije bitno da je on pdv obveznik, ali ako radi sa firmama onda im jeste bitno.
Može da smanjuje lager, ćuva pare na računu ili u šteku, recimo tako radi mesec dana,pa kad bude najmanji odjavi se iz pdv, plati pdv na tu malu zalihu, kad dobije rešenje od poreskog da je izašao iz pdv-a ubaci pozajmicu, nabavi robu, napuni radnju i plati dobavljača, i nastavi rad....pozajmicu vraća sebi u delovima kad ima slobodnih para.
To je jedna od ideja ali samo ako ne mora zbog prirode posla da bude pdv obveznik

Zapravo, on ima svog poslodavca kao veterinar, za ovu radnju cu ja da robijam. :lol: Videcemo najverovatnije, ako nista drugo, da se uzajmimo negde do jeseni, do tad ce biti bolja situacija. Sledece godine nam istice jedan kredit pa cemo verovatno odmah da podignemo treci da prebijemo drugi i tako u krug... Ali pre svega i iznad svega, vecini "kupaca" moramo da ukinemo recku. Mamicu mu bezobraznu, vidi da imam samo dva dzaka onoga sto mu treba, trazi mi ih na recku, OK, dacu mu jedan, drugi mi treba ako dodje neko sa gotovinom... Izvadi kintu i plati oba, pa me posle ogovara po kraju kako sam gadura, stipsa... I vise ima takvih.

I dobar dan svima.

Jutro dobro, barem meni :)

,vama pripada Dan i Kafa.....:kafa:

pa da......tako izgleda raspodela :(
svaki dan mi, po više puta, na um padaju lude krave.......bem ti sunce.....tako se i osećam :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Zapravo, on ima svog poslodavca kao veterinar, za ovu radnju cu ja da robijam. :lol: Videcemo najverovatnije, ako nista drugo, da se uzajmimo negde do jeseni, do tad ce biti bolja situacija. Sledece godine nam istice jedan kredit pa cemo verovatno odmah da podignemo treci da prebijemo drugi i tako u krug... Ali pre svega i iznad svega, vecini "kupaca" moramo da ukinemo recku. Mamicu mu bezobraznu, vidi da imam samo dva dzaka onoga sto mu treba, trazi mi ih na recku, OK, dacu mu jedan, drugi mi treba ako dodje neko sa gotovinom... Izvadi kintu i plati oba, pa me posle ogovara po kraju kako sam gadura, stipsa... I vise ima takvih.

I dobar dan svima.

:zag:
ma ljudi su bRezoBrazni do besvesti.....imam i ja slučajeve...ima pare za letovanje a meni ne plaća za uradjen poso :evil:....dam mu virman na 33000 on mi uplati 30000 i pravi se lud....podviknuh :rotf:

Poslednja izmena:
pa da......tako izgleda raspodela :(
svaki dan mi, po više puta, na um padaju lude krave.......bem ti sunce.....tako se i osećam :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:zag:
ma ljudi su bRezoBrazni do besvesti.....imam i ja slučajeve...ima pare za letovanje a meni ne plaća za uradjen poso :evil:....dam mu virman na 33000 on mi uplati 30000 i pravi se lud....podviknuh :rotf:

Pa sledeci put Virman na duplo, pa nek se pusiiiiiiii i da zateznu kamatu uz to.

Au, zar je bre doslo do toga da se vrcete za Djevojke, da biste dobili.........:per:

E sta da kazu ovi Vasi ,koji su se dobrano pomucili da vas odvedu pred oltar. Cccc:confused:

Ocedu da budnu Jopet Djevojke, :eek:

Ej Serbio sta bre to radis :think:

Jok more da bi dobile to :per:..imamo mi to kolko oćeš :manikir:...sirotinjska zabava :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

o pare pričamo.....će bude sve tako kako si nam ti poželeo ondaK kad se ponovo zadevojčiimo :aha: što će reći nikad :(
a baš sam bila lepa i zgodna.....ko pucka...lele....:manikir:
i sad sam lepa i zgodna....samo malko veća pucka :rotf::rotf:

Jok more da bi dobile to :per:..imamo mi to kolko oćeš :manikir:...sirotinjska zabava :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

o pare pričamo.....će bude sve tako kako si nam ti poželeo ondaK kad se ponovo zadevojčiimo :aha: što će reći nikad :(
a baš sam bila lepa i zgodna.....ko pucka...lele....:manikir:
i sad sam lepa i zgodna....samo malko veća pucka :rotf::rotf:

Aaaaa sve ce to da bidne na Sveti Nikad praznik......Hmmmmmm a valjda ce i on jednoga dana da stigne tu u Serbiju.:hahaha:

A bre ne jesam si znao da se to vika Sirotinjska zabava.............:eek:

Cuj ba, Ja trosio pare i pare, te ruckovi, te vecere ,te vino, te Pozorista, te letovanja te .......:rtfm:

More pitaj Ti tvoga jel je to bre bilo Sirotinjsko :rotf::rotf::rotf:

Vako ide priča

Dodjemo danas kući jako rano, oko 17,45. Otvaram kapiju a mara stoji podalje....vidim čudna mi....kad ona mukica otekla sva jer je vijala ose....njuška joj bila kao u boksera :zcepanje: otromboljena debela gornja usna ...što je smešna bila:zcepanje: sad je to splaslo
Udjem u kujnu da brzionski ispržim piletinu sa pavlakom makiju koji mora da ide dalje, kad se otud iz svoje sobe dere moj tatko kao da sam u centru naselja a ne na 3 metra od njega
Utanjim ono meso i otidnem si.....on poče od kulina bana da priča, kako eto, samo njemu i njegovim psima tako nešto moćže da se dogodi......reko, jezdimire ubrzaj pržim meso :rotf:
"Dobro....ja sam danas išao u poštu da podignem pare ali to sve ćerko brzinom zvuka :rotf: da kuća ne bude sama .....mnogo dobar čuvar ...Maca istovari sa ljudima pod njegov prozor čitav kamiončić skele u delovima....lupnjava, priča....ovaj nema pojma...:zcepanje: i sednem ja na trem da prebrojim i složim pare...podgo sam 20000 (koji će mu moj al ajd..ionako brka pare)....pseta oko mene sede.........kad :eek: duuuunuuuuuuuuu veeetaaaaaaaaaaaar.......sve se razlete po dvorištu :zcepanje:.....skupio sam ....i Mara i mrki su mu pomagali ......Mari sam izvadio 200 dinara iz usta i to je pocepala (pokazao mi tui novčanicu) a 500 dinara mi fali i to mora da je ovaj debelguzan pojeo :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

jao zivote :rotf:
kod vas vazda psi vole ukus para

Danas je tacno 4 godine od pocetka moje terapije beta-interferonima. Zadrzali su me bez jakih relapsa i bez kortizona ali su mi antitela stitne zlezde uvecana skoro 20 puta. Nije da sam nezahvalna sto svakog meseca o trosku RZZO dobijem terapiju u vrednosti preko 1000 evra, samo mislim da je vec napravila dosta stete.

Aaaaa sve ce to da bidne na Sveti Nikad praznik......Hmmmmmm a valjda ce i on jednoga dana da stigne tu u Serbiju.:hahaha:

A bre ne jesam si znao da se to vika Sirotinjska zabava.............:eek:

Cuj ba, Ja trosio pare i pare, te ruckovi, te vecere ,te vino, te Pozorista, te letovanja te .......:rtfm:

More pitaj Ti tvoga jel je to bre bilo Sirotinjsko :rotf::rotf::rotf:

:rotf::rotf:
Vidi vako.....ja nisam ŽeMsko od tu štoškadŽijsku felu......jok :manikir:
ja se skoncentrišem na suštinu......i laka sam za održavanje. malečka.....ne trebaju mi letovanja, bunde, šminka, nakit, kola, hoteli i večernja garderoba solarijumi,. pedikiri, manikiri, fakiri, hirurzi i ostalo.....dosta obična kaFana i živa muzika i ete mene di djipam na astal a duša poleti....isto na astal :rotf: ....a posle se zabavljamo bogato na sirotinjski način :zcepanje::zcepanje:

a zove se sirotinjska zabava, jer kad nemaš pare da izadješ, kako će se zabavljaš :rotf:
dobro, to je bilo pre interneta :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back