F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:kpozdrav: mace se polako oporavlja, bar su tako rekli jutros veterinari, kazu da ima sad mnogo vece izglede da prezivi :zskace:
Divno za macu!š
Pratila sam njene probleme, ali nisam imala ništa pametno da kažem pa sam ćutala...
Nego... nisam htela da prijavljujem, niti da uopšte razmišljam na tu temu, ali mog Garfilda nije bilo par dana... Pre toga sam ga zatekla kako leži na svojoj fotelji, nije prišao da jede... Kad sam ga uzela, nije delovao kao da ga nešto boli, ali bio je - čudan. Rešila sam da ga pustim do sledećeg jutra pa ako ne bude bolje, da ga povedem kod veterinara. Sledećeg jutra ga nije bilo. Ni sledećeg...
I baš sam se zabrinula...
Ali, danas je bio uredan na doručku!
I ništa mu ne fali! :D

izasle su liste za uspis u srednhje skole
ana je upisla gimnaziju koju je htela
ali ispao je cirkus u medicinskoj skoli
umesto 30 djaka na smeru farmaceutski tehnicar
upsace ih preko 110
mora
svi imaju vukovu diplomu....
e sta ce na to ministar da nam kaze videcemo....

Ministar se pokazao, kazu da je u gacama prosvercovao iz ministarstva svoju blanko ostavku kad se zakuvalo. :evil: Ebote, imam flashback-ove iz 90tih.

Da imam prijateljicu, farmaceuta :lol: Kad počne da sipa bisere kupaca..Bevipleh vitamon itd.. :lol: da prodaje lekove

A, bisera ima svuda. "A de vi je doktor? Teo sam nesto da se konstatujem s njim..."

BRO VEČE.....bili na savi......Mara bolja od Mrkog.....ovaj prilazi ko ludak svakom kućetu, svim ljudima, svim decama, svim loptama :dash: ne ebe živu silu da stane .....na dodji dodje kad oće inače se ne odaziva:dash:.....uz stepenice moram da se zatrčim sa njim inače se upre ko magare ili legne.....isto i niz stepenice ili prepreke tipa zidiča od 20cm :dash:.....onda je prišao lutalicama i jedna ga keruša ćapnu....ma nije ga ni takla al on pobegao i zaskičao.....e, ako vala ...fala joj . Posle se popravio i slušao uglavnom. SWve ga živo zanima :eek:
Mara dobila vaspitnu jer je jela goomna od nekog ciganskog konja verovatno i išla na povodac. Inače Mara dolazi na poziv i zatrči se ko nezdrava :rotf:...ima malo problem sa kočenjem kao i svi bretonci

:heart::heart: Nije balega nista, najgadnija pojedena stvar od strane mog kuceta (Gizma) su ispovracane granule iza nekog velikog psa u parku. :roll:

ama bre ludo kuće.....al' že ga doteramo u re.....ne zanimas ga drvo, loptica.....samo keks :zcepanje:
a Mara evo mi je u krilu...lap napolju pa njoj nije jasno što je ne uzmem kao kad se uspavljujemo....i sad jedva kucam od nje..a ona spava u mom krilu u nekoj bože sačuvaj pozi kao i svi bretonci :lol:

Da, treba koristiti motivator koji deluje. :) Taj ce za keksic da nauci sve sto hocete.

'Bar dan zelim. Juce ili prekjuce je kao NN lice sahranjen jedan Kiki, kraljevacka legenda, poslednji pravi hipik u gradu. Licno ga nisam znala ali cak i mom radniku koji ga zna sa prethodnog posla, iz gvozdjare, zatitra osmeh kad prica kako je ovaj uvek sutradan dolazio da se izvine i da plati ako ima para za ukraden lepak. Kazu da je bio izuzetno inteligentan, neshvacen i neprilagodjen, nacitan i elokventan, duhovit i zabavan na svoj nacin. Kazu da su ga pronasli u ocajnom stanju na Gocu, najblizoj planini kod KV i da se sumnja da je ubijen. Jos kazu da rodjaci nisu hteli da dodju da ga identifikuju ali su zivo zainteresovani ko ce da nasledi njegov stan. Pa Kiki, kad vec na ovom svetu nisi nasao mir, zelim ti da ga nadjes tamo gde si sad. :neutral:

:kpozdrav: mace se polako oporavlja, bar su tako rekli jutros veterinari, kazu da ima sad mnogo vece izglede da prezivi :zskace:

Samo polako i strpljivo, oporavak je dug i mucan, a ti si na vreme reagovao. :)

Divno za macu!š
Pratila sam njene probleme, ali nisam imala ništa pametno da kažem pa sam ćutala...
Nego... nisam htela da prijavljujem, niti da uopšte razmišljam na tu temu, ali mog Garfilda nije bilo par dana... Pre toga sam ga zatekla kako leži na svojoj fotelji, nije prišao da jede... Kad sam ga uzela, nije delovao kao da ga nešto boli, ali bio je - čudan. Rešila sam da ga pustim do sledećeg jutra pa ako ne bude bolje, da ga povedem kod veterinara. Sledećeg jutra ga nije bilo. Ni sledećeg...
I baš sam se zabrinula...
Ali, danas je bio uredan na doručku!
I ništa mu ne fali! :D

IDI, OLADI ME! :eek: Imaj milosti! :lol:

Zaboravih da napišem :evil:
Krenula komšinica kući, Mrca se muva ženi oko nogu , hoće i on da izađe, ja da ga uzmem on dasa krenuo da me ugrize za ruku..Ne da je nalupan..evo ga sad se što bi rekla Ljilja, sav se prepodobio:evil: :evil:

Evo ga zabio se pod krevet da ne mogu da ga doFatim..dosad je hteo decu da gricne ali mene ne , ali se dasa osilio..i klincima sam rekla da ga tad nalupaju, bez obzira što je mali ..ne sme to da radi

Naravno da ne sme.
Sećaš se, možda sam vam pričala, ali tebi čini mi se jesam, da kad smo prvi put bili na Savi sa MM, upoznali smo bračni par sa maltezerom...pokazali su nam ujede i kažu ne mogu mu ništa....ne mislim da ne mogu, nego da nisu uradili ništa kada se to desilo prvi put. Zato je dobro što si ga izlupala.

Zaboravih da napišem :evil:
Krenula komšinica kući, Mrca se muva ženi oko nogu , hoće i on da izađe, ja da ga uzmem on dasa krenuo da me ugrize za ruku..Ne da je nalupan..evo ga sad se što bi rekla Ljilja, sav se prepodobio:evil: :evil:

Ako si ga! :ljutko: Najveca greska koju vlasnici malih pasa naprave je da ih razmaze. I uopste, nevezano za velicinu. Skoro je mm-ov kolega morao da opija cau-caua da bi mu sanirao problem na kozi i ojarcao ga skoro do koze jer vlasnici ne smeju da ga ocetkaju.

Naravno da ne sme.
Sećaš se, možda sam vam pričala, ali tebi čini mi se jesam, da kad smo prvi put bili na Savi sa MM, upoznali smo bračni par sa maltezerom...pokazali su nam ujede i kažu ne mogu mu ništa....ne mislim da ne mogu, nego da nisu uradili ništa kada se to desilo prvi put. Zato je dobro što si ga izlupala.

Jesi, pisala si. Tako ce i dete sutra da ih bije kad poraste. :roll: Nisam pristalica batina ali mora da se nadje nacin da se uspostavi prava hijerarhijska lestvica u porodici=coporu.

Onda sam mu uzela glavu u ruke ..sklonila šiške da mu vidim oči ..da viš kako mukica sklanja pogled..džukela :lol:

Nais'o na tvrdo. :lol:

'Bar dan zelim. Kako prija, pojedosmo sladoled (umutila mikserom trule banane, kakao i malo meda pa na pola smrzavanja premutila ponovo), a onda moje dete :heart2: napravilo limunadu sa nanom. :zaljubljena: OK limunadu vec mesecima sama pravi, ali dobili smo juce neku svezu nanu pa joj dunulo i to da doda. Objasnila sam joj kako ce najlakse i super je ispalo. :) Samo da vas podsetim, to dete krajem avgusta puni 7 godina. :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back