F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izasle su liste za uspis u srednhje skole
ana je upisla gimnaziju koju je htela
ali ispao je cirkus u medicinskoj skoli
umesto 30 djaka na smeru farmaceutski tehnicar
upsace ih preko 110
mora
svi imaju vukovu diplomu....
e sta ce na to ministar da nam kaze videcemo....

upsace ih preko 110
mora
Pametan čovek. Nešto će već smisliti... pametno. :roll:

- - - - - - - - - -

Jel radi nesto sutra da mi.posalju pare i da mogu da ih podignem?

Možda neka dežurna pošta pa post netom.
Mada može i busom... nekom redovnom linijom.

upsace ih preko 110
mora

jedan moj rođak, koji sada studira farmaciju..upisao je taj smer pre mislim 6 godina , imao je 103 poena tj nagradu sa nekog republičkog takmičenja :lol:
Ne znam zašto je tolika pomama za tim smerom :think:

yato sto veruju da sa tim mogu da rade u apoteci (to i jeste moyda tacno, ali posla nema pa nema) i misle da im je lakse da upisu farmaciju sto apsolutno nije tacno
a najveca tragedija je sto kad yavrse taj uyasno tezak fax nazalost 99 % njih rade kao trgovci, samo sto ne prodaju hleb i mleko vec lekove
tuga.....

yato sto veruju da sa tim mogu da rade u apoteci (to i jeste moyda tacno, ali posla nema pa nema) i misle da im je lakse da upisu farmaciju sto apsolutno nije tacno
a najveca tragedija je sto kad yavrse taj uyasno tezak fax nazalost 99 % njih rade kao trgovci, samo sto ne prodaju hleb i mleko vec lekove
tuga.....

Da imam prijateljicu, farmaceuta :lol: Kad počne da sipa bisere kupaca..Bevipleh vitamon itd.. :lol: da prodaje lekove

BRO VEČE.....bili na savi......Mara bolja od Mrkog.....ovaj prilazi ko ludak svakom kućetu, svim ljudima, svim decama, svim loptama :dash: ne ebe živu silu da stane .....na dodji dodje kad oće inače se ne odaziva:dash:.....uz stepenice moram da se zatrčim sa njim inače se upre ko magare ili legne.....isto i niz stepenice ili prepreke tipa zidiča od 20cm :dash:.....onda je prišao lutalicama i jedna ga keruša ćapnu....ma nije ga ni takla al on pobegao i zaskičao.....e, ako vala ...fala joj . Posle se popravio i slušao uglavnom. SWve ga živo zanima :eek:
Mara dobila vaspitnu jer je jela goomna od nekog ciganskog konja verovatno i išla na povodac. Inače Mara dolazi na poziv i zatrči se ko nezdrava :rotf:...ima malo problem sa kočenjem kao i svi bretonci

ama bre ludo kuće.....al' že ga doteramo u re.....ne zanimas ga drvo, loptica.....samo keks :zcepanje:
a Mara evo mi je u krilu...lap napolju pa njoj nije jasno što je ne uzmem kao kad se uspavljujemo....i sad jedva kucam od nje..a ona spava u mom krilu u nekoj bože sačuvaj pozi kao i svi bretonci :lol:

Bar dan, ja upravo dođoh s pijace :lol:
Ja ne pamtim da je ikada krompir i luk u ovom periodu bio skuplji od paradajza:aha:
I dok sam se vraćala snimim ogradu pored tramvajskih stanica i zamišljam Ljiljku kako se provlači :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back