F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
može.....uuuf......još sam u kanc.........ima d uzumrem.........i šta ćete vi posle bez meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rida:

stiže
KY1T7ICAKEFJ95CAQS8L50CAS89KOUCAAO5N98CA8S00HTCAVCTF2VCAZ7D6QOCAVPHVYICA49U67RCA8YACZ4CAV4MOKSCA.jpg
,nemoj toliko da plačeš trebaće nam čizme od silnu reku suza :zcepanje:posle ovu kaficu ima da budeš ki nova :rtfm:

- - - - - - - - - -

:rida: nemoj LJILJOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

uzmi i ti kaficu a ja odo da tražim čizme :rotf:

Čekaj pre nego što izumreš el si se čula sa Otom, kako je mače?

Bolje je....sad sam se čula sa njim, legle su mu pare, promenili joj terapiju zbog krvi u stolici, šetka se po malo, po malo jede...biće ok nadam se
on će posle da dodje........sad ućiva u dvorištuuuuuuuuuuuuu a ja neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rida:
a i kad dodjem u mrkli mrak mogu samo čašku s vino da doFatim :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Nema s cvetići samo sas tufnice Pogledajte prilog 294392,Goco oš i ti jedne?:cepanje:

možeeeeeeeeeeeee......ionako su jednobojne :zcepanje:

:pivce: udjoh u kucu ja, jutros od 5 sam van :confused: Ljilja vam je rekla za mace, videcemo, danas je imala temperaturu, ali kazu da to tako ide, rekla mi je veterinarka koja je bolest u pitanju ali sam zaboravio, mislim da je neka na p :dash:

DakleM izludesmo danas od Majke Prirode. :aha: Oluja je pocupala neko drvece, neke kablove, tek nam je malopre stigla struja ponovo. Moja familija ce da se naceka dok vecera bude gotova. :lol:

I pozdravljam vas. :cao:

- - - - - - - - - -

:pivce: udjoh u kucu ja, jutros od 5 sam van :confused: Ljilja vam je rekla za mace, videcemo, danas je imala temperaturu, ali kazu da to tako ide, rekla mi je veterinarka koja je bolest u pitanju ali sam zaboravio, mislim da je neka na p :dash:

Panleukopenija, tzv. macija kuga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back