GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Veče
Pustoooooooooooooo
Mrca ošišan , mnogo mi je lep
Pustoooooooooooooo
Mrca ošišan , mnogo mi je lep

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

može kafica?
nemoj LJILJOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomože.....uuuf......još sam u kanc.........ima d uzumrem.........i šta ćete vi posle bez meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
posle ovu kaficu ima da budeš ki nova 
nemoj LJILJOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

nemoj LJILJOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

stiže Pogledajte prilog 294389,nemoj toliko da plačeš trebaće nam čizme od silnu reku suzaposle ovu kaficu ima da budeš ki nova
- - - - - - - - - -
uzmi i ti kaficu a ja odo da tražim čizme![]()

oću bre.........rešila sam![]()

Nema s cvetići samo sas tufnice Pogledajte prilog 294392,Goco oš i ti jedne?![]()

Čekaj pre nego što izumreš el si se čula sa Otom, kako je mače?

Nema s cvetići samo sas tufnice Pogledajte prilog 294392,Goco oš i ti jedne?![]()

Oćeš da donesem jedno parče lubenice , da se osvežiš
- - - - - - - - - -
Ja imam tigraste broj 38![]()

DakleM Ljilja bi mogla lubeničicu![]()

udjoh u kucu ja, jutros od 5 sam van 
Oluja je pocupala neko drvece, neke kablove, tek nam je malopre stigla struja ponovo. Moja familija ce da se naceka dok vecera bude gotova. 

udjoh u kucu ja, jutros od 5 sam van
Ljilja vam je rekla za mace, videcemo, danas je imala temperaturu, ali kazu da to tako ide, rekla mi je veterinarka koja je bolest u pitanju ali sam zaboravio, mislim da je neka na p
![]()
DakleM izludesmo danas od Majke Prirode.Oluja je pocupala neko drvece, neke kablove, tek nam je malopre stigla struja ponovo. Moja familija ce da se naceka dok vecera bude gotova.
I pozdravljam vas.
- - - - - - - - - -
Panleukopenija, tzv. macija kuga.