F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok, znam, samo kazem, sa svih strana navalili ljudi na mene, da pozajmim i sl, ja da sam u mogucnosti pozajmio bih, ali nisam i ne vidim razlog da trebam nekom da se pravdam... ne radim ja to iz zle namere vec shodno mogucnostima.

naravno da ne trebaš da se pravdaš.
Pa znaš kako. Nije lako pozajmiti novac jer mora da se vrati, posebno jer ti već treba za školarinu.
Svi imamo liste prioriteta
Nego, ja imam lek koji nije ni malo jeftin a koji su kupili moji efovci.....ljudi odavde, mom Mešu....i.....nije ga popio
Pozvaću sutra vet.ambulantu da vidim da im ga prodam a novac ti dam za macu

naravno da ne trebaš da se pravdaš.
Pa znaš kako. Nije lako pozajmiti novac jer mora da se vrati, posebno jer ti već treba za školarinu.
Svi imamo liste prioriteta
Nego, ja imam lek koji nije ni malo jeftin a koji su kupili moji efovci.....ljudi odavde, mom Mešu....i.....nije ga popio
Pozvaću sutra vet.ambulantu da vidim da im ga prodam a novac ti dam za macu

ne znam stvarno da li da prihvatim ili ne, posto su velike sanse da ne prezivi, a taj lek moze li nekom psu da pomogne? Ili ako bude, onda ako zatreba nekom novcana pomoc, neka mi javi, da dam i ja neke pare, moci cu da izdvojim 500-1000 din, ali 7-10 000 mi je mnogo od jedanput

Slušaj oto
Imam 21 tabletu.....trebalo bi da to bude oko 3000 dinara.Nije nešto mnogo, ali sam ja mislila da taj lek svakako prodam veterinarima i da dinare pretvorim u evre i čuvam, pa ako bude nekom zatrebala pomoć, kao meni što je tad, da taj novac pošaljem za tu namenu jer je su ga za namenu lečenja Meša ljudi i dali. Pričale smo o tome Goca i ja kad smo se videle. Ona reče da uzmem Mrkom vitamine ali ja neću ....to je novac koji su moji ljudi od usta bukvalno odvojili da bi pomogli meni, nama svima i mom Mešu i u tu svrhu će se i koristiti.
dakle, ja ću sutra pozvati veterinare, cena tbl je bila kad su je kupovali oko 18 din. a za koliko će oni kupiti od mene ne znam....videću sutra
ostavi mi broj mobilnog na pp pa ću ti javiti.

Slušaj oto
Imam 21 tabletu.....trebalo bi da to bude oko 3000 dinara.Nije nešto mnogo, ali sam ja mislila da taj lek svakako prodam veterinarima i da dinare pretvorim u evre i čuvam, pa ako bude nekom zatrebala pomoć, kao meni što je tad, da taj novac pošaljem za tu namenu jer je su ga za namenu lečenja Meša ljudi i dali. Pričale smo o tome Goca i ja kad smo se videle. Ona reče da uzmem Mrkom vitamine ali ja neću ....to je novac koji su moji ljudi od usta bukvalno odvojili da bi pomogli meni, nama svima i mom Mešu i u tu svrhu će se i koristiti.
dakle, ja ću sutra pozvati veterinare, cena tbl je bila kad su je kupovali oko 18 din. a za koliko će oni kupiti od mene ne znam....videću sutra
ostavi mi broj mobilnog na pp pa ću ti javiti.

hvala, sta drugo da vam kazem, ako nekom zatreba pomoc (prihvatili tablete ili ne) slobodno mi pisite na pp, posto ne posecujem vise toliko cesto forum

nije 18 dinara nego 180 dinara.....znam da je dnevna doza samo ovog leka koštala 360,00
i Goco....ovo je od 100mg.....da li sam davala mešu po jednu dnevno'.....ili dve?.....ili 2 ili 4 od 50mg?
sva sam se sludela sad .........i plačem........uuuuuuuuf

2012-10-08 00.04.19.jpg

sta ja tek da radim... mada ja sam takav sve teram na salu :D mozda bih mogao na neki bilbord da okacim ovu sliku, i osnujemo neki fond za zivotinje :D inace ovo je ona, Kinder se na mom krevetu omacila (samo jedno mace)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back