F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zNAM...DOBRO MI JE, SAmo me mišići malo bole.......i sad se nerviram što sam sve ono zaboravila da potopim....nema sad ko da stavi to u vodu...Maki vitla tamo sa macom oko prenosa tih kola da li u servis Hit auta ili kod nas kući....a posle se maca vraća na posao a maki vodi Meškicu....i tako....

Da li bi ja danas tj. večeras i noćas mogla da napravim pitu sa jabukama i bundevaru i pitu sa višnjama i kupusnik? Msm, jel nije rano?
Mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ::hej:

Eve me, nestala struja, opet nešto rčkaju...Pite bih ja pravila poslednje, malo je rano...Bob potopi u mlaku vodu
kad stigneš kući i neka prenoći...Ja sad stavila žito da se kuva i potopila bob, posle punim posne paprike i sarme...e to može da stoji...

Eve me, nestala struja, opet nešto rčkaju...Pite bih ja pravila poslednje, malo je rano...Bob potopi u mlaku vodu
kad stigneš kući i neka prenoći...Ja sad stavila žito da se kuva i potopila bob, posle punim posne paprike i sarme...e to može da stoji...

Dobro, pite onda sutra......a bob i pasulj (prebranac) isto sutra....i pinjene paprike sutra (s pirinčem,šampinjonima,šargarepucom, pa s krompir, pa s prebranac).....i pečenje dva punjena šarana sutra...i dva pleha one pite posne..i sutra ima da odlepim :zcepanje: a još treba da sam u kanc

danas.....ribice i salata od svačega sa posnim majonezom....baklava napravljena, kikiriki štanglice isto.....i žito napravljeno

dOBRO JUTRO deco.....:kafa:

Imali smo jutros u 5,30 saobraćajku. Dobro smo.
Kod nas ima jedna ogromna bara...ali ogromna...jedno 20m dugačka ...idibljenje ukoje nema odvod i jako dugo stoji voda koja se sliva i sa brda....prošle godine dvojica poginuše tu....naravno, opština ništa ne radi po tom pitanju. kad su kiše, pa i najmanja, ili sad kad se topi sneg.
I bus ispred nas ...i gledamo kako budala koja ide u susret ide brzo kroz vodu, udara z zadni levi ćošak od busa i zakuca se u naša vrata tj. Macina i gurne nas na kontejnere...e,sad, iako sam vezana seknem se od udarca, upredem se nekako bem li ga...bol.i ne mogu da udahnem.....Maca odmah zvao hitnu...pa miliciju....i tako, u Urgentnom nije mi ništa polomljeno, mislim rebra ali bole ledja tj. mišići sad kad se ladi sve to....Autobus se nije ni zaustavio mada mu je ovaj odvalio tamo nešto veliko....branik...i vidi se žuta farba od budsa....Naravno, bus koji je prvi išao za Szrčin, nama u susret uspe da se zaglavi u blatu pored puta pokušavajući da obidje ovog što nas udari i zatvori celu ulicu.....Kola muški oštećena.....onaj kaže pa prijatelju nisam išao brzo kroz vodu...70,80...:dash: miliciji odbio da uradi alko test pa ga vodili na VMA,.....e, onda pita el može alko test da radi....kažu, sad ne može, ajd na VMA....1,19 ima :eek:
Maki ode sad da juri pauka sa viljuškom da podigne kola i natovari jer onaj na navlačenje ne može zbog udarenog točka valjda...
I tako.......:kafa:

Znaci imao malkice krvi u alkoholu? Od muke... :lol: Al' da ste vas dvoje zivi i zdravi, a ti ud'ri po onom leku za glavobolju sa svem slatko od dunja, nema da ne pomogne! :zag:

Crna ženo :evil: Znaš li kako će da se boli kad se oladi ... Daj bože da ustaneš sa te stolice..

A ti da joj dostavis gavez gel kad podjes s posla. :)

Ama mi je dobvro bre..ne dramite vas dve :heart::heart:...popila sam nimulim MD....inače me bole ladja....a i slavu treba da spremam
Zabotacih da potopim sinoć sušeni bobi prebranac pa da danas kuvam.....a i ribu sam zaboravila da izvadim iz zamrzivača, skušu za neke ribive sa povrćem što se dugo sprema u ekspres loncu :dash:
A ona lenja pita posla slana je odlična.....iz kupusnik i pitu sa šampinjinima će bude super.....samo moram da iznapravim dva pleha :aha:

Marinadu preko noci na tiho slobodno u obicnom loncu, moj pokojni otac je tako spremao, niko njegovu marinadu ne moze da prezali otkako je umro. A povrce posle izmiksuje onim stapnim mikserom za majonez i sluzi kao preliv, ma po 40 ljudi je on skupljao za sv. Nikolu, svi su se radovali da dodju. Jedan stric riblju corbu pravi bolje ali njegova marinada je bila...

Jel' se javih ja jutros? :think: Mislim da nisam... Pa dobar dan zelim.

Dobro, pite onda sutra......a bob i pasulj (prebranac) isto sutra....i pinjene paprike sutra (s pirinčem,šampinjonima,šargarepucom, pa s krompir, pa s prebranac).....i pečenje dva punjena šarana sutra...i dva pleha one pite posne..i sutra ima da odlepim :zcepanje: a još treba da sam u kanc

danas.....ribice i salata od svačega sa posnim majonezom....baklava napravljena, kikiriki štanglice isto.....i žito napravljeno

Vrednice! :zag::zag: Savet, Ljiljo? Zamesaj te salatice slobodno danas al' majonez dodaj naknadno, ipak je to ulje.

Pa ipak je ovo elitno F odeljenje :manikir:

Ljiljo ooooooooo kako si ?

Dobar dan Mimi, Qurajber...

EVO....stigla iy banke....ne mog da satavim banku pa da me ubije[ :dash:...yadr\ah klijenta ;iji je ve'inski deo ta banka da mi pomogne......sva sam ne[to....u [reh :zcepanje:Maki do[ao po pare i odveyao me u banku a ja se vratila pe[ke.....i sad ru;kam....i jo[ jedan leki' da popijem.....ina;e sam dobro >aha>
Maki 'e sad da odveye Me[a....iyvadio mi sku[u iy yamryiva;a i potopio prebranac i bob.....ljubi ga majka :heart:

EVO....stigla iy banke....ne mog da satavim banku pa da me ubije[ :dash:...yadr\ah klijenta ;iji je ve'inski deo ta banka da mi pomogne......sva sam ne[to....u [reh :zcepanje:Maki do[ao po pare i odveyao me u banku a ja se vratila pe[ke.....i sad ru;kam....i jo[ jedan leki' da popijem.....ina;e sam dobro >aha>
Maki 'e sad da odveye Me[a....iyvadio mi sku[u iy yamryiva;a i potopio prebranac i bob.....ljubi ga majka :heart:

Skontala... I ja se seljakam sa tastature na tastaturu pa vec znam napamet raspored. :lol: A Maki, pa nema, od taku majku i tatka mu, ne moz' da ne valja! :super:

Dešifrovala :zcepanje: tačnije pročitala i shvatila iz prve
:Nego Mimi Magi Joco Nemesis dal ste spremile bokalčiće?

Velika plasticna casa od skoro pola litra, a poCetnik, pa ce mi zvoni! :manikir:

hahahaah Mimi misli na moj voyi'....bem ti slovca....vozić.....lekić za sve......mrtvi podiza :rotf:
ako nekom treba recopis ću vi ispišem.....10 eur :manikir::zcepanje:

E taj! :klap:

Evo me!!!! bila u velikoj nabavci, riba - filirana , pa trazila pokloncice za Bozic, dece 3 + unuka i snajkica.....sve obavila...:manikir:

E SAD!!!!! voda spremljena i cekam na znak....Ljiljoooooo!!! kad krecu tacno ?

Sad sam procitala sta vas je snaslo...:eek: Ljiljo!!!! jojjjj, dobro da se vama nije desila neka povreda .....a ledja te i inace bole, a bolece jos zbog tog trzaja....mene jos uvek boli , od onda kada sam pala....ne stalno, ali na neki pokret, oci iskacu....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back