F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odoh i ja kući....Meš je stigao kući.....ima 6 uzoraka..spolja i iznutra....vet kaže da iznutra liči na tumor a spolja na hematom....neće ništa da kaže, a i ne može.......videćemo....sad je ok....

vidimo se večeras :cao:

Dešifrovala :zcepanje: tačnije pročitala i shvatila iz prve
:Nego Mimi Magi Joco Nemesis dal ste spremile bokalčiće?

odoh i ja kući....Meš je stigao kući.....ima 6 uzoraka..spolja i iznutra....vet kaže da iznutra liči na tumor a spolja na hematom....neće ništa da kaže, a i ne može.......videćemo....sad je ok....

vidimo se večeras :cao:

bice kako mora da bude,
vi ste mu podarili lep zivot :zag:

Danas kad sam izašla sa bokalom a našla sam bolkalče pogledaše me ispod oka ovi što puše ispred zgrade, gde sam se uputila u džemperu i sa bokalom... Elegantno prođoh pored nijh dođoh na put i u pravcu kapije fljusnuh vodu. Magi jel sve odrađeno kako treba :lol:

Danas kad sam izašla sa bokalom a našla sam bolkalče pogledaše me ispod oka ovi što puše ispred zgrade, gde sam se uputila u džemperu i sa bokalom... Elegantno prođoh pored nijh dođoh na put i u pravcu kapije fljusnuh vodu. Magi jel sve odrađeno kako treba :lol:

Osim priloga o tome ,sta su Ti radili kad si se vracala posle prosipanja.......:hahaha:

Jel bilo Ono : krstenje i levom i desnom rukom.........:whistling: :rotf:

Ne samo gledanje ispod oka ..Nikada nikome nisam prosula vodu eto sada smo za Meškicu svi kolektivno i maltene u isto vreme prosuli, i sve da su se u glas smejali bilo bi se sekirala uopšte ..samo da nama Meš bude dobro..:zaljubljena:

Daklem , mljackam kolace- DOMACE, Jesterdaj , posetih mesto gde vernici idu posle mise a Ja da bih kupio domace Kolace, ustvari daje se dobrovoljni prilog kako ko, rucak je ukljucen ali Ja iskoristim da samo uzmem kolace iDam prilog a tetkice, ko tetkoce mi napune tanjir sas kolacima, ne mozes sve da pojedes, tako da sam poneo i kuci.:lol:

Uh sto su dobri, al sta ja vama pricam o tome kad Vi svi pravite Domace Kolace........:rotf:

Ne samo gledanje ispod oka ..Nikada nikome nisam prosula vodu eto sada smo za Meškicu svi kolektivno i maltene u isto vreme prosuli, i sve da su se u glas smejali bilo bi se sekirala uopšte ..samo da nama Meš bude dobro..:zaljubljena:

Ma sala samo, bit ce sve u redu sa mezimcem a postupak sas Fodu, jes vala dobro, najvaznije da niko nije stradao, mimis naglasava da je umalo vodom pogodila, znatizeljne Macke.............:klap:

:klap: savršeno!!!!! i uostalom šta njih briga što si ti prosula vodu, otkud oni znaju šta je svrha tog postupka....boli te....hm....ćoše...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back