mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Gotova smena. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže moja kloeginca da je plaćala kilo 1100. E vala nikad nije bilo da lešnci orasi isto koštaju..
I da ceo dan me ubi glava i želudac i sva se tresem... sg izmerih pretisak 140/90 ..povećan..tako da nemojte me jediti![]()
Dešifrovalatačnije pročitala i shvatila iz prve
:Nego Mimi Magi Joco Nemesis dal ste spremile bokalčiće?
odoh i ja kući....Meš je stigao kući.....ima 6 uzoraka..spolja i iznutra....vet kaže da iznutra liči na tumor a spolja na hematom....neće ništa da kaže, a i ne može.......videćemo....sad je ok....
vidimo se večeras![]()
odoh i ja kući....Meš je stigao kući.....ima 6 uzoraka..spolja i iznutra....vet kaže da iznutra liči na tumor a spolja na hematom....neće ništa da kaže, a i ne može.......videćemo....sad je ok....
vidimo se večeras :cao:
Pometeni ala si se ti raspisao![]()
Dok mi Lavica ne napravi lepši i bolji avatar![]()
Hmmmm, bit ce to na sveti nikad a mozda i dan kasnije........
LaFice daj bre smiri oFu ,![]()
Danas kad sam izašla sa bokalom a našla sam bolkalče pogledaše me ispod oka ovi što puše ispred zgrade, gde sam se uputila u džemperu i sa bokalom... Elegantno prođoh pored nijh dođoh na put i u pravcu kapije fljusnuh vodu. Magi jel sve odrađeno kako treba![]()
Ne bih bila baš tako sigurnaizmeđu mene i Lavice neraskidivi fluid
![]()
Ne samo gledanje ispod oka ..Nikada nikome nisam prosula vodu eto sada smo za Meškicu svi kolektivno i maltene u isto vreme prosuli, i sve da su se u glas smejali bilo bi se sekirala uopšte ..samo da nama Meš bude dobro..![]()
Danas kad sam izašla sa bokalom a našla sam bolkalče pogledaše me ispod oka ovi što puše ispred zgrade, gde sam se uputila u džemperu i sa bokalom... Elegantno prođoh pored nijh dođoh na put i u pravcu kapije fljusnuh vodu. Magi jel sve odrađeno kako treba![]()