F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a1iys2.jpg

da, obožava decu.....svu.......hahahah kad je bio mladji, muke smo imali na Savi sa njim......jurio za kolicima :zcepanje: prestravljeni roditelji begali....a on samo hoće da vidi bebu....najnežnije moguće da je onjuši iz dalje....
Ostali vlasnici su begali od pasa a mi od beba, kolica i male dece :zcepanje:

Fasciniran sam Njemačkim ovčarima. Na moju žalost nemam mogućnost da držim psa ali kada bih imao to bi bio "vučijak"...Kao dijete sam ga imao jer sam živio u kući sa velikim dvorištem i pas je uvijek bio tu ali, nažalost, vremena se mijenjaju....

Mnoge porodice imaju kućne ljubimce i dijete od rođenja uče da voli životinje, zabavlja se i igra s njima.
Video koji je nedavno postavljen na YouTube razveselio je i nasmijao mnoge gledaoce.
Naime, na tom video je prikazana "komunikacija" između haskija i bebe. Pogledajte kako se oni sporazumijevaju.

Divno je , nego ajd daj instrukcije ali onako polako, jer bo nemogu brzo da citam : Kako se postavlja prilozi sa You Tube ili drugih Veb sajta.

More nemoj da mi se tu sadfa smejete i to jos ispred ekrana............A Ja se drzim i onoga Ko pita taj ne skita.........

Divno je , nego ajd daj instrukcije ali onako polako, jer bo nemogu brzo da citam : Kako se postavlja prilozi sa You Tube ili drugih Veb sajta.

More nemoj da mi se tu sadfa smejete i to jos ispred ekrana............A Ja se drzim i onoga Ko pita taj ne skita.........

1. odeš na you tube
2. nadješ klip koji oćeš
3. na adresu linka koji je iznad klipa klikneš desni klik da poplavi
4. levi klik na plavo i klikneš na "copy"
5. dodješ ovde da postaviš post
6. iznad teksta su ikonice pa ti klikneš na onu pto je kao filsmska traka...pretposladnje
7. u polje desni klik pa klik na "paste"
8. klik na OK
9. pošalješ poruku

ajd sad.....

1. odeš na you tube
2. nadješ klip koji oćeš
3. na adresu linka koji je iznad klipa klikneš desni klik da poplavi
4. levi klik na plavo i klikneš na "copy"
5. dodješ ovde da postaviš post
6. iznad teksta su ikonice pa ti klikneš na onu pto je kao filsmska traka...pretposladnje
7. u polje desni klik pa klik na "paste"
8. klik na OK
9. pošalješ poruku

ajd sad.....

Cek , bre cek, pa ja nemam misa, na laptopu sam ali cu vec POLAKO DA CITAM ,da bih shvatio.:rtfm: :roll:

To i ponekad uradim i dobijete samo URL.......... ali ne i recimo Sliku , ili kao sto Fi tako lepo odma izbacujete...:whistling:............i tako se nezno klikne i gledi.

izaberes video koji zelis da postavis
kliknes desni klikom misa na adresu(ili dva put levim) kao sa slike vidi se da je poplavelo jer sam jednom kliknula desnim klikom i izadje mi ovaj meni i pritisnem copy
4kv3v6.png

zatim dodjes na forum i ovde gde kucas poruku imas ovu slicicu
adyy45.png

tu kliknes i pojavite ovo prozorce,gde takodje pritisnes desni klik i otvoriti se onaj meni i pritisnes past
jgpkyd.png

kad ti kopira taj link pritisnes OK i posaljes poruku nama

treba ovako da izgleda ako si sve dobro uradio

2u6pfn7.png

ti nama kad posaljes to,izacice nam video.

Poslednja izmena:
dOBRO JUTRO deco.....:kafa:

Imali smo jutros u 5,30 saobraćajku. Dobro smo.
Kod nas ima jedna ogromna bara...ali ogromna...jedno 20m dugačka ...idibljenje ukoje nema odvod i jako dugo stoji voda koja se sliva i sa brda....prošle godine dvojica poginuše tu....naravno, opština ništa ne radi po tom pitanju. kad su kiše, pa i najmanja, ili sad kad se topi sneg.
I bus ispred nas ...i gledamo kako budala koja ide u susret ide brzo kroz vodu, udara z zadni levi ćošak od busa i zakuca se u naša vrata tj. Macina i gurne nas na kontejnere...e,sad, iako sam vezana seknem se od udarca, upredem se nekako bem li ga...bol.i ne mogu da udahnem.....Maca odmah zvao hitnu...pa miliciju....i tako, u Urgentnom nije mi ništa polomljeno, mislim rebra ali bole ledja tj. mišići sad kad se ladi sve to....Autobus se nije ni zaustavio mada mu je ovaj odvalio tamo nešto veliko....branik...i vidi se žuta farba od budsa....Naravno, bus koji je prvi išao za Szrčin, nama u susret uspe da se zaglavi u blatu pored puta pokušavajući da obidje ovog što nas udari i zatvori celu ulicu.....Kola muški oštećena.....onaj kaže pa prijatelju nisam išao brzo kroz vodu...70,80...:dash: miliciji odbio da uradi alko test pa ga vodili na VMA,.....e, onda pita el može alko test da radi....kažu, sad ne može, ajd na VMA....1,19 ima :eek:
Maki ode sad da juri pauka sa viljuškom da podigne kola i natovari jer onaj na navlačenje ne može zbog udarenog točka valjda...
I tako.......:kafa:

Poslednja izmena:
Ama mi je dobvro bre..ne dramite vas dve :heart::heart:...popila sam nimulim MD....inače me bole ladja....a i slavu treba da spremam
Zabotacih da potopim sinoć sušeni bobi prebranac pa da danas kuvam.....a i ribu sam zaboravila da izvadim iz zamrzivača, skušu za neke ribive sa povrćem što se dugo sprema u ekspres loncu :dash:
A ona lenja pita posla slana je odlična.....iz kupusnik i pitu sa šampinjinima će bude super.....samo moram da iznapravim dva pleha :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back