dOBRO JUTRO deco.....
Imali smo jutros u 5,30 saobraćajku. Dobro smo.
Kod nas ima jedna ogromna bara...ali ogromna...jedno 20m dugačka ...idibljenje ukoje nema odvod i jako dugo stoji voda koja se sliva i sa brda....prošle godine dvojica poginuše tu....naravno, opština ništa ne radi po tom pitanju. kad su kiše, pa i najmanja, ili sad kad se topi sneg.
I bus ispred nas ...i gledamo kako budala koja ide u susret ide brzo kroz vodu, udara z zadni levi ćošak od busa i zakuca se u naša vrata tj. Macina i gurne nas na kontejnere...e,sad, iako sam vezana seknem se od udarca, upredem se nekako bem li ga...bol.i ne mogu da udahnem.....Maca odmah zvao hitnu...pa miliciju....i tako, u Urgentnom nije mi ništa polomljeno, mislim rebra ali bole ledja tj. mišići sad kad se ladi sve to....Autobus se nije ni zaustavio mada mu je ovaj odvalio tamo nešto veliko....branik...i vidi se žuta farba od budsa....Naravno, bus koji je prvi išao za Szrčin, nama u susret uspe da se zaglavi u blatu pored puta pokušavajući da obidje ovog što nas udari i zatvori celu ulicu.....Kola muški oštećena.....onaj kaže pa prijatelju nisam išao brzo kroz vodu...70,80...

miliciji odbio da uradi alko test pa ga vodili na VMA,.....e, onda pita el može alko test da radi....kažu, sad ne može, ajd na VMA....1,19 ima

Maki ode sad da juri pauka sa viljuškom da podigne kola i natovari jer onaj na navlačenje ne može zbog udarenog točka valjda...
I tako.......