F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vidim da mi je Gordana u svom EleMenTu, mora da je to uticaj one Ale od Zivotinjke, sta ces mora da se poistoveti....:hahaha:

Razredna, kako si mi ti, kako izlazis sa razredom, sto ste bre oterali muske........:roll:

gde su Parker, Mr Nooooo, sta bi sa Pajcetom i druge....:think:

E evo tu sam sada , pa cu si svrnem pomalko,:hvala:

ma i oni su tu kao i ti :lol:
MuŠki ko muŠki....vitlaju kojekuda po forumi...zenemoćaju :zcepanje:

Ja sam dobro, fala na pitanje, ćera se udala, pravismo svadbu, sad sam sam u kanc. jer ona radi u drugoj firmi....i tako...:manikir:

'Bar dan. :kafa: Ova moja tikva na ramenima samo sto ne pukne. :( Mada, lepo, okupljamo se polako. :) Joiv, drago mi je da nije nista strasno. :zag: Neti, hvala na pozdravu. A Tezi... :zaljubljena:

Sto me podseti, juce ujutru vidim jedu gusku, s ledja, rekla bih 40 i koju godinu da ima, izvela svog (ko)maltezera u jedan od malobrojnih parkova u KV iz kojih psi nisu proterani, sve vreme telefonira, ne da mu da onjusi drvo, niti da zastane da pogleda neku pudlu na susednoj stazici, a onda ga je povela kuci i kad su presli ulicu, pas sagne glavu da onjusi nesto a ona ga-sutne! :eek: Valjda je htela da sedi u letnjoj basti sa trendi kucom u krilu pa je sad na jadnog psa besna sto joj je to neko sasvim levi zabranio, i sad se na jadnom malcu istresa. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back