F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutro joiv, lepo je što si se javila...:D
Okupljamo se polako,ipak je zimsko vreme naše vreme.
Tako me onomad obradovala Duška, sinoć Lavičina kćerka...Danas ću da
podsetim Micra, eno ga fejzbuči se skoro svaki dan:manikir:

Dobro jutro deco......:kafa:

Joooiv.......:zag: ne videh te od ko zna kad

attachment.php

Mari, ja ne znam kako si do sad izdržala, a vala jesi mnogo izdržala, bRez vrteću stolicu......:manikir::lol:

Za muŠki.....pa šta ćeš....mora da smo omatorele za nji...:babamrazica:..msm s godine oni traže mladje.....dok ne panu :per:....e kad panu, više se ne dizaju :rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Ja nemam vrtesku stolicu...

I svima pozdrav, rekoh mari u rep covek postane opsednut ovi forumom, navikne se na ljude, letis svako jutro cim ustanes da vidis sta su i kako su... znam da za nas jarceve vazi pravilo da smo hladni i rezervisani al ja brate emotivac u pm... ubijalo me u poslednje vreme da stalno mislim o svima i svemu.... tako da od sada bezim od toga.... inace imala i nekih zdravstvenih problema, sumnjali na MS, ali eto ipak nije i sve je ok... ima nekih promena na frontalnom delu lobanje ali nije ozbiljno nista.

Baš gledam prospekt sa vrtećim stolicama, ima uzmem meru od goozu i pravac...Dosta
sam vala bila fiksirana a i štampač mi fali, hoću da skinem neke svoje blogove, neke ću
da izbrišem..Komentare bih volela da zadržim, one gde se na par stranica kissujemo...:manikir:

I svima pozdrav, rekoh mari u rep covek postane opsednut ovi forumom, navikne se na ljude, letis svako jutro cim ustanes da vidis sta su i kako su... znam da za nas jarceve vazi pravilo da smo hladni i rezervisani al ja brate emotivac u pm... ubijalo me u poslednje vreme da stalno mislim o svima i svemu.... tako da od sada bezim od toga.... inace imala i nekih zdravstvenih problema, sumnjali na MS, ali eto ipak nije i sve je ok... ima nekih promena na frontalnom delu lobanje ali nije ozbiljno nista.

Ja lepo pitala ukućane, el oćete da se svađamo il da forumašim, kažu forumaši :lol: Tv ne gledam, serije ne gledam, samo si u forum gledam i mozgam sas Mari mozgalice :zcepanje:

Pa i jesi u pravu....ovo za razmišljanje. jako je teško isfiltrirati šta i ko je bitan.
I ja sam jarac i reših taj problem emotivnosti tako što samo dajem lepo...tekst, šalu, druženje...bliska sam samo sa ljudima odavde jer je ovde ono što prepoznajem kao svoje, realni ljudi, meni dragi, pravi sa svim svojim lepim i lošim osobinama, i ja sa svojim naraFski, sa životima u kojima ima i lepog i ružnog.....dalje.....neka fala....smejem se, šalim, nekad nešto i pametno kažem, družim ali ne prelazim svoju ogradu :)

Pa i jesi u pravu....ovo za razmišljanje. jako je teško isfiltrirati šta i ko je bitan.
I ja sam jarac i reših taj problem emotivnosti tako što samo dajem lepo...tekst, šalu, druženje...bliska sam samo sa ljudima odavde jer je ovde ono što prepoznajem kao svoje, realni ljudi, meni dragi, pravi sa svim svojim lepim i lošim osobinama, i ja sa svojim naraFski, sa životima u kojima ima i lepog i ružnog.....dalje.....neka fala....smejem se, šalim, nekad nešto i pametno kažem, družim ali ne prelazim svoju ogradu :)

Mislim da nikad ovo necu nauciti... nije mi malo godina evo 31 odlazi i ja jos uvek pokusavam al dzabe, nekad jednostavno ne mozes protiv sebe...

Mislim da nikad ovo necu nauciti... nije mi malo godina evo 31 odlazi i ja jos uvek pokusavam al dzabe, nekad jednostavno ne mozes protiv sebe...

:zag:

Naučićeš...već si svesna da granice treba postaviti.
Znaš, često se setim jedne pričice
Maca je služio vojsku u Travniku. Prelepo dvorište kasarne, kao park....čisto, zeleno, sredjeno....a ograda prema ulici lepa i niska....ma čas da je preskočiš.
Kad su došli, onaj nadredjeni, drži im predavanje i kaže
"Vidite da je ograda niska. E, ona je takva da stoka (krave) ne ulazi u kasarnu s ulice, a ne da vi ne bežite u grad."

Dakle, ograde, pa čak i niske, su sasvim dovoljne da ih ne predješ jer ne želiš...važi za sve, i realu i virtual

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back