GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
JutroDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JutroDobro jutro.....pa u dan .....boli me glavica
Kakvi su slatki ovi dvoje naranDŽanstvenih gore![]()

....sam da vidim jel ima šta od modlovskog posla i begam si....pa ću svrnem 
.
Hvala Ljiljo, kad se vidimo ima te vodim pred poslastičaru

Moj Gizmo je bio sampion, lajao je ispred prodavnice jedino ako neko hoce da ga odvede onako slatkog.
Mrvicu sam odustala da vodim, oni huligani od preko ulice su xy puta napali i nju i Mirka, i on je sam odustao kad sam ga poslednji put skidala sa drveta. 

popij vodu popij vodu i sto vise vode i mozes nest slatko uz to da smiri zivce ....danas smo se setali do zemunskog keja i nazad
posto sam u fazi ostavljanja cigareta, ceo celcati dan nisam zapalila ni jednu, i sad baksuz izduvanim i nije mi dobro, odma mi se muti i muka mi je
a baksuzz nad baksuzima
pijem caj das smirim
vece
aaaaaaaa bataljuješ.....ako
ja nisam karakter.....nisam....ebiga.....mora se ima i jedna falinka![]()

danas smo se setali do zemunskog keja i nazad
posto sam u fazi ostavljanja cigareta, ceo celcati dan nisam zapalila ni jednu, i sad baksuz izduvanim i nije mi dobro, odma mi se muti i muka mi je
a baksuzz nad baksuzima
pijem caj das smirim
vece

..javljam se posleDobro jutro.....po Duški najbolje da sedimo potopljeni u vodu.....i samo brboćemo
Jurim....kasnim......pisala sam prozu i ode vreme bog te mazo..red se otego ko kod Dafine..javljam se posle

Pa je si li videla da neko puši pod vodom![]()

Ja se opsetih kad si proletos ostavljala sam Macu duvan i palila cigaru na cigaru![]()

dabome.....pa kažem ti da imam jednu samo falinku![]()