LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joooj....hoću da mrem....ćerka mi dala neku instant kinesku hranu,da probam, pa kad sam došla kući spremim ja to testo za 3 minuta, neki preliv i začin, kari, ....čili nisam stavljala jer ne mogu ljuto....sad me cepa stomak, hoću da se raspuknem....uzela sam sodabikarbonu, ne znam da li će pomoći....ali sa tom hranom više neću eksperimentisati....nije mi se nešto posebno ni dopala....
E tako ja prošle godine nastradala od one torte Beli anđeo, znaš onu što se pravi sa gotovim korama za rozen tortu, pa šlag ali iz kesice se umuti sa kiselom, ma ne mogu da se setim ima još jedan fil isto neka hemija
ukusna jeste al ja umal ne završi u hitnoj zalepio se želudac za dijafragmu izginuh od tahikardije
Pravila tad i nikad više.

Živeli Ljiljka 
ja tu neku hranu jedared probala i rekoh nikad više
samo se ti smej....a mozak mi je morao raditi ko kompjuter, šta kome smem da kažem, ko je u šta upućen a ja a da se ne izreknem, a posebno još i da nikoga ne slažem...
sad kad se preslišavam - zadovoljna sam svojim učinkom.... sve sam dobro filtrirala....i ništa nisam izlanula što ne bih smela...mogu da bude zadovoljna sa svojom krečanom....hahaha

joooj....hoću da mrem....ćerka mi dala neku instant kinesku hranu,da probam, pa kad sam došla kući spremim ja to testo za 3 minuta, neki preliv i začin, kari, ....čili nisam stavljala jer ne mogu ljuto....sad me cepa stomak, hoću da se raspuknem....uzela sam sodabikarbonu, ne znam da li će pomoći....ali sa tom hranom više neću eksperimentisati....nije mi se nešto posebno ni dopala....
Meni se sviđaju a smeta mi jedino to što ne mogu da odolim pa saspem po celu kesicu i bumbu i čili sosa pa spržim jezik.
A naročito je vegetarijanska ljuta, probala sam svojevremeno i piletinu i račiće, blaži su. Mene, u poverenju, muče ova "naša" jela. 
E tako ja prošle godine nastradala od one torte Beli anđeo, znaš onu što se pravi sa gotovim korama za rozen tortu, pa šlag ali iz kesice se umuti sa kiselom, ma ne mogu da se setim ima još jedan fil isto neka hemija
ukusna jeste al ja umal ne završi u hitnoj zalepio se želudac za dijafragmu izginuh od tahikardije
Pravila tad i nikad više.

Mi smo se letos razbili od klope u kineskom restoranu u Nemačkoj. Ništa mi nije falilo. Šta su naručili nemam pojma ne znam nemački![]()
ja moram jako paziti šta jedem...imam neki naopaki, osetljivi želudac i creva, za čas posla bude problem, posebno na novu hranu i kuvano.......a kada putujem to je posebna priča....jutros sam pojela samo parčence hleba i voćni čaj , posle, dva velnes keksa i nes kafu-bez mleka....usput 2-3 velnes keksa i kada sam došla kući, onda tu kinesku hranu....

Da nisu Indomie testenine?Meni se sviđaju a smeta mi jedino to što ne mogu da odolim pa saspem po celu kesicu i bumbu i čili sosa pa spržim jezik.
A naročito je vegetarijanska ljuta, probala sam svojevremeno i piletinu i račiće, blaži su. Mene, u poverenju, muče ova "naša" jela.
Ta mi se čak i ne sviđa. Dok je mama mesila torte po porudžbini, njen Beli anđeo je bio sa koricama punim oraha i filom punim čokolade i mlevenih oraha potopljenih u vruće mleko. I odozgo šlag. A ono što se na engleskom zove angel food cake, mi deluje potpuno bljak, običan patišpanj sa šlagom, eventualno neko voće odozgo. Pa čak mi je i devil's food cake bzz u poređenju sa recimo našom reformom, to je po meni torta, numero uno. Osim nje od domaćih stvarno volim još plazmu (samo bez žele bombona i suvog grožđa) i posnu žito tortu. A sviđa mi se i švajcarska torta od šargarepe a super je i posna verzija, ima recept na sajtu vegansociety.com.
I pozdravljam vas, ovaj komp je sporiji od ranjenog puža sa gerijatrije.![]()
pa jako lepo što si na tako osetljiv stomak uzela kinesku granu
aman

evo ti pesmica jer si bila tako dobra

Ma moja torta Ljiljana je br.1pogotovu kad je sa lešnicima napravim![]()
ona od juče je bila odlična....mmmmm
A ne nije ta, tu sam prvi put pravila,koleginica donela prošle nedelje, za nešto častila, pa sam je napravila jer moja deca vole što čokoladastije, ali u njoj nema oraha. To nije čak ni ona moja čokoladna
sledeći put će da probamo ovu drugu....čokoladnu..

.ovde zurkica
ja oprala kosu,a glava me rastura.
vec u utorak imam neki mini test na faxu,strasno.

Jes vala, bio bi red, ova se brže pravi, u petak išla namasažu ,orasi u zamrzivaču i eto napravih tu od kolezinice![]()
U koliko sati je test....sutra malo knjigu u šake, a ja ću ostalo , sve po običaju....![]()