Dobar dan svima
Zahvaljujem se na komentare, narocito o mom" drugaru" a morat cu da mu skrenem paznju na NJEGOVU LINIJU, jer bo vidim da neki bi ga rado onako fino na razanj, da belci su njih ranije tamanili, jeli, pekli narocito zimi.........
Danas ih koriste a to je citava masinerija top novosti i televizije za predkazanje vremena i dolaska proleca- februar mesec........Zovu ih Groundhog.
Naviko se on na mene, ja mu tu i tamo dobacujem povrce- krastavac, srecom ne jede mi- Persun kao i paradajz, i sve je onda u redu, mislim simbioza ljudskog bica- jelte mene i njega- domaceg.
More nocu mi setaju Banditi- Rakuni i vidim mladog uh zaboravih mu ime sto strca smrad......Hahaha, ne do bog da vas poprska- lele, kad je kod komsije 3 kuce od nas i udaljeno pa barem jedno 100-150 metara, prsno na kera, joj sto je to Mirisalo.........., svi prozori prema basti su bili zatvoreni a jadni ljudi su prali kera u Paradajz sosu, tri puta dnevno kao i bastu. Hahaha.
Za sutra imamo rodjendan starijem drugaru i bit ce PECENO PRASE od oko zive vage 22kg i preuzima se toplo sutra a onda pravac drustvo na Grand River.
Magi nadam se da si bolje i zelim ti sto pre da te ova muka prodje.
Gordano- mislim se sta bi se desilo kad bi TVOJA ALA- Mrca dosla u sukob sa mojim jadnim " drugarom" !!!!!!!!!!!! Ko li bi prvi odstupio sa bojista. A?