F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idem ja kući deco.....moram meša da kvasim i vazda posla po kući. kad zaladni malo perem prozore na spratu a tamo klima radi ....povešću i pse naravno da usisavamo hahahaah
kuckamo se kad naletim.....sutra imamo bulumentu na roštilju....kolege macine sa sve decu i tako....biće veselo :klap:

Cim smo dosli upalili smo radio :):):)
Dobra ideja, vecina napada se desava zbog faktora iznenadjenja, normalni medvedi izbegavaju ljude.

Dobro veče
Kod nas u kući tišina, Novak izgubio, nisam smela da pisnem dok je igrao,
peglala i ćutala:confused:

Kako je Taca podneo? :(

dakle kad lepo ustanete i pocnete da pijete kafu, pogledajte slike mog "drugara" iz baste, hocu da kazem da je jos bolji drugar sa vevericama jer su se snalazile da se i pored prepreka penju na krusku i da su bacali nezrele kruske ovom drugaru. E sada sam postavio jos aluminijsku tablu tako da nece moci veverica da preskoci prepreku- pametnica mala.

Pa daklem uzivajte, bas kao sto sam i Ja uzivao gledajuci njega dok je papao

Uploaded with ImageShack.us

Bilo je smesno da se " drugar" prevrnuo dok je jeo , podigao se na dve sape i gledao sta Ja radim i op ,prevrnuo se.............Hahaha

:lol: Koja je ovo zverka? :rumenka: Sladak je. :)

'Bar dan. Napravih danas testo i izdinstah neke jabuke pred kvarenjem, pa Milica jednoglasno izglasala (da, ja tu nemam pravo glasa, samo veta na sulude odluke tipa otvoriti puuuunu kasicu-konzervu zbog sladoleda) da formiram 12+ pitica u kalupu za projice, da ih tak pojedinacno filujem mesto da napravim jednu veliku, jedan pleh (12kom) poslala mami, ima danas goste, u drugom plehu 9 sa filom i 3 bez fila, zadovoljna sam kako su ispale, samo sam u goloj vodi dok sam ih premazala dzemom na kraju.

:cao:

stigoh kuci,docekase nas sa ruckom :D.

dora se samo mazila i gurka nosic joj zarastao.znaci nista nije opasno :D.

guzva je bila na putu uzas,izgleda ima neka motorijada izbrojala sam 215 motora :D,a ko zna koliko ih je proslo pre nego sto smo mi krenuli.

zao mi sto sam dosla :sad2:
ali zato u cetvrtak idem na sledecu planinu,Taru :D.

na putu nas je pretekao kamion sa duplom prikolicom,a ispred nas bio kamion zamalo da se desi udes jer mu je u susret isao auto :eek:

neki ljudi nista ne misle,mislim toliki kamion da nas pretice :dash:

Dobar dan svima :)

Zahvaljujem se na komentare, narocito o mom" drugaru" a morat cu da mu skrenem paznju na NJEGOVU LINIJU, jer bo vidim da neki bi ga rado onako fino na razanj, da belci su njih ranije tamanili, jeli, pekli narocito zimi.........

Danas ih koriste a to je citava masinerija top novosti i televizije za predkazanje vremena i dolaska proleca- februar mesec........Zovu ih Groundhog.;)

Naviko se on na mene, ja mu tu i tamo dobacujem povrce- krastavac, srecom ne jede mi- Persun kao i paradajz, i sve je onda u redu, mislim simbioza ljudskog bica- jelte mene i njega- domaceg.:think:

More nocu mi setaju Banditi- Rakuni i vidim mladog uh zaboravih mu ime sto strca smrad......Hahaha, ne do bog da vas poprska- lele, kad je kod komsije 3 kuce od nas i udaljeno pa barem jedno 100-150 metara, prsno na kera, joj sto je to Mirisalo.........., svi prozori prema basti su bili zatvoreni a jadni ljudi su prali kera u Paradajz sosu, tri puta dnevno kao i bastu. Hahaha. :rotf:

Za sutra imamo rodjendan starijem drugaru i bit ce PECENO PRASE od oko zive vage 22kg i preuzima se toplo sutra a onda pravac drustvo na Grand River.:super:

Magi nadam se da si bolje i zelim ti sto pre da te ova muka prodje.

Gordano- mislim se sta bi se desilo kad bi TVOJA ALA- Mrca dosla u sukob sa mojim jadnim " drugarom" !!!!!!!!!!!! Ko li bi prvi odstupio sa bojista. A? :whistling::rotf:

Kako ste me obradovale da samo znate!
I koliko mi svaka vasa poruka znaci...
Ceo dan sam bila sa cerom koja ne zivi sa mnom :(
Slavile smo moj rodjendan, moja Tija i ja.
Sad sam dosla kuci, sama sam i mnooogo mi je tesko, rasplakale ste me sada, ali neka... imam vas sve... Ljilju, Magi, Gocu, Jociku...
To je privilegija imati vas za prijatelje.
Jos jednom hvala! :) :kiss: :kiss: :kiss: kiss:

:cao:

stigoh kuci,docekase nas sa ruckom :D.

dora se samo mazila i gurka nosic joj zarastao.znaci nista nije opasno :D.

guzva je bila na putu uzas,izgleda ima neka motorijada izbrojala sam 215 motora :D,a ko zna koliko ih je proslo pre nego sto smo mi krenuli.

zao mi sto sam dosla :sad2:
ali zato u cetvrtak idem na sledecu planinu,Taru :D.

Nije mi poznato, nisam videla da Pacov negde ide (moj skolski iz srednje, bajker), verovatno je Guca u pitanju, i prosle godine su isli bajkeri iz cele Evrope, neka saobracajka je bila na ibarskoj magistrali pa su isli okolo, neki svracali kod mene u wc... :lol:

Zahvaljujem se na komentare, narocito o mom" drugaru" a morat cu da mu skrenem paznju na NJEGOVU LINIJU, jer bo vidim da neki bi ga rado onako fino na razanj, da belci su njih ranije tamanili, jeli, pekli narocito zimi.........

Danas ih koriste a to je citava masinerija top novosti i televizije za predkazanje vremena i dolaska proleca- februar mesec........Zovu ih Groundhog.;)

Naviko se on na mene, ja mu tu i tamo dobacujem povrce- krastavac, srecom ne jede mi- Persun kao i paradajz, i sve je onda u redu, mislim simbioza ljudskog bica- jelte mene i njega- domaceg.:think:

More nocu mi setaju Banditi- Rakuni i vidim mladog uh zaboravih mu ime sto strca smrad......Hahaha, ne do bog da vas poprska- lele, kad je kod komsije 3 kuce od nas i udaljeno pa barem jedno 100-150 metara, prsno na kera, joj sto je to Mirisalo.........., svi prozori prema basti su bili zatvoreni a jadni ljudi su prali kera u Paradajz sosu, tri puta dnevno kao i bastu. Hahaha. :rotf:

Za sutra imamo rodjendan starijem drugaru i bit ce PECENO PRASE od oko zive vage 22kg i preuzima se toplo sutra a onda pravac drustvo na Grand River.:super:

Gordano- mislim se sta bi se desilo kad bi TVOJA ALA- Mrca dosla u sukob sa mojim jadnim " drugarom" !!!!!!!!!!!! Ko li bi prvi odstupio sa bojista. A? :whistling::rotf:

A to je MRMOT! :D A koristim frazu "dan mrmota" cesto, zbog onog filma, je li Phil Collins ili James Belushi sa Andy Mac Dowel...

Jadna guda. :(

Sad sam dosla kuci, sama sam i mnooogo mi je tesko, rasplakale ste me sada, ali neka... imam vas sve... Ljilju, Magi, Gocu, Jociku...

Ne promicu nama rodjendani tako lako. :zag:

Ih bas fino da sam i saznao ime na srpskom-Mrmot...........Ima finu facu, gleda te kako jede i ako ne pravim nagle poktere, sedi i maznjava kruske koje su veverice srusile.

Ostavljam mu i vodu i vidim da i to koristi.

Ih bas fino da sam i saznao ime na srpskom-Mrmot...........Ima finu facu, gleda te kako jede i ako ne pravim nagle poktere, sedi i maznjava kruske koje su veverice srusile.

Ostavljam mu i vodu i vidim da i to koristi.

Kog ono bese februara cekaju da vidi svoju senku? Inace spada u glodare, nije iskljucivi native na severnoamerickom kontinentu, zivi i u predelu Alpa uz vrlo strogo matrijarhalno uredjenje.

Gordano- mislim se sta bi se desilo kad bi TVOJA ALA- Mrca dosla u sukob sa mojim jadnim " drugarom" !!!!!!!!!!!! Ko li bi prvi odstupio sa bojista. A? :whistling::rotf:[/QUOTE
]

jeli to možda tvor ?

hvala na podršci i želji da se više oslobodim ove muke sa nogom....

Auuu....biće to lepo druženje uz prasetinu....

Ovaj kauc ja moram da imam :D

cat-sofa-2.jpg

Magdo,hoce li ta noga da krene na bolje vec jednom?
:zag:

:cao: odoh da spavam,budim se od sabajle svako jutro u 7.... vrucina majku mu.

volela bih da već krene na bolje....ali do srede, kada idem ponovo u bolnicu kod dr koji je operisao, ne sme da se zatvori rana, na previjanju ispiraju hidrogenom i uguravaju gazu natopljenu jodom .... da li će onda da šije, stavlja kopču ili neće raditi ništa- nemam pojma.....a nadam se da će onda već da krene na bolje....ako sve bude u redu...

ajde spavaj, lepo sanjaj.....:bye: sad ću i ja malo da čitam pa spavanje...

želim vam svima laku noć i lepe snove...

drago nam je da si se obradovala :) :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back