F ODELJENJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene cekaju neke obaveze, a ne ide mi se na ovu vrucinu.
Stvarno je prevruce.
Ne znam kako vi, a bas me zanima, da li vam je zao kada ostavljate svoje kuce, mace da budu same u stanu, kod kuce, u dvoristu, pa makar to bilo i na par sati?
Ja se toliko plasim kad moram da je ostavim samu u stanu, da to nije normalno. Sve mislim da kad se vratim, da joj nece biti dobro, da ce mi se razboleti zbog toga sto sam je ``ostavila``, osecam grizu savesti, svuda bih je vodila sa sobom samo kad bih mogla, da bih izbegla da se tako osecam...
Nije to normalno sa moje strane, znam... ali ne mogu sebi da pomognem.

Poslednja izmena:
Jutro...
Juce smo proveli divan dan,bili na novom kupalistu,pregradjeno branom pa je kao bazen.
Bas divan ambijent,a voda kao led jedva sam i noge potopila,bilo je i hrabrih pa su plivali.
Danas crkam sestru i tetku sa mora,pravimo rostilj .
Cekam da dragi postavi :P to mu je zadatak.pa odih smo na recicu da uzivamo.

ja sinoc nisam isla na vasar
ustvari odemo malo promejemo pa kod prijatelja na slavu
e sinoc je Ana dolazila sa mora
i morali smai da je cekamo
a posto je guzva ogromna, parkiranje ubi boze, cesto se desi da nas totalno zagrade, nismo ni hteli da idemo
i tako
zao mi secerne vune....

Dan odeljenjce :lol:
ŠTa li nam je s Ljiljkom :think:
Magi obavezno napiši kako si a ja ću da virnem kad budem u prilici:D

dobar dan...pakleno je vruće...evo sad stigoh, bila na previjanju, naravno opet sam malo siktala, ali sam istrpela....u ambulanti sam atrakcija, sve sestre se skupile da vide, i dr naravno, kažu videle su mnogo ugriza ali ovako gadan još ne...antibiotik ni moja dr ne daje, kaže ne treba...bem li ga - kad moram to da kažem, valjda znaju....

posle sam otišla na buvljak, ćerka će mi tamo raditi kao prodavačica na tezgi ali samo dve nedelje, menja jednu prijateljicu koja je otputovala....a ja da joj napravim promet kupila 2 para obuće, jedne nešto kao letnje patike sa otvorima, vrlo udobne i jedne sandale....potrošila 2500 din...

Mene cekaju neke obaveze, a ne ide mi se na ovu vrucinu.
Stvarno je prevruce.
Ne znam kako vi, a bas me zanima, da li vam je zao kada ostavljate svoje kuce, mace da budu same u stanu, kod kuce, u dvoristu, pa makar to bilo i na par sati?
Ja se toliko plasim kad moram da je ostavim samu u stanu, da to nije normalno. Sve mislim da kad se vratim, da joj nece biti dobro, da ce mi se razboleti zbog toga sto sam je ``ostavila``, osecam grizu savesti, svuda bih je vodila sa sobom samo kad bih mogla, da bih izbegla da se tako osecam...
Nije to normalno sa moje strane, znam... ali ne mogu sebi da pomognem.

Ja ostavljam Lenu u dvorištu, smesti se u hladovinu ispred kuće da ima pogled na kapije i čeka da stignem....često i spava, probudi se tek kad čuje da sam zaustavila kola...bude to nekad sat-dva, a ponekad i duže, kao naprimer neki dan kad sam išla u bolnicu od 9 do popodne 4 je bila sama...nije to njima problem....ima svoje igračke, svežu vodu, obično pre polaska dam nešto i da jede....nemoj toliko da brineš i nemoj da te grize zavest , neće se razboleti ... ako si u stanu, možda da joj ostaviš radio uključen ....

Jutro...
Juce smo proveli divan dan,bili na novom kupalistu,pregradjeno branom pa je kao bazen.
Bas divan ambijent,a voda kao led jedva sam i noge potopila,bilo je i hrabrih pa su plivali.
Danas crkam sestru i tetku sa mora,pravimo rostilj .
Cekam da dragi postavi :P to mu je zadatak.pa odih smo na recicu da uzivamo.

:klap: baš vam je lepo......uživajte... :)

:) evo , piše gore post 3655..

a odmor ?! :think: pa ako ne pre, onda kada prodje sve što si nabrojala, makar jedan vikend....bilo gde, samo da se malo opustite...

IYVINI...NISAM VIDELA
Videćemo Magi.....prijalo bi jako.
Volela bih da odemo dole, u selo...mada je kuća prazna, da obidjemo familiju....hahahah kod Macine braće od ujaka u Nišu kad smo bili (ovaj se jedan ženio i svadba je bila odmah nakon mamine sahrane..pa nismo išli....nema smisla dupla crnina na svadbi...pa pdpsmo posle 6 meseci kako dolikuje.....bože što mi je bilo lepo, nasmejano. Od drugog brata sin svira klavir, ide u srednju muzičku i ima uspeha, pa nam je priredio koncert....volela bih da odemo opet, pa u Niš kod macine sestre od tetke kojoj je muž jako bolestan...red je i potrebno je....ona neće sigurno doći na Micinu svadbu...pa da obidjem moju Mari i Tacu, nadaleko poznatog da upoznam......pa kod Mileve i Alfe da popijem kafu i upoznam štetnika Baju....videću...sada ne jer Maki danas ide na odmor sa devojkom. Idu na more Macinim kolima...njihovi bajkeri su već tamo i zauzeli su im mesto za smeštaj jako povoljan, a u povratku će svratiti u selo, da snajka upozna familiju :)
Volja je bila mami i tati da je upoznaju ali te ona ima ispite, te učenici joj imaju prijemne, te nema mesta....i tako...

dobar dan...pakleno je vruće...evo sad stigoh, bila na previjanju, naravno opet sam malo siktala, ali sam istrpela....u ambulanti sam atrakcija, sve sestre se skupile da vide, i dr naravno, kažu videle su mnogo ugriza ali ovako gadan još ne...antibiotik ni moja dr ne daje, kaže ne treba...bem li ga - kad moram to da kažem, valjda znaju....

posle sam otišla na buvljak, ćerka će mi tamo raditi kao prodavačica na tezgi ali samo dve nedelje, menja jednu prijateljicu koja je otputovala....a ja da joj napravim promet kupila 2 para obuće, jedne nešto kao letnje patike sa otvorima, vrlo udobne i jedne sandale....potrošila 2500 din...

joj kad procitam siktanje....
kad sam trabala da se porodim prvi put isla na vezbe za trudnice
pa tamo nas ucili nekoj tehnici disanja
šištala sam ko parnjača
ili siktala ko ymija kako ko već doživljava
i mislila sad će to mnogo da pomogne

pomoglo do mojega
17 sati na stolu uz indukciju nikakvo siktanje nije pomoglo
tako da nisam ni siktala
mislila sam ko će da mi dođe na shranu
i u šta će da me obuku

IYVINI...NISAM VIDELA
Videćemo Magi.....prijalo bi jako.
Volela bih da odemo dole, u selo...mada je kuća prazna, da obidjemo familiju....hahahah kod Macine braće od ujaka u Nišu kad smo bili (ovaj se jedan ženio i svadba je bila odmah nakon mamine sahrane..pa nismo išli....nema smisla dupla crnina na svadbi...pa pdpsmo posle 6 meseci kako dolikuje.....bože što mi je bilo lepo, nasmejano. Od drugog brata sin svira klavir, ide u srednju muzičku i ima uspeha, pa nam je priredio koncert....volela bih da odemo opet, pa u Niš kod macine sestre od tetke kojoj je muž jako bolestan...red je i potrebno je....ona neće sigurno doći na Micinu svadbu...pa da obidjem moju Mari i Tacu, nadaleko poznatog da upoznam......pa kod Mileve i Alfe da popijem kafu i upoznam štetnika Baju....videću...sada ne jer Maki danas ide na odmor sa devojkom. Idu na more Macinim kolima...njihovi bajkeri su već tamo i zauzeli su im mesto za smeštaj jako povoljan, a u povratku će svratiti u selo, da snajka upozna familiju :)
Volja je bila mami i tati da je upoznaju ali te ona ima ispite, te učenici joj imaju prijemne, te nema mesta....i tako...

kumo
poyiv ub+vek otvoren:cmok:

joj kad procitam siktanje....
kad sam trabala da se porodim prvi put isla na vezbe za trudnice
pa tamo nas ucili nekoj tehnici disanja
šištala sam ko parnjača
ili siktala ko ymija kako ko već doživljava
i mislila sad će to mnogo da pomogne

pomoglo do mojega
17 sati na stolu uz indukciju nikakvo siktanje nije pomoglo
tako da nisam ni siktala
mislila sam ko će da mi dođe na shranu
i u šta će da me obuku

Kakvo siktanje , tri tipa disanja prvi za kuću, drugi za bolnicu i treći u poslednjoj fazi :zcepanje: Meni pomoglo, ne u smislu da mi smanji bol, ali da znam šta mi se događa, da ne odem prerano itd tako mi je jako pomoglo. Ja nisam bila 17 sati bila samo sat i po, ali sam posle bilaaaaaanekih 7-8 sati , Pala revizija na živo
takoda se ne isplati ni brzo se poroditi :lol:

Magi:cmok2: Da li ima ikakvih zanakova poboljšanja? Predpostavljam da i dalje jako boli jer čačkaju svaki dan

Kakvo siktanje , tri tipa disanja prvi za kuću, drugi za bolnicu i treći u poslednjoj fazi :zcepanje: Meni pomoglo, ne u smislu da mi smanji bol, ali da znam šta mi se događa, da ne odem prerano itd tako mi je jako pomoglo. Ja nisam bila 17 sati bila samo sat i po, ali sam posle bilaaaaaanekih 7-8 sati , Pala revizija na živo
takoda se ne isplati ni brzo se poroditi :lol:

Od budjenja u mokrom krevetu 7,5 sati uz indukciju, ne d'o Bog nikome! :sad2:

'Bar dan. :kafa:

moram priznati da od tvoj dogadjaja, pocela sam opet da se plasim malo pasa, lunjara koje srecem setajuci Leu, jer nas stalno napadaju, u zadnja 4 dana 2 puta
i to su sve veliki psi
ja uspem da ih oteram, Lejka bezi, al kad pas stane ispred mene, jos ako je veci, a ja pokusavam da ga oteram ne bude mi svejedno

sinoc sam jednoj zenki staforda ispirala oko, jer se u parku pobila sa labradorkom, jedva su ih razdvojili, njih dve se stalno kace, a zenki staforda zakacila malo oko tj kapak, pa ide krv, gazda se uspanicio, samo sto nije poceo da place
al nije svaki pas za svakog, mada on stvarno vodi racuna o njoj i o ponasanju itd

:cao:

313588_402243863170780_1617119088_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back