Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Mene cekaju neke obaveze, a ne ide mi se na ovu vrucinu.
Stvarno je prevruce.
Ne znam kako vi, a bas me zanima, da li vam je zao kada ostavljate svoje kuce, mace da budu same u stanu, kod kuce, u dvoristu, pa makar to bilo i na par sati?
Ja se toliko plasim kad moram da je ostavim samu u stanu, da to nije normalno. Sve mislim da kad se vratim, da joj nece biti dobro, da ce mi se razboleti zbog toga sto sam je ``ostavila``, osecam grizu savesti, svuda bih je vodila sa sobom samo kad bih mogla, da bih izbegla da se tako osecam...
Nije to normalno sa moje strane, znam... ali ne mogu sebi da pomognem.
Stvarno je prevruce.
Ne znam kako vi, a bas me zanima, da li vam je zao kada ostavljate svoje kuce, mace da budu same u stanu, kod kuce, u dvoristu, pa makar to bilo i na par sati?
Ja se toliko plasim kad moram da je ostavim samu u stanu, da to nije normalno. Sve mislim da kad se vratim, da joj nece biti dobro, da ce mi se razboleti zbog toga sto sam je ``ostavila``, osecam grizu savesti, svuda bih je vodila sa sobom samo kad bih mogla, da bih izbegla da se tako osecam...
Nije to normalno sa moje strane, znam... ali ne mogu sebi da pomognem.
Poslednja izmena:
to mu je zadatak.pa odih smo na recicu da uzivamo.

baš vam je lepo......uživajte... 

vidim kako ste lepo izvestili Mari o mojim nevoljama...
ste !
Meni pomoglo, ne u smislu da mi smanji bol, ali da znam šta mi se događa, da ne odem prerano itd tako mi je jako pomoglo. Ja nisam bila 17 sati bila samo sat i po, ali sam posle bilaaaaaanekih 7-8 sati , Pala revizija na živo
Da li ima ikakvih zanakova poboljšanja? Predpostavljam da i dalje jako boli jer čačkaju svaki dan

pa da jurim dalje. Ništa još nisam završila, Panikaaaaaaa
drugari