GocaMrvica
Stara legenda
- Poruka
- 80.564
Stvarno mi nije jasno zašto su te mučili tri nedelje, mogli su odmah da ti očiste ranu, jer si od prvog dana govorila da je otečeno i da ima veliki hematom
Naša posla.Dobar dan Mimis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno mi nije jasno zašto su te mučili tri nedelje, mogli su odmah da ti očiste ranu, jer si od prvog dana govorila da je otečeno i da ima veliki hematom
Naša posla.evo sutra pune 3 nedelje, kako je jedan pas sa druge strane ulice kidisao na moju Lenu, koja je išla pored mene na povocu, ugrizao je za butinu, srećom nije otvorena rana, samo očupana dlaka....Lena je odskočila, pa je onda taj pas dohvatio moju potkolenicu i unakazio me...7 ubodnih rana, od toga dve duboke razderotine, otkinuto parčence mesa...stvorio se ogroman podliv, evo još i danas je bio veličine jajeta.... nadam se da će posle ove op da bude dobro...

Jutros 9 do malopre sam bila u bolnici....
imala sam uput za ortopeda, zbog drugog problema, ali i je dr rekla da mu pokažem ovu ranu i otok...od 9 do blizu 12 sam čekala da stignem na red...kad je video kaže najbolje da se to očisti, i dao uput za hitan prijem....tamo sam od 12 do 3 čekala hirurga.....pa kad je on krenuo da burla po rani, da cedi, pritiska, struže- mislila sam oči će mi iskočiti....časna reč , sva sam se oznojila.....bolelo je uprkos lokalnoj anesteziji, i mom visokom pragu trpljenja bola....naravno ceo dan nisam ništa jela ni pila, sad sam se napila vode k'o kamila.....i sad treba da ležim podignute noge, sutra na kontrolu opet u bolnicu, pa posle previjanja u ambulanti....čisto da mi ne bude dosadno![]()
Sreča pa ga ošišasmo inače ne znam kako bi ga mama raščešljala
Goco, mogla bi da napises knjigu o Mrcinim avanturama na selu.![]()
Bile smo obe tamo preko bare, pa jos dalje... tamo severozapadno, blizu tvoje Kanade, pa se vrnule za majku Srbiju pre par godinica.
Jaka sam ja gazdarica. Vrti me oko malog prsta.
mnogo ti je slatka kuca....
dobar dan svima.....![]()

to ti misliš
![]()

moram sad da idem da dignem nogu....sram ga bilo ko nešto drugo pomisli....ovu bolnu !!!
pozdravljam vas...![]()

Nikako da vam napišem šta je ona moja kereća budala danas uradila. Kaže mama svratila jedna devojčica iz komšiluka i kad je htela da izađe otvorila kapiju Mrca njoj kroz noge i tutanj. One naravno za njim. U jednom trenutku video pile i jurno za njim kao da juri za fizbijem. Jadno pile se izbezumilo. I šta će uleti u žbunej pored potoka. Mrca za njim. E onda su morali da ga izvlače iz žbunja i potoka. Bio je pun čičaka i raznoraznih glupostiSreča pa ga ošišasmo inače ne znam kako bi ga mama raščešljala
![]()

Daklem vratih se u pravi cas, Ovde sada ljusti kisa-ne normalno, grmi i seva.........

da se nisi uplašio?
Pometeni da li ti još svraća ona cica maca![]()
Zamišaj![]()

ebga kad nisam duševna ko ona
, ja sam samo prva violina fali mi dirigent 
Jes vala , sve cetiri i jos brez mrce,
more ces ti da dobijes debeli racun od Pileceg Terapeuta, za strah koji je pile dozivelo, ej to je Post Traumatic Event, sada pile nece moci da se oporavi u normalnu jedinku a ako je jos MUSKO, jao si ga svima kad On
poraste...........................u strasnog Pevca....![]()
Post Traumatic Event
Posle cu, kad ispisem papire.Moraću da zovem Ljiljku u pomoć, da te sredi.ebga kad nisam duševna ko ona
, ja sam samo prva violina fali mi dirigent
![]()

E lude glavePost Traumatic Event

Naša posla.
Dobar dan Mimis
E lude glavePost Traumatic Event
Smej se ti samo smej, ako Ja kazem piletu da uzme Jadvokata, pa kad ti stigne racun za Assesstment, Needs for Medication, Night Stress....................Speach Terapist.....
Sve po Amerikanski.........racuni
More ode Mrca na dobos![]()
Profa nam u elementu !!!Magi, Dobar Dan
Izvini za ne javljanje i nadam se da je sad sve u redu sa nogom !?![]()